TILLBAKA

nu har jag haft min lilla bloggpaus i en vecka och nu känner att jag måste börja blogga igen.

hej! just nu är jag hemma hos emelie. jag, emelie, emelie och lollo sov här inatt, de andra har redan åkt hem. jag ska nog också göra det snart, hem och äta och så ;) vi har iallafall haft jätte kul, igår kväll var vi på emmas och kellis feeeest. super roligt, tack för kvällen allihopa! nu ska jag packa ner det sista, bloggar mer när jag kommer hem :)

schnygga!!


dans!


nu cyklar jag ner till idrottshuset, där blir det street feet träning!


björkkvistar


Nikon D5100 + VR 18-105mm
det var ju så otroligt fint väder igår, inte ett moln på hela himlen. så jag var ute och fotade, massoooor!


bloggtorka

asså jag har typ världens bloggtorka just. har ingen aning om vad jag ska blogga om. det känns som att alla andra bloggar hur mycket som helst nu och är jätte kreativa. kommer tillbaka när jag fått blogglusten tillbaka, hejdå!


såhär såg jag ut igår, på skolfotot.



tröja/jc   tights/rut m. flera   halsband/doppresent   armband/åhléns


24 september

hejsan! igår kväll var det fotbollsmatch. typ den värsta matchen, för det var en fredag kväll, det var borta match och det var mot vaksala/gusk. men aja, det är ju alltid roligt att få spela! tyvärr så förlorade vi. inte så konstigt, de ligger etta i damserien och har vunnit gothia cup. vi kan ju sämst komma 3:a i serien, så det är ju bra ändå!

bild från skolfotot igår ♥


MOLLE ÄR HEMMA!!!

igår morse när jag vaknade låg han där på sin stol i uterummet. ååååh vad glad jag blev!

där var han inte så stor :')


nu drar jag till skolan!

hinner inte skriva mer, ha en bra dag!

jag ser ut som en cp alv, men skitsamma! ;)


molle, vart är du?

jag släppte ut molle igår förmiddag och han kom inte hem på hela dan! under natten hade han inte heller gått in och nu när jag kom hem från skolan var han fortfarande borta! jag börjar få panik, tänk om han är instängd nånstans? tänk om han aldrig kommer hem? molle vart är du, han har aldrig varit borta såhär länge...:'(


20 september

hejsan! idag i skolan hände inget speciellt, utom att vi äntligen fick våran loggkalendrar. efter skolan cyklade jag hem, åt macka, drack oboy och nu sitter jag här i soffan och kollar på top model. intressant? njaaa. har ingenting att skriva, ikväll ska jag iallafall träna fotboll. nu ska jag ta en till macka, vi hööörs!

blogg. se krånglar (som vanligt) det går inte att ladda upp en bild?


LONDON!!!

vet ni vad jag och pontus fick reda på igår? att familjen och mormor och morfar ska till london i höst. blev hur glad som helst, har velat åka dit jättelänge och jag har hört väldigt många som har varit där som älskar staden! jag älskar att få sånna här överraskningar, har fått det flera gånger förut. t.ex. när vi skulle till cypern och till paris. jag fattar inte att mamma och pappa kan boka och hålla det hemligt utan att säga nånting? de ville egentligen vänta längre med att berätta det, men mormor och morfar hade hållt på att säga det fler gånger :p

det man vill göra/besöka i london är:
•big ben
•london eye
•madame tussauds
•tower bridge
•oxford street
•åka röd dubbeldäckare (sightseeingbuss)
•shoppa! måste gå till primark
•hyde park
•och kanske, om vi hinner, se någon fotbollsmatch också!
•självklart kommer jag ta miljoner bilder! :D:D

drömde en mardröm inatt, det var att vi åkte till london och glömde kameran! den var hemskt!


HELGEN

hej! tänkte berätta lite om min helg, så kanske ni förstår varför jag inte har bloggat.

fredag: först var det skola som vanligt. fick sluta lite tidigare så att vi skulle hinna med tåget. vi åkte som sgat till örebro, där pappa mötte upp oss. när vi kom fram åkte vi till gustavsvik direkt. på kvällen satt vi bara på hotellrummet och åt, köpte thaimat. det var så gott!

lördag: vaknade, åt hotellfrukost (älskar't!) och sen åkte vi diretk till typ busborgsgrejen, fast det var typ 5 gånger så stort. hoppade mest på trampolinerna, det var jätteroligt! (y) efter det åkte vi direkt till västerås där mitt gymnastik läger skulle börja. vi tränade i vgf hallen. i början gick det jättebra men inte på slutet. jag skulle göra en dubbelvolt, men hann bara med en och en halv. så jag landar rakt på huvudet. det var inte skönt kan jag säga. kunde knappt röra mig efter, har fortfaramde grymt ont i ryggen och nacken. om det inte försvinner om några dagar måste jag åka till nån doktor och kolla upp det. men det är förhoppningsvis bara i musklerna!
när vi tränat klart åkte vi upp till skolan och åt taccos och godis och lite så. spelade hej knäckt med emma och linnea, hahaha säger jag bara!

