MOLLE



saknar dig molle putte snutte plutte!


18:28

idag har vi utforskat ön, har åkt runt till en massa olika stället b.l.a blå lagunen. riktigt coolt ställe! gotland är en riktigt mysig ö!

nån bild från global cup 2009


22:27

hejsan! nu är vi här på gotland. pappa hade visst med sin jobb dator, perfekt! fast tyvär blir det bara gamla bilder men så får det bli. nu på kvällen har jag och lollo flummat runt på stan. hade huuuuur kul som helst, träffades ju som sagt för första gången på väldigt länge idag. hoppas vi kan få till så att vi ses imorgon också!

haha, gud vad är det här för bild? jag och emma typ 2009? och hur kunde den finnas på en mapp på datan här? haha! förresten så saknar jag dig jätte mycket emma! nu är du i london, (eller du kom hem idag) och så är jag här. så vi kommer inte ses på jätte länge :(


på färjan!

exakt nu går våran färja till gotland! :D


SNAIL


hejdå!


det här blir det sista inlägget jag gör, har några tidsinställda inlägg åt er. inte så många, 4 stycken tror jag. bättre än inget ialafall! ;)


29 JULI

hejsan! idag har jag inte gjort nånting typ, skulle egentligen ha träffat emelie och emelie, fast bolinder blev sjuk och persson skulle klippa sig. så det blev inte så, jätte tråkigt. nej nu ska jag nog gå och packa, åker ju imorgon. ikväll kommer mormor och morfar, länge sedan jag träffade de, det ska bli kul :)
 
jätte gammal bild från östa. mamma, mormor och jag ;)


svar på en kommentar


SVAR: vi ska till usa och curacao!
vi, (jag, mamma, pappa, pontus, jens, elle, jonte & samuel) ska flyga till miami och bo där en natt, för vi kommer dit typ rätt sent. sen dagen efter ska vi hyra en bil och åka till orlanda, vara där i några dagar och gå på disney land och så. sen ska vi bila längt floridas västkust. åka igenom everglades där det finns vilda krokodiler. vet inte hur länge. sen ska vi flyga till en ö som heter curacao och ligger i västindien och sova där i 10 nätter. längtar!!!

den första delen av resan har vi redan gjort en gång (orlando, diseny land och everglades) fast det gör verkligen ingenting. jag gick lixom i 2:an så kommer inte ihåg så mycket. eller jo...kommer ihåg att det var en jättebra resa!

(det här är hur jag och pappa vill att det ska vara, asså det är inte bestämt att det ska vara exakt såhär. det ända vi har bokat är flygbiljetter och ett hus på curacao.)


det blev ingen bikini...

..för de hade inte den i min storlek. istället fick jag ett linne och 195 kr på mobilen, så nu kan jag äntligen svara på sms igen!


linnet

älskar dig mollmedd!


pengar till mobilen / JC

nu ska jag och pappa åka ner till statiol och fixa pengar till min mobil. han har också lovat att jag ska få gå in på jc en snabbis och köpa ett par bikinitrors till mig. hörde att det var era där! (y)
 
ska köpa ett par såna här, helt vanliga svart för jag har 2 bikini överdelar som jag inte har några underdelar till. kanske får med mig nånting mer hem, efter som att det är rea?


(n) på geisha

pontus har varit på grönan med oliver idag och så kommer han hem med en fotboll och med en jätte big geisha!

stor fet bajskorv på att han vann just geisha och inte typ mjölkchoklad. (som han skulle ha vunnit om inte en gubbe trängde sig före honom och tog hans nummer) gillar inte geisha! :(
 


JAAAAAAAAAAAA!

lollo är ju på gotland typ hela somrarna, så då änkte vi att det var perfekt nu efter som att vi ska till gotland och då kunde vi träffas. men precis när vi skulle åka dit så skulle de åka till danmark tror ja så då skulle vi inte träffas ialalfall. men nu blev de ändrade planer, de ska inte till danmark!!! så vi kan träffas! wiiiiiiiiiiiiiiiie, hon ringde nyss och sa det, har inte pratat med henne sen typ vid global cup och har inte träffat henne på nästan hela sommaren. det kommer bli as kul, så kan hon visa mig runt och allt sånt.

jag saknar henne så enormt mycket! längtar tills på lördag!!!!!!!

