Dansglädje

Fuglesang - put your dancing shoes on som kvällens show hette blev minst sagt lyckad. Är så otroligt nöjd och stolt över mig själv, mina grupper och hela street feet. Showen var en föreställning med bara några få grupper och det blev så himla bra!! När man ser världens bästa dantränare Isabel storgråta efter showen för att hon är så rörd och stolt och att höra att det här är det absolut bästa vi har gjort blir man själv också både stolt och rörd. Vi har en sådan gemenskap och det var bara så asdfghjklöäåååååh, svårt att hålla tårarna borta p.g.a alla känslor, speciellt när alla andra grät och för hur länge vi tillsammans har kämpat för det här. Vi är världens bästa dansfamilj, helt klart!!

Flytt på gång

Idag är dagen då vi officiellt flyttar!! (Samtidigt som jag haft ett genrep och två shower, en återstår). Jag har alltså inte hunnit hjälpa till någonting. Bor just nu på två ställen och allt är lite kaos, men är säker på att det blir jättebra när det väl är klart! :-D 

Dansdag nummer 1

Nu har denna danshelg dragit igång på riktigt. Under dagen har jag haft två genrep och två shower, så har varit nere på idrottshuset mellan 8.00 och 18.30. Mitt kropp värkte verkligen när jag kom hem, kastade mig i soffan och vägrade röra mig på...väldigt länge iallafall...och det här var bara dag ett utav fyra...men kul har det varit!

Imorgon väntar samma schema som idag, fast med några fler antal danser i varje show, så då blir det ännu lite roligare. Nu ska jag sova och vila upp mig tills imorgon, är taggad till 1000! 

27 maj 2014

Nu var denna tisdag över, och även denna skolvecka. Det har verkligen känts som fredag idag eftersom att det var sista skoldagen för veckan. Direkt efter skolan åkte jag upp på en återträff med alla 9:or som gick ut Bergvreten förra året. Det kändes så konstigt att vara tillbaka i den skolan, jag har inte varit in där på nästan ett år. Saknar den verkligen! ☹
På kvällen träffades min dansgrupp och fixade lite rekvisita till showerna. Vi får se hur det blir, haha man känner sig ganska dum när man dansar i hockeyhjälm och med två petflaskor på ryggen...kommer lite fina bilder på det senare. 

Imorgon ska jag ta sovmorgon, sedan plugga historia eftersom jag inte kommer ha tid för det under resten av veckan och börja packa i grejer i mitt rum i flyttlådor, kommer kännas så konstigt! På kvällen är det dans och fix på idrottshuset. Godnatt & sovgott! ♡
 

Masters of war

Idag är det måndag och jag har ingen ångest alls över att helgen är över!! Så underbart, har två riktigt slappa dagar i skolan den här veckan utan ett enda prov. Tis-sön väntar dans, varenda dag. Kommer vara så slut efter helgen, men det är det värt för det ska bli så kul! Imorgon börjar jag 13.55, rätt så skönt....Älskar att slippa stressa ett tag ♥

+ och - i vardagen

+ Vädret, det väder som är just nu får gärna hålla i sig resten av våren/sommaren. I måndags och tisdags var jag helt deppig över skolan och bara helt trött, men nu igår och idag när det har varit sol och det har inte gjort något att jag var tvungen att plugga. Solen gör något med humöret.
 
- Inget sommarjobb, är i desperat behov av pengar, speciellt till London!!
 
+ Musik, när man hittar en riktigt bra låt på spotify, antingen en gammal som man lyssnade på massa förut eller en helt ny som gör en sådär glad som bara musik kan. 
 
- Nagel som går av, inte nog med att det är fult när alla naglar är långa förutom en, det gör så jääääkla ont också! Igår på träningen vek sig min nagel utåt vi halva...inte bra att ha långa naglar när man tränar gymnastik.
 
+ 8 skoldagar, det är allt som är kvar för mig av 1:an. Helt sjukt!! Taken på det får en att orka kämpa in i det sista. 
 
- Missar Cody Simpsons konsert, som jag eftersom att jag är i Kroatien...
 
+ ... åh andra sidan har jag fyra andra konserter att se fram emot iår.
 
 Tighta jeans, usch vad jag hatar att gå med trånga äckliga jeans när det är såhär varmt. Stort + till kjolar och klänningar, synd bara att jag knappt har några. Ska köpas massor i London!
 
+++ SOMMAREN ÄR RIKTIGT NÄRA, BÄSTA ÅRSTIDEN! 

