hemma hos hannah!

är jag just nu. ska sova här (y) nicigt värrre! hannah är på toa, haha det har tagi en stund nu. kommer du snart eller? haha nej nu ska vi kolla på film, när hon har kommit asså. puss!

 
hittade en super gullig bild på hannah (a


svampbob!

det är vad jag kollar på just nu, haha liv man har! nej men jag har verkligen tråkigt, hoppas att hannah har städat klart sitt rum snart så att vi kan ses! fast svampbob är faktiskt det bästa programmet på nikelodeon... :)

den där svampen är skön!


stått på torget!

hej! imorse stog jag på torget. fick lov att gå upp 7, så jäkla trött! sen så 8-10 stog vi på torget, fast vi hann mest bara sätta upp bordet och ta fram alla bakverk. vi sålde bara till 4 st, bara för att det var så tidigt ;) hoppas att de säljer mer sen!
sen senrae, vid 2, ska jag stå igen fast med fotbollen. hoppas vi får nånting sålt iallafall!

kanske ska sova över mad hannah ikväll också, hoppas. fett nice isf! :D


en av alla saker vi bakade :p


nu är det inte långt kvar...


follow me all over the world.


tråkigt inlägg.

hej! stickan siter vid pappas data, alltså sitter kag vi den så det blir ett no-picture-inlägg u know ;)

har varit en helst vanlig skoldag idag. senare blir det den sista dubbelbuggs träninge. buhuu på det! :( aja, vi har typ ett färdigt program nu iaf! (y) aja, nu måste jag verkligen träna tills so provet imorgon och engelskan! puss.


söt liten tomte va? :D



men snart ligger den i magen... :p


tränat.

hej! nu är jag hemma från träningen som gick helt ok. imorgon har vi matte prov :s har inte övat ett ända dugg, kanske dags att göra det...
fast först ska jag äntingen se ung & bortskämd, top model eller finalen av biggest loser. hmm... vilket ska jag ta? :p


ännu en bild från igår ;)


brons, silver och guld!!!

gymnastik tävling idag i bålsta, gick toppen bra asså! :D:D 3 medaljer, en av varje. shit, vi fick medalj i varje gren! vi har aldrig vunnit förut, men idag gjorde vi det.
vinst: fristående.
silver: hopp.
brons: matta

SHIT VAD KUL!!! :d

 

   

ps: killarna fick 3 guld också, esk is the shit!


från en kompis till nästa!

haha, kom nys hem från emma och nu har hannah precis kommit. nice! :D


hemma hos emma!


haha, en snygg bild från i somras. saknar det! :')


min blogg är sämst!

förlåt för att min blogg verkligen suuuuger just nu, men pappa har varit borta med jobbet så ja.... ;)

bloggar mer senare, för nu ska pontus få lite frukost på sängen, han har namsnsdag idag!


sveriges skönate familjer!

just nu ligger jag med en filt om mig i mamma och pappas säng och bara myser, + kollar på sveriges skönaste familjer!

 

heeeeelt ofixad


farmville!

hej! jag bloggade inte igår efter som att pappa inte kom hem förns 10 och då pallade jag inte ;)

efter skolan har jag träffat emeliex2. najs? jäsbåcks! haha, bra stavning där! ;) nej nu ska jag spela lite farmville, typ beroende :p

haha, jag älskar er tjejer!


billys pannkakor.

det har jag testat nu. de var helt okej, jag åt 2 stycken med hallon sylt och smakade liten av den med choklad. jag kan tänka mig att det blir lite mäktigt att äta 2 stycken med choklad. men aja. de var helt okej!


km.

nu är jag hemma från km. det gick inte så bra för mig, volten på trampetten var bra., men inte piken. rondat varvet på tumbling var bra, men inte volten på tumbling. den vart as låg! :o jag kom 5:a. aja, jag får väll ta och vinna nästa år istället.

senare idag ska jag antingen följa med till knivsta och kolla när pontus spelar handboll, eller när mitt kära lag spelar fotboll. jag tror nog att jag kollar på våran match. ha det bra!


jag älskar klockorna!

 

idag i västerås såg jag de här klockorna och jag äälskar de! den göna var grymt cool, på bilden ser det ful ut men den var mycket snyggare i verkligheten. den vita är ju bra, för den kan man ha till allt. men det är roligare att ha nån skrikig färg som typ blå eller grön när man har bara har vitt och svart på sig. jag vet inte vilken jag vill ha...


hemma!

hej! nu är jag hemma, det har varit jättekul och jag är superduper nöjd med mina köp. tack mormor! jag kommer få alla 9 saker på min födelsedag, vill ha det nu!

iallafall så ska vi åka till farfar senare ikväll. papppa ska ge han farsdag present och så, kusinerna kommer dit också tror jag. trelvigt!


ska få mina första presenter idag!

vi brukar göra så att jag och mormor åker till v-rås lite innan jag fyller år och shoppar :D:D:D det ska vi göra idag, då får jag typ välja de kläder, smycken, skivor och sånt jag vill ha. inte typ en laptop. nej nu måste jag skynda mig och göra en önske lista. ha en bra dag, det kommer jag garanterat att ha!