♥ till dig!


KOS (igen)

jag kom på att det där inte var riktigt alla bilder från grekland. haha, ni ba: neeeeeeej inte fler bilder!! :o
men jag har ingenting att göra så bjuder på fler bilder från kos. vi var ju först på kos, sen på patmos, sen på lipsi, sen på kalymnos. man kunde inte flyga hem från kalymnos så då fick vi åkta tillbaka till kos och sov där en natt så att vi kunde flyga hem ;)

det ser nästan ut som en green screen i bakgrunden.

vi åt på en jättemysig restaurang på stranden, precis vid havet och en jättefin solnedgång!
turkos, rosa, turkos, rosa!

nu börjar jag längta efter resan i vinter! fast imorgon skulle det bli bra väder iallafall! (y)


tränat


nu har jag kommit hem från fotbollsträningen. gick inte så bra för mig, hoppas verkligen det går bättre på torsdag. det är sista träningen innan gotland. på lördag åker familjen dit och sen kommer laget på onsdag. kommer bli toppen!


KALYMNOS

så hette den sista ön vi var på i grekland.

utsikten från balkongen.


vi bodde i det rosa rummet!
 
midsommarafton.

mummy and daddy :)




GREKLAND ÄR SÅ VACKERT!


koffsan nästa!

godmorgon kära läsare. inatt sov jag hos emma. vi hade det super kul som vanligt! jag fick skrattanfall mitt i natten åt ett lås och åt gammal mat, haha. höll typ på att väcka alla. men iallafall, nu har jag åkt hem, packat  och snart kommer de och hämtar mig och så ska vi åka till koffsan. längtar efter att ta ett dopp, ska bli så sköööönt!

om vattnet ändå kunde se ut såhär i koffsan...

juste! de sista greklands bilderna kommer ikväll!


svar på 2 kommentarer


SVAR: självklart kan jag hjälpa dig! jag är inte sådär jätte duktig på designer men om du vill så kan jag såklart försöka. haha, först du ba: jag kan bara lördag, sen skriver du hur många olika dagar som helst, haha! 
men vi får höras om en dag så kan vi ses!


SVAR: tack tack! frans-tröjan är köpt på gina :)


ZAC EFRON♥

ett litet collage från mitt rum



sååååå jäkla snygg!


KAOS

idag var mamma, pontus, pappa, linda & wilda i sala medans jag var hos emma. när de åkte hem så hämtade de mig direkt. när vi kom hem var allt normalt och så, tills vi kom till uterummet...där var det verkligen kaos! molles kattmat låg över hela golvet, 2 stolar hade vält, i ett hörn låg krossat glas och olja, det hade åkt ner massa saker från fönstret, det var bajs överallt typ, på väggar, golv, kuddar och stolar och det stank så att man höll på att spyyyy! vi undrade såklart vad som hade hänt. först trode mamma att det var molle, fast han har aldrig gjort nånting sånt så varför skulle han ha gjort det nu? vi gick runt i rummet och på golvet hittar vi en död skata med bruten nacke som ligger på golvet. det var så äckligt! :o uuuuuuuuuuew, då hade den kommit in i uterummet för vi hade dörren lite på glänt, så hade den försökt snö kattmat av molle. sen kom den inte ut och så fick den typ panik och började flyga runt i hela rummet och bajsa och sen flög den in i fönstert och bröt naclen. tror vi iallafall.
om ni undrar varför det var olja på golvet så hade fågeln haft ner en fotogenlykata som krossades så att all olja rann ut. tänk er den lukten av olja, blandat med bajs, blandat med död skata. mysigt va?


hemma hos emmudd!

heeeeeeeejsan! just nu är jag hemma hos emma. vi hade inte träffats på jättel änge, efter som att hon var i skåne och på blidö. har verkligen sakant henne! hon putsar fönstrerna medans vi pratar. när hon är klar ska vi börja med ett litet foto projekt. resultat kommer senare!
förresten så har emma namnsdag idag! grattis grattis :D

fotat med idis!