Thailand

Saknar de två veckorna av de här året då jag inte behövde stressa. Att bara ta det lugnt hela dagarna och inte ha ångest över morgondagen eller över någonting. Gud så underbart jäkla skönt det var! Nu är det bara några veckor kvar tills att livet blir så igen. Ska försöka ta mig igenom alla tusen prov som är kvar nu utan att bryta ihop och sedan ta sommarlov och njuta varje dag. Håll uuuuut!!

Work it, make it, do it, makes us harder, better, faster, stronger

Alltså att träna, det måste vara det bästa som finns. Jag skulle aldrig någonsin klara av och orka med livet utan att träna och istället sitta hemma varje kväll. Vissa tycker säkert att det är skönt, men jag själv skulle bli så otroligt uttråkad och rastlös. En annan sak jag absolut inte skulle vilja göra är att t.ex. bara gymma eller träna ensam. En stor del av träningen för mig är att få träffa mina grupper och träna tillsammans med dem och på sätt så stöttas och peppa varandra vilket gör det ännu roligare. Bara att få komma hemifrån, ta en paus ifrån all stress och lämna allt plugg ett tag, röra på sig tills man blir helt slut och utmana sig själv på olika sätt. 
 
Just nu är jag inne i någon fas då jag älskar gymnastik. Det är så sjuuukt kul!! Vill bara träna det hela hela tiden. Efter tävlingen så fick jag så mycket inspiration till allt jag vill lära mig. Jag vill bli sådär duktig som alla som tävlar RM3 eller SM. Jag vill att Enköping ska bygga en gymnastikhall så att jag och mitt lag kan nå dit. Har verkligen fått en reläj kick av inspo och motivation av att bli bättre och då blir det helt plötsligt så mycket roligare. Jag hoppas att det här håller i sig nu, jag ska, jag vill, jag kan

Gymnastiktävling

 Hela gårdagen spenderades med mitt bästa lag på Bålsta Trupp cup. Det var första gången vi tävlade med vårt nya fristående och även några nya varv på tumbling för mig så det var extremt nervöst, men när man väl har varit ute på golvet första gången så släpper allt och då är det så himla roligt. Det blev ingen pallplacering, men det hade vi inte räknat med heller. En delad 2a plats i trampett med det laget som vann allting är vi ändå grymt nöjda med!! (Synd att det inte var grentävling, då man inte räknar ihop allting utan tävlar i varje gren var för sig och då vi skulle ha fått silver i hopp). Men men, det var väldigt roligt ändå, speciellt eftersom det var en RM3 klass med också som är så himla kul att titta på, man får så mycket inspiration till allt man vill lära sig!

Tid

Min tid räcker inte till och det finns absolut ingen över till att blogga. Bloggen får därför vila tills jag är mindre stressad över precis allt i livet och får lite tid över helt enkelt Puss!

Victoria's Secret

Jag kom på att jag glömde att svara på en fråga ifrån frågestunden:
 
Q - Hur många vs har du? Vilken är din favorit?
A - Jag antar att du menar hur många body splash jag har. Fyra st: Sheer Love, som är min allra första, som jag köpte på flygplatsen i Danmark. Such A Flirt, som jag också köpte på en flygplats, fast på Arlanda den här gången. (Det var när vi skulle åka till London där dem har en jättestor VS butik och allting haha, men shoppade på Arlandas lilla mini butik ändå). När jag fyllde år i vintras fick jag två stycken Secret Craving, så jag bytten en av dem till Moonlight Dream.

Om jag måste välja en så tycker jag att Secret Craving luktar godast! :)

Doftande handsprit

Beställde hem fyra små gulliga handspritar ifrån GiveItAway där dem var otroligt billiga. Supergott lukar de, nu kommer jag vilja använda handsprit mycket oftare, eftersom jag hatar den starka lukten av vanlig handsprit som ger mig huvudvärk. Prefektooooo!
 
Idag har jag fikat på Tant Gredelin med mamma, pappa och Pontus. Vi åkte till Möbelhuset en snabbis för att kolla på en ny säng till mig som jag är så lycklig över att snart äntligen få! Vi hittade ingen där, så det blir IKEA i eftermiddag. Så skönt med lite extra ledighet ♥

Bilder ifrån dansshowerna

↑ Blandade mobilbilder ifrån dansshowerna i Januari
 
↑ Foto: Marit Thorin

RSS 2.0