joar blå.

hejsan! vi har ju hållt på med det här skapande skola projektet. idag var det dags att visa upp teatern på joar för 7E. deras pjäs var typ helt perfekt inträdat och allt. sen kommer vi. haha, vi hade tränat as mycket, men sen var 2 borta från våran pjäs och då vart typ allt förstört och alla fick värsta skratafallet på scen. haha! allt failade, men aja. jag hade skit kul! skratatde typ ihjäl mig. bilder kommer ni snart hitta på lollos blogg, fast tyvär så dog hennes kamera innan vi hann uppträda, men det kommer lite bilder från innan ;)

efter det gick jag, alwa, agnes, lollo, emelie, emelie & moa till café maginifik och fikade lite. myyyys!
 
bild på hela klassen från i 3:an :''')


jag vill ju vara med :(

febern har kommit tillbaka och har ännu ondare i halsen nu. det betyder ingen cup för mig. jag var så taggad och hade längtat så länge...jag är aldrig sjuk annars. varför just nu? JAG HATAR DIG FEBER!


längtar till helgen.

DÅ BLIRE CUUUUUUP! :D :D :D

tagga!


sunwing resort.

varje gång jag sitter vid datan går jag typ alltid in och kollar på en massa hotell. jag är så grymt sugen på att åka utomlands och sola och bada! nu har jag hittat ett hotell i egypten. jag vet att jag har sagt att jag inte vill åka till egypten för att jag typ trodde att man skulle bli magsjuk där. men på det här hotellet tror jag inte man blir det. jag vill åka hit nu!


ser det inte läckert ut? (h)


ovärt inlägg!

nu drar jag och möter upp moa & lollo, sen blir dte av till skolan. roligt inlägg? nej jag ville bara visa att jag lever ;)


sjuk :(:(

det suger!
jag mådde inte alls bra igår i skolan. hade huvudvärk och frös så jag skakade hela dagen till sista lektionen. då kändes det som verkligen all värme i kroppen kom upp i ansiktet. mitt huvud höll på att sprängas av värme. och alla ba: gud du är helt knall röd i ansiktet!
sen så fort jag rörde mig vart jag helt yr. som tur var kom mamma och hämtade mig efter skolan, så jag slapp gå. men jag måste typ haft 40 graders feber! det blev bättre när jag kom hem, tog tempen och jag hade då 38.5 när min normala är 36 typ. aja, ingen bryr sig om hur mycket jag har i feber men haha. var hemma från skolan idag idag, det känns iallafall mycket bättre nu. ska till skolan imorn om inte febern kommer tillbaks ;)

 


redigerat.

skillnad eller? :D

FÖRE:

EFTER:


fotade molle lite ;)

    
lite skillnad på pupillerna? på bilden över sitter han mitt rum och på den nedanför sitter han i hallen där ljuset från fönstret lyser in. på den under har han super smala pupillrar. han är sötare när de är stora!
    


converse.


de här skorna kom pappa hem med till mig igår. jag fick även converse strumpor och en ed hardy tröja + goooodis. tack pappa, grymt coola skor tycker jag! :D:D


let's dance!

hej! nu är farfar här hemma. mamma är på nån fest hos en kompis och pappa är ju i USA. eller han sitter typ planet nu, fast vi ska inte hämta han förns vid 2 imorgon på dagen. jag har saknat dig pappus! nu kollar vi på let's dance, anders bagge dansar. nu ska jag fortsätta kolla. ciao!


skön dag.

hej! dagen var rätt skön. började 10 över 9 och slutade 20 över 2 (y) hade ett halvt fel på glosorna, bajs också! men jaja, det är inget att vara sur över, skrev ett s istället för c på spinach. haha. rolig information? nu måste jag verkligen plugga, har matteprov imorn! :s

bild sen i höstas ;)


slappar i soffan.

SKÖNT! (y)
ingen träning ikväl!

 


vykort.

nu när jag kommer hem från träningen ser jag ett vykort på köksbordet. det kom från maldiverna. hannah hade skickat det den 7 november och det kommer nu! shit, mer än 2 månader sen. men jaja. tack så hemskt mycket hannah, super gulligt! :)


underbart vacker bild. maldiverna är ett land jag verkligen skulle vilja åka till!


beställt lite kläder!


kvällen i bilder:

igår eftermiddag/kväll/natt spenderades med lollo, emi och emelie (y) här kommer några av 100 bilder!

     
love you girls (a)


systemkamera!