söndag: gick upp 07.20, åkte till vgf hallen igen för träning. var ju inte med så mycket p.g.a ryggen, stretchade mest! efter 4 timmar i västerås åkte jag hem, åt och sen var det dags för nästa träning-dans. kunde ju såklart inte ta ut rörelserna och så, men det gick helt okej ändå!

snacka om en intensiv helg! och snacka om att jag var trött igår efter dansen! jag la mig i soffan direkt, helt slut och utslagen.  

ojoj, mycket text blev det. nu ska jag vila, hoppar över träningen idag. puss (a)


bloggning från hotellet.

hej gott folk! de hade en dator här, så jag kunde blogga. bra va? ;) hotellet var järttefint. jag älskar att göra såna här mini-semestrar med familjen, bara över en helg. åka iväg nån stans och bo på hotel, jätte mysigt! idag var vi som sagt på gustavsvik. det var roligt, hela familjen åka alla ruchelkanor som fanns, till och med mamma! haha, nu ska jag gå upp till de andra. puss!

en bild från vintern 2009. längtar tills det blir snö och man kan åka skidor igen!!


vi hörs på måndag!

det här blir det sista inlägget på hela helgen. imorgon åker vi direkt efter skolan till örebro. vi åker dit en helg varje år och bor på hotell och så. nu passar det perfekt för pappa har börjat jobba där varannan frdag så då ska vi åka dit. vi ska gå på gustavsvik imorgon, sova på bern hotel och dagen efter ska vi gå på lek-och-bus landet. det låter jätte töntigt, men är as kul där! de har trampoliner, massor med ruchelkanor och lazergame, as kul :D
på lördag åker jag sen direkt från västerås till gymnastiklägret, det kommer också bli kul. ska träna i vgf hallen båda lördag och sönda. så vi hörs på måndag, godnatt!

arkiv bild ;)


...men inte handboll!

haha på rubriken, eller hur emelie? :D


idag i skolan var det skoljoggen. jag tävlade och kom 2:a av alla tjejer på skolan. det är jag väll nöjd med, tror det var 3,4 km och det sprang jag på 14 minuter så det var helt okej :)
snart blir det träning. träning, träning och mera träning. skriver typ alltid att jag ska träna, fast ibland känns det som att jag gör det också. vet inte om jag ska gå på fotbollen eller gympan ikväll? hmmm...
 


storm!


nu har jag kommit hem från träningen som inte gick så bra. det blåste storm på korsängsfältet, jag är glad att jag tog underställ så att jag slapp frysa ihjäl. när man cyklade dit och hem var det jättemånga grenar och träd som hade blås omkull runt om cykelvägen. det har ju nyss varit en orkan i england och nu sägs det att den ska komma hit...


trött!

jag kunde verkligen inte somna igår! det var så sjukt varmt i mitt rum, det kliade i halsen och jag hade ont i huvudet. (konstigt, jag har aldrig ont i huvudet?) + att jag inte var trött. då är det svårt att sova. gissa om jag var död imorse, och vet ni vad jag blev väckt av? av pontus som kommer in och blåser i en tuta typ 10 gånger som låter riktigt högt och ba: -fanny!!! du ska vakna!!!!!!!!


FURUVIK


2 små apor som satt och typ plcokade bort loppor från varandra. så söta!

usch vad ormar är äckliga!

typ en blandning av en lama, en åsna och en giraff?

en vääääldigt hårig apa

kamelen soooolar!

petter


september

båda två

och självklart vann vi på chokladhjulet! :D


dagens


11 september

nu ska vi snart till jesper och ida på lunch, för stefan fyller år idag. sen cyklar jag direkt där ifrån till idrottshuset där jag har dansträning. det ska bli kul, bloggar när jag kommit hem från träningen, då kommer fler bilder från furuvik! :)

den första bilden nånsin med systemkameran, har fortfarande kvar den i kameran och på datorn. kommer aldrig ta bort den! ;)


HERR NILSSON


en super gullig apa, en sån där herr nilson apa från pippi! tog bilderna på furuvik.

hej och godmorgon! har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag. eller jo, jag ska snart gå ut och plocka av äpplen från vårat äppelträd och göra en äppelpaj. det är det ända...hittar säkert på mer snart, kanske ringer en kompis? vem vet? aja, ska sluta babbla. ha en bra dag!