redigering programmet fungerar inte, så helt oredigerad!

idag har jag och ida vart ute och fotat lite. de köpte en systemkamera igår, en lika som oss :D
nu ska vi spela sims, haha


-

BAJSVÄDER!


slappdag

nu ska jag gå ut i lekstugan och kolla på film med massor av kuddar och filtar i en fatboy. tar nog med mig molle också så kan jag gosa med honom under tiden (y)


nu åker vi och badar!


dagens väder! (y)


färgglada accessoarer


sommrigt och snyggt.


svar på en kommentar


SVAR: tack så mycket! den är köpt på hm. kram :)


FRANSAR


nymålade naglar


tumnageln har gått av :(


DRÖMGÅNGARE


så fint!


nittonde juli

hejsan! det blev ju hyfsat väder idag, tillräckligt varmt för att åka och bada iallafall. vi ska nog åka med jonte, samuel och elle imorgon och bada igen, till ängsö tror jag :D

bild från thailand. haha snyggingar


ice watches



jag skulle så himla gärna vilja ha en ice watch. så grymt coola! jag skulle köpa en i grekland, hade kollat ut en och allt. men sen när vi skulle gå coh köpa den så var affären stängd! :(

iallafall, tänk typ den här gula till vita kläder på sommarbrun hy. fett snyggt! eller nån av de där uppe, åh vad jag vill ha en!


snabbt inlägg

hej o godmorgon.
igår kväll var kusinerna här (och elle & jens) vi skulle boka resa tills i vinter men jag vet inte om de bokade nånting. annars gör de nog det snart ;) iallafall, jonte och samuel sov kvar här, alla 4 sov i mitt rum. nu ska vi åka till fjärdhundrabadet. vi får sitta 4 i baksätet med det går säkert bra :)
 


SÖTA KUSIN


 
kamera: nikon d5100 objektiv: 18-105 mm


skavsår och träningsvärk!

det ända dåliga med ridningen var att jag fick skavsår mellan fingrarana, för jag hade inga handskar med mig. det gjorde as ont! igår när jag skulle klappa hästen och när jag skulle ha i schampo i håret fick jag in hästhår och tvål i såret. det gjorde döööööö ont! + att jag har en jäkla träningsvärk idag. men det var det änå värt! :)

tänk att den där lilla pricken kan göra så ont...


jag vill börja i ridning igen!

ridturen igår var jätte rolig!
jag fick en hur snäll häst som helst, birta hette hon. det var bara det att hon var lite trög. även fast vi bara skrittade så kom vi typ 10 meter bakom alla andra bara för att hon gick så långsamt, så jag fick mana på henne jätte mycket. men det gjorde inte så mycket. vi fick även prova på tölt efter som att det var islandshästar. man typ gled fram. fast det var ändå att galopera som var roligast! :D


GULLUNGE


smycken


detta följde även med mig hem från stockholm. armbanden kommer från åhlens och kostade 75:-
halsbandet kommer från ur & penn och kostade 30:-
riktiga fynd! tack mamma och mormor :)


tillfällig design!

designen är bara för tillfället. lite rörig o.s.v, men när emma kommer hem ska hon hjälpa mig göra en ny ;)


outfit


byxor-gina köptes igår i sthlm
t-shirt-peak fick av pappa för någon dag sedan, så snäll som han är :D


på hotellet!

godmorgon! har precis ätit en jättegod frukost här på hotellet. igår var vi på gröna lund, super kul!!! vi spelade typ på alla femkampsgrejer och åkte massa karuseller. jag och pontus åkte nyckelpigan (med clara och max), lyktan, jet line, twister, kvasten, katapulten, blå tåget, fritt fall och fritt fall tilt. första gången jag åkte tilt och twister. de var roliga :D idag ska vi vidare till farfars stuga. tror pappa har med sig datan så kanske bloggar mer där om internet funkar. hej så länge!

bild från förra året, jag och pontus i fritt fall. älskar känslan i magen när man släpps ner, haha ;)


KOM IGEN NU SVERIGE!


josefine öqvist, sveriges målskytt en sålänge.
haha, diggar hennes min!