 

just nu sitter jag och kollar lite på pappas system kamera som han har lånat hem från sitt jobb. den tar sjukt bra bilder och har as stort objektiv. det är så roligt att fota! :D


macka alá fanny!

macka: vetepärla
pålägg: smör, kaviar och ost.
 
gör såhär: bre macka med lagom mycket smör. sätt en klutt kaviar i mitten, som du sedan brer ut. lägg på 2 ost skivor. värm i mickron i 15 sekunder. vipps så har du en supergod smörgås! med ett glad o'boy till blir det perfekto! (y)

++=

 GOTTTTTTTTTTTTTTTT!


träning om en halvtimme!

tja! idag i skolan hade vi bad. det var helt okej kul, annars gjorde vi inget speciellt. nej nu ska jag äta och sen ska jag trääääna. vi hörs efter den ;)


gud vad jag är trött på all snö! jag vill åka utomlans NUNUNU!


första dagen i skolan!

idag var det första dagen i skolan. har redan fått läxa och allt. 20 glosor tills på torsdag -.- suck!
efter skolan hade jag keyboard. det gick faktiskt väldigt bra! efter den gick jag direkt hem till moa som har börjat i våran klass :D där var också emelie & emelie. nice!
när jag kom hem åkte jag och mamma direkt vidare till tandläkaren. det gick bra, inga hål. har aldrig haft ett ända i hela mitt liv (y)
senare får ni dagen outfit också! (senare kan betyda imorgon)

 
på tal om tandläkaren, här får ni en trevlig bild på min tand när den var som lösas. haha, det här gör jag bara för att vissa tycker det är skitäckligt att se. MOAHAHAHA.


emelie, emelie & lollo här!

tjena! nu sitter alla 4 i soffan. vi pratar och har kul som vanligt. nej nu ska vi spela buzz, haha. vi hörs senare! :D

     

bilderna togs innan lollo kom ;) (helt oseriösa!)


tvättstugan.

vi har just börjat göra om i tvätt stugan. vi ska slå bort väggen in till kontoret och ta bot dörren, lägga nytt golv, måla om, sätta upp en vit panel och typ köpa en stor garderob som ska gå längs en hel vägg. men nu har vi bara börjat rensa bort en massa skräp. resultat kommer när det blir klart, jag tror det kan bli riktigt bra (y)


jag fattar inte varför du skrev det helt plötsligt? HAHA.


gosar med molle.

      

molle måste vara världens gosigaste katt! han spiner hela tiden och är ur gullig!!


hemma från kopparcupen.

nu är jag hemma! det har varit väldigt roligt att kolla. tjejerna åkte ut i b-semi finalen. p.96/97 åkte också ut i semin. vet inte om det var i B eller A? och min brorsas lag åkte också ut i semin, i A. så alla kom till semi :D det tycker jag var väldigt bra, alla var väldigt duktiga!
ikväll ska jag kolla på fångarna på fortet, men innan det ska jag göra klart fotoboken från thailand. haha, det har ryp gått ett år sen vi kom hem och jag har fortfarande inte skickat iväg det där, det tar ju sån tid!

vi har gjort såna här fotoböcker ifrån grekland och sydafrika också. inte för att ni bryr er, haha. men här kommer 4 dåliga webbilder på dem:

sydafrika.

omslaget ;)

ett uppslag inuti!
 
grekland.

omslaget ;)

ett uppslag inuti!


på hotellet!

just nu sitter jag vid hotellet, haha jag hittade en dator här. vi har nyss kollat på handboll. p.97 vann, f.96/97 spelade oavgjort och p.00 vann också. nu ska vi gå upp på rummet, mamma o pappa chakade nyss in. vi kanske hörs nå mer imorn!


falun!

nu drar vi till falun, till kopparcupen. det ska bli skit kul att kolla, båda på pontus lag, f-97/96 och p.97. nu ska vi åka, kommer inte blogga förns på lördag, så vi hörs då!
ps: jag har lånat mammas mobil med mitt simkort i, så ni kan ju sms:a på mitt vanliga nummer för nu har jag en mobil som funkar. men skriv vem ni är, för alla kontakter togs bort! :p


dålig uppdatering!

förlåt för det, men igår var jag ju på cup hela dagen och dagen innan orkade jag verkligen inte sitta vid datorn.

allafall, igår när jag kom hem från cupen var jag verkligen helt slö och hade ingen ork alls. jag tog ett varmt härligt bad, det var skönt. efter det började jag må as illa och så fort jag rörde mig fick jag ont i huvudet. så jag gick och la mig redan halv 10, men kunde inte sova för jag hade feber. jag var kokhet i ansiktet, men frös ändå så jag skakade. men till sista somnade jag.
idag mår jag mycket bättre, bara lite yr i huvudet!

nu måste jag klä på mig, har ännu inte orkat det!


första inlägget på hela året!

japp, det här blir årets första inlägg.
igår var först hela familjen på arosfortet. vi var fett taggade, haha. vi har varit där förut, men vi har aldrig tävlat som ett lag förut. vi kom faktiskt 4:a på topp listan, proffsen som vi hette :D det var riktigt kul.
av alla 13 år vi bott i det här huset, har vi aldrig firat nyår hemma. vi har varit hos jesper & ida, i östa, i usa eller sydafrika alla andra ggr. men nu var vi hemma. bara våran familj, det var faktiskt väldigt mysigt.
när vi var ute vid 12 var det sjukt mycket raketer! det smällde överallt och hela himlen lös av alla färger. det var kuligt. alltd på nyårsafton precis klockan 12 blir jahg helt speedad! igår sprang jag runt på trädgården och skrek, hahahah! aja, det var en mysig dag/natt igår. här kommer några bilder:





asså kolla på det där vita på där framme på molle, det ser ut som ett hjärta!
 





RSS 2.0