pics.

bara för att jag har tråkigt bjuder jag på lite fler bilder från frankrike, snällt va? :p




i monaco :D

hahaha, jag undrar om jag trampade på pontus där?



söta kusiner :)






aja, där har ni några bilder.
det här inlägget tog över 2 timmar att göra.


pulkabacken todayy :D

hejsan, efter skolan gick jag, emeliex2 och lollo till pulka backen. det var skit kul att åka bob :D haha, efter en stund var vi genom blöta så vi gick hem till lollo och bara mööööös, (säger man så? eller säger man myste?) aja, spela roll. vid 7 gick jag hem för att äta taccos :D gottitttttt. aja nu ska jag spela farmwille, gryyymt kul!

jag älskar er!


som varje torsdag...

nu ska vi ha lite torsdags mys här hemma och kolla på robinson! (y)


utlåst!

så att ni vet så kommer jag bara kunna blogga på kvällarna när pappa kommit hem med datan ;)

allafall, idag efter skolan så gick jag hem som vanligt. när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt nyckeln! och jag var helt sluuuut i benen + att jag höll på att bajsa på mig x) iallafall, jag var alltså utlåst. jag gick hem till jesper och ida och ringde mamma. (min mobil låg i mitt rum) hon svarade inte förns 4, eftersom att hon var på möte och min träning började 5. hon sa att hon inte skulle hinna hem innan, men hon skulle ringa pontus så att han skulle gå hem. vi båda skulle vara hemma vid halv 5 och det var jag. men inte pontus! 10 i kommer han gående hur sakta som helst och johan skulle hämta moig kavrt i! fick typ panik och sen så kom johan precis samtidigt, så jag hann bara byta om. snacka om stressigt -.-

haha, nu orkar jag inte skriva mer. hoppas på minst ett inlägg till idag! 


hemma från mitt dubbelpass!

rubriken stämmer, har haft 2 träningar ikväll, dubbelbugg och gympa. på söndag har vi km i gympa, är fett nervös!!! jag ska göra volt på tumbling, kommer landa på marken...

jaja, nog pratat om det. nu ska jag logga in på facebook sen ska jag se på arga snickaren. puss!

(har lånat pappas data, ingen bild) (;


snöstorm!

hejsan, kom hem från skola för ett tag sen. det är jättemysigt att det har kommit så mycket snö! fast det var inte så mysigt att cykla hem i, jag såg typ ingenting och så var det så tungt att cykla i snön! jag slirade till typ 8 ggr, men lyckades hålla mig uppe alla gånger.
ikväll har jag ingen träning, otrloigt! det är rätt skönt, men jag är sugen på att träna så nej... :( aja, nu ska jag ta en macka. hejdå ;)

haha, bilden är från förra året.
tänk när det ligger såhär mke snö utan för igen...
 


bäst musik just nu!






makaroner och köttfärsås.

hej, nu är jag hemma från träningen. internet funkar nu, får se hur länge det varar... iallafall, jag har nyss ätit. jag tror ni fattar vad, jag orkar inte skriva det igen. haha, bara för att jag är så tråkig och inte har nått att skriva så hörs vi senare helt enklet.

kolla vad jag hittade, en bild från global cup :)


stressig dag!

hejhej, haft fullt upp hela dagen idag.
först imorse var det ju som sagt gympa tävling i bålsta. 3:a kom vi, vi skulle egentligen kommit 2:a för att vi var bara 6 st. man ska bvara 8 så då fick vi 3 pöängs avdrag. det var synd!

aja, direkt efter det åkte vi till sthlm för att fira wilda som fyllt 1 år :D av oss fick hon typ en giraff som man drar när man går. grattis lilla söta kusin!

och nu ska vi direkt vidare till nästa kalas. nu är det markus. slänger in ett inlägg när vi kommer hem!


det funkar inte!!! :(

glöm det inlägget jag gjorde för nån dag sen. nu har jag inte fått igång internet på 3 dar! mu på det, därför är min blogg sämst just nu. jag har lånat pappas data.

men jag hinner inte skriva mer nu, ska ner på stan och träffa emma (y) vi kanske hörs sen!


det funkar!!! :D

NÄR JAG KOM HEM HADE PAPPA LYCKATS FÅ IGÅNG INTERNET! :d yeeeees.
nu är jag hemma från träningen. det gick ganska bra, vi körde mest fristående efter som att vi ska vara med på en tävling med bara fristående på söndag. nej nu ska jag äta hamburgare :p


bild från igår.
molle ba; euuuew, släpp mig. jag vill bort från dig!
hahahaha x')


bloppis!

hej på er :)
(har inte kunnat blogga efter som att datan är sär)
jag får passa på nu!

just nu är jag hemma hos julia. hon, isabella och mathilda har ordnat en bloppis :D (y) jag köpte 2 tröjor och ett armband. nej nu ska jag sluta skriva. pussss.

hittade en jätte söt bild på julia! (a)


nu drar jag, emelie, emelie & lollo till joar!

rubriken säger allt.

RSS 2.0