klassåterträff på lördag!

hej! efter skolan idag åkte jag hem till lollo, där även emelie och emma var. vi pratade lite om klassåterträffen som vi ska ha på lördag! :D det ska bli jätte kul, hoppas att många kommer!

jag saknar klassen!


karneval!

igår var jag med i karnevalen för första gången. vi var pirater och dansade till pirates of the caribbean låten och någon annan låt. det var så grymt roligt! vi dansade mitt i gatan och stoppade upp för alla bilar. högtalaren var vid mig hela tiden så jag hörde jätte bra. jag vart hur speedad som helst för det var as många som tittade. som sagt så var det hur kul som helst :D

ps: för er som inte kollade på champions league finalen igår så vann ♥barca♥ med 3-1, som jag hade tippat!
pappas dator, inga bilder!


champions league final!

ikväll är det champions league final! ska självklart kolla. mc united vs. barca. jag tror alla vet vilket lag jag håller på ;)

rooney vs. messi på bilden!


bio ikväll med tjejerna!

hej! skolan idag var fett soft, haha. hade inte en ända lektion!
ikväll ska jag och tjejerna förast åka ner till coop och köpa lite godis och så, sen ska vi gå på bio, pirates of the caribbean 4 i 3D. det ska bli very funny :D
 


be who you want to be, not what others wont to see.


26 maj

endast 7 skoldagar kvar. 7 DAGAR!? ingenting juuuuu :o

heeeeej! mår ni bra? det gör jag :D idag har vi knappt haft några lektioner p.g.a kulturvecka. om 5 minuter börjar top model, ska nog gå och ta lite fil, en macka och ett glad oboy. ikväll blir tde fotbollsträning!


DM FINAAAL!

var och kollade på mitt underbara lag igår som spelade dm semi. de vann med 5-3 och var så grymt bra, vilket betyder att vi är i dm final! :D:D:D:D

every body dance now!


börjar 9 today!


godmorgon! efter som att vi har kultur vecka den här veckan har jag inte så många lektioner efter som att jag är med i elevrådet och är "värd" för en massa workshops och så. idag är det hiphop/streetdance. jag ska vara värd men jag vill ju vara med och dansa istället! :( ska fråga om jag får vara med änå, hihi.


bara för att...

så har jag bytt text på rubriken och texten i inläggen. lite variation sådär ;)


4-2!

vi vann matchen med 4-2! jag, hannah och emelie bolinder var de ända 97:orna. vi spelade med 99:orna och mötte 98:orna som vi slog. jag gjorde 2 mål :D
nu ska jag duscha sen äta mat. see you later aligator!


17 dagar kvar!

shobre! idag efter skolan åkte jag, emelie och lollo hem till lollo. vi var hur flummiga, muppade och störda som helst, skrattade så mycket! :D:D haha!
snart ska jag åka och spela internmatch med 98/99. ingen aning om hur lagen ska vara eller nånting. skriver mer senare.

ni får mig alltid att le,
jag älskar er!


blåååååsigt!

HEJ! det var hemskt att cykla till och från skolan idag. har mest träningsverk från svanskotan ner till hälarna. alltså baksida lår och och hela rumpan. så det gjorde sååååå ont att sitta på cykeln och trampa. kan heller inte gå normalt. har även träningsverk i magen och nacken, fast inte lika mycket som tur är.

 nu kom jag nyss hem från våran lilla mysiga gymnastikavslutning i bresse. vi grillade marchmellows, spelade kubb, kollade på när linnea & sandra badade och satt och pratade. det var grymt kallt, man höll på att blåsa omkull där ute! fast vi hittade lite lä bakom en buske. :)
 
en suuuuper snygg bild ifrån skolan idag!

snodd av http://llollobc.blogg.se (a)


systemkamera!

gud vad jag vill ha en systemkamera! är lite sugen på nikon D5100. nån som vet om den är bra?
 
det här är det som står om den:
D5100 är en avancerad systemkamera med 16,2 megapixel och oöverträffade egenskaper som stimulerar din kreativa sida och hjälper dig att skapa stillbilder och filmer.Den utfällbara och vinklingsbara monitorn hjälper dig tillsammans med kamerans D-filmfunktion att skapa unika bilder ur alla vinklar. Med hjälp av en specialeffekt kan du skapa magiska stillbilder eller filmer.Med HDR-funktionen kan du ta stillbilder med fina detaljer av motiv med hög kontrast.Med den här kameran fångar du världen ur ditt eget perspektiv.

den verkar ju riktigt bra! (y)


aj, min RYGG!

