Åland

Hejsan svejsan gott folk! Nu är jag hemma ifrån Åland igen. Det här har varit världens slappar helg. Vi bodde i ett hus vid havet med egen jacuzzi som vi typ chillade i hela dagarna. Super najs!!
På bilden ser man stugorna som man bodde i på Havsvidden som hotellet hette. :)

orientering

Hej! Kom nyss hem ifrån orienteringstävlingen vi hade idag i skolan. Det gick mycket bättre än vad jag trodde och det var faktiskt lättare än vanligt, fast det var svår bana? Jag hittade alla kontroller för första gången! Har nyss duschat av mig all lera som jag hade över hela benen och nu ska jag och Pontus baka. I morgon är det studiedag och jag ska åka till Åland med familjen över helgen. Myyys! (Detta skulle ha publicerats vid 15.00 idag) ((Jag har försökt göra flera olika inlägg idag, men det har inte gått att infoga bild på hela dagen så då var det ingen idé))

SAKNAR LONDON

Gud vad jag saknar denna underbara stad. Ta mig till baka till London någon, nu!

TYP ALDRIG VARIT GLADARE

 

25 september

Hej! Har haft lite bloggtorka i några dagar, inte haft en aning om vad jag ska skriva om. Medans jag var borta har jag inte gjort så mycket. Har pluggat massa biologi och spelat match mot VP. Skönt att vinna sista seriematchen! Igår efter skolan träffade jag Emma och idag ska jag bara pugga innan jag har dans. Ska försöka blogga mer efter skolan, vi hörs då! ♥

LOVE♥

 
Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun
I know we only met but let's pretend it's love
And never, never, never stop for anyone
Tonight let's get some, and
LIVE WHILE WE'RE YOUNG
 

19 september

Hej! Kom nyss hem ifrån skolan. Har huvudvärk efter sista skolan. Engelskan, kaos som vanligt. Är riktigt förbannad på min lärare...
Ikväll ska jag träna både dans och gymnastik. Hoppas det kan få mig på bättre humör!

Jag och min fina vän Emelie igår💙


skolfoto dag 2

 
Det här hade jag på mig idag på klassfotot och på den enskilda fotot, sisa gången på grundskolan!
Smyckena kommer ifrån jc, hm, julklapp och Sydafrika :)

MOT DANSTRÄNINGEN





skolfoto dag 1

 
Idag i skolan hade vi skolfoto med elevrådet. Jag hade på mig detta, tisha ifrån jc som jag köpte igår och byxor från Cubus! Imorgon blir det det riktiga skolfotot med klassen. 


kräftfiske

Hejsan. Över helgen har jag, familjen och kusinerna varit i Linköping och fiskat kräftor. Det var faktiskt kul och väldigt mysigt att åka ut till sjön vid 12 på natten när det var helt kol svart och dra upp byrarna. Efter att vi vittjat burarna första gången hade vi 95 stycken och totalt blev det ca 300! 

Gaaaaanska lerigt var det. Det kändes som att gå runt med tegelstenar under fötterna.





HAPPY BIRTHDAY NIALL

Tumblr_maa1a1sf9r1qhkic7o1_r1_500_large

-

Det är i sånna här lägen som jag hatar blogg.se. Eller om det bara är fel på våran dator, jag vet inte.
Jag hade fixat en massa i stilmallen men sen så går det inte att förhandsgranska? Så då tröck jag direkt på 'spara&publicera' knappen istället. Då visas det som förhandsvisning och såklart publiceras inte ändringarna istället!
Har även testat ifrån den bärbara datorn, men då går dtet inte att sudda i stilmallen istället. Blir så trött, pallaaaar inte..

död


Idag var det skoljoggen i skolan. Först var jag en av dem som höll i uppvärmningen för hela skolan efter som att jag är med i elevrådet. Sedan sprang vi. Har typ aldrig varit så trött i mitt liv, det var så jobbigt! Jag kom etta av tjejerna, så det är jag nöjd med. Men vi sprang ju hela vägen på asfallt, så sen när vi hade idrott var minan knän helt slut! Kändes som att nånting var av för att det gjorde så himla ont. På det har jag också tränat dans och gymnastik nu på kvällen. Hej träningsvärk...

JAG


Foto och redigering: Emma
 

språkresa

Just nu sitter jag och kollar runt lite, både på EF:s och STF:s hemsidor. Jag och Emma är jätte sugna på att åka, det verkar så himla roligt att få åka på språkresa tycker jag!
Malta ser så himla nice ut! JAG VILL JAG VILL JAG VILL

Hillevie




Var och hälsade på lillkusinen för första gången igår, som bara är 5 dagar gammal! Så himla söt är hon, lilla Hillevie♥
Hon fick dem små gulliga kläderna till vänster av oss, medans Wilda fick en storasyster tröja!

yesterday's






7 september

 Godmorgon! Äntligen är det fredag. Ska ner till ÖB på intervju idag, på SO:n jobbar vi i grupper där man ska intervjua företag och min grupp har ÖB. Problemet är bara att vi inte kommit på frågorna än...Aja det löser sig säkert, hoppas jag!
Inatt ställde jag klockan på 02.20, efter som att jag ville se One Direction som uppträdde på VMA i USA när det var live. Som vanligt var dem grymma! Somnade i soffan när dem hade uppträtt, mamma blev ganska förvånad när hon hittade mig där imorse ;)
Dem var nominerade i 3 katogorier och vann alla 3! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

waterdrops III






♥DANS♥

HEJ PÅ ER
Kom nyss hem från dansträningen. Vet att jag har skrivit det många gånger, men jag älskar verkligen att dansa!! Just nu håller jag på att lära mamma lite steg (efter som att hon också har börjat i Street Feet...) Haha, vi har samma uppvärmning :p 
Nu ska jag kolla på robinson och sedan svenska hollywood fruar. PUSS
 

Ny dans tröja - Björn Borg
 

Stockholm

Har varit i Stockholm hela helgen med familjen. I lördags gick vi först på stan och shoppade lite. Sen åkte vi till grönan och var där hela kvällen. Såklart vann vi på chokladhjulet! Fjärde för i år :D
Igår var vi på förhandsvisning av nya FriendsArena. Sjuukt stort var det! Ser fram emot att kolla på fotboll där och förhoppningsvis gå på någon konsert nån gång framöver!!


RSS 2.0