vecka 28:

igår: emelie och emelie sov här

idag: var i fjärdhundrabadet

imorgon: åker till östa

torsdag: är i östa, med mamma, pontus, kusiner, morbror, mormor, morfar, mammas kusin och hennes barn, våran syssling som jag aldrig träffat. när vi kommer hem ska jag, emelie och emelie på bio, harry potter

fredag: åker till stockholm och går på grönan! sover kvar på hotell

lördag: åker ifrån stockholm direkt till farfars med hela pappas släkt. sover kvar där

söndag: vi åker ifrån farfars stuga till nått ställe där vi ska rida islands häst. (ni vet, det jag fick när jag fyllde år?)

TOPPEN VECKA :D
tyvärr inte mycket bloggning.


emeliex2 is in the huuuus!

båda emelisarna kunde sova här :D haha, just nu sitter båda brevid mig. nu ska vi gå och bädda i lekstugan där vi ska sova, ciao!

vi saknar dig lollo!


emelie (x2?) sover här :D


absolut finast i färg!
tjenare! ikväll ska emelie bolinder sova här, och kanske emelie persson? vi får se, har inte fått tag på henne än. men det blir kul hur det än blir :D

nu ska vi gå ut och äta lite våfflor, mumsi!


röda vinbär



vi har huuuur mycket röda vinbär som helst på en buske i trädgården!


pink flowers


nu åker jag och pontus till ica och handlar lite. puss!


TIONDE JULI

GODMORGON SÖTNOSAR!
idag är det tyvärr inte lika bra väder här i östa, och idag ska vi också tyvärr åka hem för pappa jobbar imorgon :( men vi ska tillbaka nån gång nästa vecka :)
vet inte hur dags vi kommer hem, men nån gång på efter middagen tror jag. så räkna inte med nån mer bloggning förns jag kommer hem!

en vääldigt gammal bild från östa på morfar, mig och pappa. vad kan det vara, 2007?


@ östa!



just nu är vi i östa. så mysigt! igår var vi först i fjärdhundra och firade elle & jens som hade fyllt år. sen, vi typ halv 1 på natten asså, åkte vi hit till östa. vi gick och la oss direkt. vaknade vid 11 idag. vi har varit vid stranden ett tag idag. har varit både sol och moln. vi har nyss ätit middag, det var jättegott! nu ska vi spela kort och äta lite glass. jag älskar att vara i östa! :)


vad ska jag göra?

jag är typ helt rastlös just nu! har ingenting att göra, man vill ju vara ute nu när det är så fint väder. (28.6 grader i skuggan) man vill absolut inte sitta vid datan. jag var ute och solade i typ en kvart nyss och det var så grymt varmt! höll på att svettas ihjäl. så ute kan jag typ inte heller vara :( önskar ingenting annat än att vi hade en pool just nu!


LIPSI

den tredje ön vi var på hette lipsi:

                                       pontus blir nergrävd i sanden 

till vänster: en as äcklig kalkon som var på stranden, den tog min bulle :(

                                   pontus blir nergrävd igen, han tyckte det var kul :)


10:25

bild tagen igår
nu åker jag till jesper & ida. vi ska bada i deras pool (h) fler bilder från grekland kommer när jag kommer hem!


PATMOS

bilderna från grekland, del 2!
efter att vi varit på kos åkte vi vidare till potatismos. (patmos, haha diggar namnet)

åsnorna fläckis & randen!

hotellägarens coola hund beckham!

liten mindre än 1 3:dje del av alla bilder från patmos! 


det jag köpte:

nu är vi hemma!
när jag frågade mamma om jag fick köpa linnet idag på selma sa hon: är inte det där en kjol?
jag ba: nej det kan det inte vara ;)
sen åkte vi ju och så, och när mamma kollar på kvittot ser hon att det står kjol. HAHA! men jag kommer ha det som linne ändå.

kjol-linnet och shortsen            såhär såg den ut som kjol.
visst var det finare som linne? :p


på mammas jobb.

hej! efter att vi ätit gick vi till selma. hittade en söt tub topp och ett par vita shorts. nöjd! efter det följde jag med mamma hit till hennes jobb. fick låna ett rum så jag kunde använda en data :D klockan 3 ska vi hämta pontus som är på ett fotbollsläger i västerås. det heter typ "milan camp". det är milans tränare som är där och tränar de ;)

haha, min första header!


sjätte juli

nu åker jag ner på stan och träffar mamma. sen ska vi äta på sallad & sånt. mums!