hejsan! (varför skriver jag alltid hejsan?)
nu är vi hemma från vgf hallen. det var jätte roligt att träna, men i början skulle jag försöka göra dubbel volt från trampolinen ner i grop, fast jag gjorde bara en och en halv. alltså landade jag med huvudet neråt. min rygg knäcktes till och det gjorde jätte ont ett tag. men mot slutet gick det över som tur var!

nu och resten av kvällen ska jag verkligen inte göra nånting. bara slappa! är trött efter 6 timmars träning.
 


shoppat!

hejsan! idag har jag, mummy & daddy varit i västerås. I bought:
 
byxderss

linne

linne

hårsnoddar och ring

+ en helt okej skolavslutningsklänning :D kanske inte världens bästa klänning, lite tråkigt och så. men med en massa smycken blir det säkert bra! det ska bli en överraskning så lägger inte ut nån bild på den, men en bild på de smycken jag ska ha kan ni få:

ops, glömde örhängerna där. kanske ska köpa en turkos ring från h&m också!


jespmedd och idkludd is here!

tjaaaa! idag hade vi elevensval, sista dagen. det var kul, blev bara liiiite kalabalik när vi kom tillbaka till skolan. orkar inte berätta nånting om det nu...
efter skolan åkte lollo och emma hem hit. vi hoppade studsmatta och skrattade :D nu har de åkt och familjen ytterbom är här, trevligt trevligt!


nytt halsband.

det kommer från jc och kostar 49:- om jag kommer ihåg rätt.

går inte att ladda upp nån annan bild än den här nu. inte alls bra bild, men bilden är iallafall på smycket på halsbandet.


enavallen!

hejsan! idag på elevensval ska vi vara på enavallen. jag ska träffa lollo och emelie vid kullen sen cyklar vi tillsammans dit. slutar vid 3 tror jag.
ikväll kommer ytterboms hit. det ska bli jätte roligt, vi ska boka lite till grekland och så ;)

bild från grekland 2008. bara 3 veckor kvar nu!!!


sista bugg träningen den här terminen...

..var jag på nyss. det gick bra, jag dansade med carl för johan hade gjort illa benet och kunde tydligen inte gå. vi fick glass :D haha. och vet ni? emma ska börja i bugg igen! hon var där och kollade idag. sen börjar hon till hösten (y)
nu ska jag gå och kolla om det är nått bra på tv. vi höres!

bild från helgen :)


äppel träd

vårat äppel träd är som finst nu, blommar för fullt!


träningen gick super!

ni läste rubriken, träningen gick väldigt bra. jag klarade rondat på pegasus och volt volt. första gången jag försökte med båda, så det var jätte kul :D
nu ska jag gå och äta pannkakor. ska jag självklart ha smör och socker på. ni som inte provat det, PROVA!

bild i repris!


till the worlds ends


nu drar jag till träningen, hörs!


artonde maj!

hejsan! idag har vi haft elevensval, jag har ute idrott. vi var i bresse hela dagen. vi gjorde lite allt möjligt, som t.ex. fotboll, ruggby och vollyboll. det var roligt! ikväll är det den sista gymnastik träningen (förutom VGF på söndag) så jag har bestämt att det bara ska gå bra för mig idag, även fast jag är as trött efter som att vi cyklade fram och tillbaka till bresse idag och gjorde en massa grejer där.

en bild från idag, lånad av alwa :D


en helg full av sport!

idag hade vi gymnastiktävling i bålsta. det gick faktiskt bra för mig, men vi hade några 00:or med bara för att vi var för några så vi kunde inte göra pegasus och så, så då fick vi ju mindre poäng för att vi gjorde lättare saker. vi tävlade mot 32 lag (!!!) och vi kom inte på pallen, men jag tror iallafall att vi kom i topp 10, ska in på deras hem sida och kolla sen! (y)
efter det åkte jag direkt till min fotbollsmatch. vi förlorade med 3-2. jag blir så arg, vi var helt överlägsna i första. sen gjorde de mål när det var 1 sekund kvar -.-' men aja, vi får ta de nästa gång!


2 gamla bilder ;)


nästa-eurovision contest


3:a och 2:a!

hejsan! idag har jag varit på danstävling hela dagen. buggen gick sämst, så den struntar vi i. men däremot dubbel buggen...vi kom 2:a och 3:a! (först var vi på tävlingen enasnurren och sen på KM, så det var 2 tävlingar) på den första kom vi 3:a och den andra 2:a. fett roligt! och det var ju första tävlingarna vi var med på :D:D:D:D:D

bilder kommer senare när våran dator inte är helt cp störd!


buhu!

det ska regna imorgon, gud vad bajskorvigt! jag vill ju att det ska vara varmt och skönt som det har varit i 3 dagar nu!


