packlista!

imorgon är det talangjakten, är skit nervös! ska snart åka till emelie och sova där så då måste jag ta med mig alla talangjakts kläder och det direkt. här kommer min lilla packlista;

täcke
kudde
tandborste+tandkräm
deo
hårborste
trosor
svarta strumpor till tj
lackttights till tj
linne till tj
smink
hårnålar och hårspray
kamera!

det känns som att jag har glömt något jätteviktigt till talangjakten!? snälla, kommentera då!

det blir igen skola för min del!

nej, måste tyvär vara hemma idag med. tror inte att jag har nån feber längre, men jag har sjuuuuukt ont i magen! och jag har fortfarande ingen aptit, jag blir aldrig hungirg på hela dagen. det är ganska jobbigt att proppa i sig mat! iallafall, jag ska försöka gå på genrepet i eftermiddag och ta det lite lungt! :D

nu har det blivit många tråkiga inlägg när jag varit sjuk, men jag ser så himla blek ut så jag orkar inte bjuda på en bild ;) hahahah!


ska gå och fixa mig nu.

haha, jag ska typ redan gå och lägga mig. om en stund :p är skit trött! så varför sitter jag då här? aja, det blir nog skola imorgon. sovgott! :D

aaaah, det går inte att ladda upp bild?! jag som skulle lägga ut min "sovgott allihopa bild" som jag gjorde tidigare idag? hata blogg .se! ;o

more pictures! :D

ännu fler bilder från Koh Chang :D

         
från hotellet:

       


orkar inte fler nu... ;)

nu ska jag äta lite lunch!




gott va? :p

sjukling♥sjukling!

.


är hemma idag också!

hej alla coolingar :D idag mår jag mycket bättre, men blir hemma ändå. jag vet inte riktigt vad jag ska göra hela dagen, ska väll ligga i soffan hela dagen som igår -.-

och för er som bryr er; det är bara jag inne på msn?! hahaa, typ första gången i mitt liv utom typ 2;an när jag inte hade några kontakter :p

blir ingen bild, så det blir ett till tråkigt inlägg.

bajskorv också!

idag har jag varit hemma från skolan för jag är sjuk :( igår kväll fick jag feber och inatt har jag inte sovit mycket för jag svättades sjukt mycket. imorse hade jag 39,87 graders feber och kunde knappt gå för att jag var så yr och skakade.

jag måste bli frisk till talang jakten! jag måste bli frisk till orsa! jag måste bli frisk till påsk! så himla typiskt, är aldrig sjuk annars och så blir jag det precis nu när allt det här ska hända!

JAG HATAR DET HÄR!


thailand del 2

efter 2 dagar i bagkok åkte vill till ön Koh Chang i en vecka;

   
                                                                                             fladdermöss (;
   
   
                                           VARNINGFÖR FETT BLEKA BILDER!
   
 



förtsättning följer...

skit trött!!!

ni läste rubriken, jag är hur trött som helst och fryser as mycket!

först gick jag upp halv 7 imorse. sedan åkte vi till uppsala för att spela fotboll i regn! asså då höll jag också på att frysa ihjäl, jag domnade bort i hela fötterna och händerna. aja, när jag kom hem han jag bara bada, sedan åkte jag till idrotts huset och hade gymnastik genrep till våruppvisningen.
sedan hem igen och sen nästan direkt till kusinerna max&clara. max fyllde 2 år för nån dag sedan ;) och nu sitter jag här, kom precis hem och ska nog gå och lägga mig med en filt och typ läsa och försöka sova.


fanny!


här kommer några bilder från thailnad som jag lovade!

       
kina, b.l.a kinesiska muren.

   
fick åka första klass :D
   
från bangkok.
(klicka på bilderna för förstoring)
det här är inte ens hälften av hälften av hälften, men det får räcka just nu. imorgon kommer några till! :D

gud, när jag kollar på de här bilderna saknar jag thailand hur mycket som helst, vill tillbaka NUNUNU!

hemma runt halv 4

drar till v-rås med familjen. vi hörs! ;)

kom nyss hem från emma!

hej bloggen, förlåt för att jag inte han blogga igår. iallafall, inatt sov jag hos emma :D lika roligt som vi alltid har. haha, vi hittade en maaasssaa gamla bilder som hon bara måste skicka till mig!

en annan sak bara. asså skärmen på datan är helt suddig? det ör fett drygt! det var bara det jag hade och säga! ;)



haha, ilu :)

fanny säger godnatt!

nu ska jag typ gå och lägga mig om en stund. är skit trött! kom hem från träningen för en stund sen, nu har jag bara duchat och borstat tänderna. sovgott och dröm om mig! :D


top model.

nu sitter jag i soffan och tittar på topmodel. (y) idag i skolan badade vi. nu är jag helt slut i benen, för först var jag skolpolis (-.-') sedan badade vi i i-huset och det var fett jobbigt för vi hade sim tävling och vattenpoolo där man inte bottnade, sedan fick vi springa tillbaka till skolan för att inte komma så mycket för sent. sen efter skolan gick jag hem med en skit tung väska. och jag har träning om en timme! kommer aldrig orka. aja, jag får skita i det och köra på ändå!

bjuder, jag är inte ens 2år på bilden! (;


msn cp;ar!

uch ja, det står hela tiden att jag är offline när jag är inne? så att alla vet så är jag inne ibland när det står att jag är offline. fast ni kan ju inte veta när så men x) haha, det var bara det jag hade och säga!

kysshej! (a)

nu har vi bakat klart!

muuums vad god kladdkaks smeten var! :p nu har vi precis tagit ut kakan ur ugnen, lukten har hunnit sprida sig i hela rummet! :DDDDsenare ska vi äta själva kakan. men nu ska jag äta mat.

 hahah, det syns att jag äälskar smeten!

puss! /f


tjoho! wiiiie! wiho! ohyes! *glädjetjut*

VI KOM MED I TALANGJAKTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha, orkar inte berätta hela historien, men lollo fick sms från natta och vågade inte läsa det. men sedan gjorde det och när hon skrek förstod jag att vi kom med! haha, jag tror att vi vart så glada mest för att vi trodde att vi absolut inte skulle komma med.
haha, dte låter töntigt att bli så glad för en liten talangjakt, med det är så sjukt kul att vara med!

aja, nu ska jag och pappa åka och köpa skidhjälm och stavar till mig. puss! :D


(y) på statistiken!

hej bloggen, träningen idag gick väll sådär jag fick typ sendrag under foten (?) nu sitter jag i köket och lyssnar på musik. imorgon ska jag och pontus baka! :p muuuums, det var länge sen.


bjuder på en bild på mig och pontus från typ 2003 :p haha, där bakar vi också!
____________________________________________________________________________________________


haha, jag diggar min statistik just nu!  rakt upp!


nöter melissa horn!

jag älskar låten hanna med melissa horn, den är sjukt bra! jag börjar typ gråta så fort jag hör den.

första lektionen idag i skolan hade vi i matsalen! haha, och snart kommer vi börja ha i fanna IP;s klubblokal! fett drygt att gå dit, gå tillbaka, hämta bockerna och sedan gå dit igen! aja, nu ska jag snart åka på träning, puss!


egen blogg!

nu har jag skaffat en egen blogg. jag hoppas att det ska gå bra och att jag ska få lite mer kommentarer än vad vi fick på min och emmas (som vi nu har tagit bort) kommentera på mycket sen allihopa, så blir jag glad! :D:D:D

Välkommen till min nya blogg!

.

RSS 2.0