GODMORGON

igår somnade jag med molle sovande på min magen, mysigt :)

hej och godmorgon! idag är det lite bättre väder (y) that's good! nu ska jag fixa mig, sen ska jag åka ner till mammas jobb och så ska vi gå och äta nånstans. bloggar mer när jag kommer hem!

rätt gammal bild.


grattis x 1000 min allra bästa vän!

vad är det för dag idag, är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är emmas födelse dag. hurra hurra hurra!
jag älskar dig dunder mycket emma. till dig säger jag allt, verkligen allting. utan dig skulle jag verkligen aldrig klara mig! jag litar 1000% på dig. du lyssnar alltid när man behöver någon att prata med. du är verkligen den vän alla vill ha. JAG ÄLSKAR DIG!


bilderna från grekland, del 1!

kommer lägga upp bilderna från grekland i antingen 4 eller 5 omgångar, vi får se.

först klockan 4 på morgonen den 11 juni kom en taxi och hämtade oss. (för er som inte visste det var det min familj och familjen ytterbom som åkte) vi åkte till arland och flög till aten. där ifrån skulle vi direkt till ön kos, men planet var för senat i 10 timmar (!!!) så vi åkte ut och såg akropolis och så. sen när vi kom tillbaka till flygplatsen var vi dööööö trötta och ville bara komma fram till kos. så får man redan på att planet är försenat i 2 timmar till. snacka om att man fick panik då!

trötta!

väntar på planet.

på planet.

men till sist kom vi fram till kos!

där har ni några bilder från ön kos. imorgon kommer fler ifrån nästa ö!

(klicka på bilden för förstoring)


MÅNDAGSKVÄLL


ikväll ska jag och emma och alla andra i ena vara med på måndags kväll i skolparken. det börjar klockan sju, men vi måste vara där redan 12!! :o emma ska komma till mig innan, sen ska vi tillsammans cykla ner dit. när vi har lunch ska vi åka in till stan och sätta oss och äta nånstans, kanske på wickamans? vi får se, puss!


2/7 2011

idag var det andra dagen av global cup. vi förlorade tyvär båda matcherna. första matchen tycker jag att det var ganska rättvist resultat, men i andra...asså vi spelade verkligen mycket bättre än de, hade hur otur som helst! vi var minst värda oavgjort. men aja, nu är det bara att ladda om tills imorn. då ska vi vinna mot esk! :D

har inte orkat lägga in bilderna från idag på datorn, blir förhoppningsvis imorgon ;)


___________________________________

först när jag kom hem tyckte jag inte att jag var ett dugg brun. men nu satt jag och jämförde från innan och märkte att det blev en liiiiiten skillnad iallafall ;)

mitt hår blev även ljusare :D:D


gårdagen

hejsan! förlåt för riktigt dålig uppdateering, men man vill ju inte sitta inne vid datorn på dagarna nu när det har varit så fit väder ;)

 tänkte berätta lite om gårdagen: på förmiddagen var jag, emelie, emelie, lollo och emma hemma hos emelie och badade i hennes pool. det var jätte kul! vi sa även hejdå till lollo som åker till gotland idag, kommer inte träffa henne förns skolan börjar, kommer sakna henne jätte mycket!! :(:(:(
när jag kom hem åt jag lite snabbt, sen åkte jag ner till idrottshuset för det var invigning av global cup :D vi gick  från korsängsfältet till skolaparken, där några uppträdde, b.l.a. anna bergendahl och elin lanto (som vanligt)
efter allt det åkte jag, hannah, fanny och mathilda ut till bresse och tog ett kvällsdop. det var jätte skönt i vattnet!

bild tagen igår när jag kom hem från bresse.
trött tjej med blött, ruffsigt hår. snyggt!


RSS 2.0