åtta hos stjärnorna.

det kollar jag på just nu. träningen gick sådär, det är så varmt i idrottshuset så att man håller på att svimma av. vi fick ha uppvärmning och stretching ute iallafall ;)

nästa söndag ska vi till vgf hallen, wiiie vad kul!


2012


hejsan! lika underbart väder idag med. älskar det!
känner att min inlägg är väldigt tråkiga, skriver alltid att jag har kommit hem från skolan, att det har varit fint väder och att jag snart är träning. fast det är typ allt som händer just nu i mitt liv, haha. har iallafall träning om en timme. önska mig lycka till att träna i värmen!

dagnes outfit kommer här:

blekfis.se


träning om 30 min.

hej! efter skolan idag åkte jag, emelie och emelie hem till lollo och körde vatten krig. det var fet kul, men lite kallt. om en halv timme ska jag cykla ner till korsängsfältet för att träna. det kommer bli varmt, men jaja jag får ta med myyyyycket vatten ;) 


den här låten ska vi ha på matta och hopp i helgen till tävlingen. det är bra, för man blir as taggad av den, eller iallafall jag :)


32 dagar kvar!

hejsan! skolan idag var helt okej, fick sitta ute och jobba. skönt! om ca.40 minuter har jag träning. det är jättevamrt i idrottshuset, så det kommer blir riktigt varmt att träna. men jaja, pusss


sååå skönt väder!

typ hela nästa vecka ska det bli 20-25 grader. det gillas STOORT!
just nu sitter jag ute i solen. vi kom nyss hem, de vann matchen med 5-2. senare ska ju mitt lag spela match. 97:orna ska möta 98:orna, men 98:orna var för några så det ska låna några 97:or. jag ska spela med 97 laget :D

snuttisen!


rörigt inlägg

godmorgon! sorry för att jag inte bloggade igår, men först var jag på gymnastik tävling hela dagen sen på kvällen var hela släkten här efter som att pappa har fyllt år. + att jag försökte blogga från kusinernas Ipad, men det gick inte så bra...

gårdagen: då var jag som sagt på gymnastik tävling. JAG SATT I EN GYMNASTIK HALL I 9 TIMMAR!!! :o:o:o
fatta hur drygt det var, och av de 9 timmarna var vi typ inne på golvet i 8 minuter och körde, resten fick man vänta på 60 andra som skulle köra. från 9 på morgonen till 6 på kvällen, roligt...njaaa, men nått som var roligt var att vi vann! :D:D det var fett kul!
på kvällen kom hela släkten hit. det var också fett kul. vi hoppade studsmatta typ till klockan 12, man såg ingenting. det var läskigt för vi körde arsleboll. haha, fråga inte.

idag ska vi först kolla när min brorsa spelar fotbollsmatch, sen ska jag spela. taggggga!

asså gud vad jag längtar tills i sommar när vi ska till gotland!


det är dags för fredagsmyyyys!

wiiiiie, det är fredag. fett med nice ju! haha, efter skolan åkte jag ner på stan och träffa emma. vi ska ju tävla i dbugg för första gången nästa vecka (hjälp), och då skulle vi köpa kläder. hitta typ ingenting på as länge, men på slutet hittade vi, inte världens bästa kanske men men. det är ju lixom första tävlingen och då behöver man lixom inte värsta sydda kläderna och allt ;)

så gryyymt gammal bild.
jag älskar dig så gryyymt mycket bästavän!


37 dagar kvar!

tja!
uschmedd vad jag hade ont i magen idag i skolan. kunde inte gå normalt. jag har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv. när jag kom hem var jag helt skakig och frös as mycket och hade fortafarnde ont i magen. men nu har jag tagit en tablett och haft värme kudden, så nu är det bättre iallafall.

bilden är gammal


2 maj!

gud vad cool att man kan skriva maj på rubriken nu!
hej! har nyss kommit hem från gymnastik träningen. vi har tävling på lördag och vi är bara 6 stycken för moa och sandra kunde inte vara med. man ska vara åtta! så gabrielle och lollo kanske måste hoppa in. (mina tränare) haha, det kommer vara helt muppat.

imorgon efter skolan och keyboarden ska jag och emma ner på stan för att kolla om vi hittar några kläder som vi ska ha på km. vi ska tävla i dubbelbugg för första gången den 14 maj. fett kul, men nervöst!

bild tagen igår.


lila blommor i olika nyanser.


danstävling.

hejsan! kom nyss hem från danstävlingen. det gick sådär, vi kom till semi.
resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, bara vara hemma tror jag. rätt skönt! ;)

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
drivbilder, det handlar om att bjuda på sig själv!


RSS 2.0