nionde sempetmber

hej! imorse gick jag till lollo. jag fick låna hennes gamla cykel och åka på ill skolan, min har ju punka. måste åka till jesper och ida lite senare och pumpa den, för jag har en special ventil så det unkar inte med en vanlig pump. nödvändig information där tycker ja! ikväll är inte pappa hemma, så det blir bara jag, mamma och pontus. vi ska ha en liten myskväll, fast ska även hinna träffa tjejerna :D ha en fortsatt bra dag, puss och kram!

jag och sötnosen!


lammtröja

pappa kom hem med världens härligaste tröja till mig för nån dag sen. den är huuuuur mysig och mjuk som helst, det syns inte på bilderna men den är ungefär som hanna perssons hund, haha ;) tack så mycket popapoppopa!


ser ni att det hänger ett F där på dragkedjan också? :)


MOT SKOLAN! i regnet


oseriös
idag ska jag och lollo faktiskt få skjuts av hennes pappa efter som att det spöregnar. ska bli skönt att slippa cykla till skolan, för min cykel har typ punka också. fast nu kom jag på att vi har idrott diret på morgonen...då måste vi ändå vara ute. -.- aja, ska inte klaga för det, gillar att träna i regnet!


top model

hej! skolan idag var helt okej, hände ingent speciellt men tycker inte att den gick så sakta som den brukar. just nu tittar jag på top model (som vanligt) ikväll blir det gymnastik träning :)

gammal bild! :D


jag älskar dig min lilla gullegris


POWER FLOWER


 Nikon D5100 + VR 18-105mm


FLY



 I came to win
to fight
to conquer
to thrive
I came to win
to survive
to prosper
to rise
to fly


ELECTRO POP, brorsan vi kör!

heeeejsan! idag på stan fick jag reda på att det är riktigt många i enköping som inte kan ett dugg och politik, haha. efter skolan åkte jag och tjejerna till lollo. har träning om ungefär en timme. ska träffa emelie och emelie vid kullen halv 7, ska väll gå och byta om nu. bloggar efter träningen om det inte blir för sent! :) 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


SCHOOL

nu ska jag bara bädda sängen, sen åker jag till skolan. efter lunch ska vi ner på stan och fråga massa människor olika politiska frågor. och det regna...kul! aja, vi får se hur det går ;)


myser i onepeacen!


älskar att hoppa i pyjamasen när man fryser!


040911


hej bloggen! igår var vi ju som sagt på furuvik, det var roligt och sepetmber var jättebra! direkt efter det åkte vi till östa, hade det mysig och spelade massa kort på kvälln som vanligt. imorse var vi tvungna att gå upp vid 08.30, för både jag och pontus hade match. för min del gick det väll inte så jättebra, men vi vann iallafall mot vattholma! efter matchen hann jag bara hem, äta och duscha innan det var dags för dans. det gick bra och var lika roligt som alltid :D 


FURUVIK

idag ska familjen, mormor och morfar till djurparken furuvik. de har även karuseller där tror jag och vid 3 skulle semptember och petter komma dit och uppträda! blir säkert kul, tar med kameran. :)


fotbollen...

nu är det kört! sverige ligger under med 2-1, i 94:de minuten. blir så suuuuur! vad gör zlatan? han har inte haft ett ända rätt på hela matchen...


RIHANNA I HÖST!

NU ÄR DET ÄNTLIGEN BOKAT, DET BLIR RIHANNA I HÖST MED TJEJERNA, SÅ SJUKT GLAD!!! :DDDDDDDDDDDD
tänk att vi kommer vara där i publiken och ba: -RIHANNA, RIHANNA, RIHAAAAAAAANNAAAAAA!


typ fett soft dag lixom ba joooooe


riktiga soldater dedär!

idag har klassen varit på S1, det var faktiskt kul. slapp ju skolan och fick sluta 2 och en halv timme tidigare! :D


hemma från dansen

ni läste rubriken, kom nyss hem från dansträningen. det gick jättebra, vi gjorde om mycket på programmet så det blev mycket bättre! nu är det reklam i robinson, sanna åkte nyss ut. hon hatade allt och alla, därför hatade jag henne. hon har inte sagt ett ända possitivt ord sen programmet började, skönt att slippa lyssna på henne
nu! ;)

den här randen hade jag i början av augusti, nu är typ allt borta, är verkligen hur blek som helst :(


SPINDELNÄT


ROBINSON

efter som att jag missade robinson ska jag kolla på det nu på tv4 play (y)
 
köööööööööööööööör!


d-ö-d


nu åker jag till skolan, börjar med idrott direkt på morgonen. är typ väääldigt trött, kom inte hem förns vid 12.45 igår natt. men aja, det är bara att tagga till skolan...


RSS 2.0