JAG SAKNAR GOTLAND

den här bilden tog pappa i somras när vi var på gotland. det finns en typ exakt likadan på google, tagen från exakt samma ställe fast lite senare på kvällen. iallafall, jag gillar verkligen bilden. den är så färgglad!

DANSSHOW!

nu åker jag ner mot joar. dansshowen börjar om ca. 40 minuter. är fett nervös, men det ska bli huuuur kuuul som helst! :D:D

madame tussauds

jag och puntus utanför, det såg ut som ett grönt mini-globen!
han var den första jag såg när jag kom in i rummet♥
pontus, daniel radcliff och jag.
leonardo dicaprio (stavas?) såg grymt verklug ut :o
åååh johnny depp!
visst såg den killen också grymt verklig ut?
KING OF POP
blir bara ledsen när jag ser den här bilden :(
jag och brittan ;)
lady gaga med en telefon på huvudet
obama var också lik sig, förutom händerna ;)
sist men inte minst hittler...

vinterstövlar

för några veckor sedan när jag och mamma var i sthlm och shoppade fick jag de här skorna. de är jätte varma, mjuka och gosiga. de blir perfekt sen när det bli riktig vinter att pulsa omkring i i snön! :D
nu fattas det bara en vit vinterjacka till!

filmjölkslimpa

tog nyss en bit av den färska, varma limpan som jag och mamma bakade tidigare idag, vi bakar alltid den såhär års, innan första advent. samtidigt som vi bakade lyssnade vi på julmusik. shiiiit, jag fattar inte att dte är jul snart!? och jag fyller år nästa vecka!! hösten har gått så fort, det gillas!
mmmm, älskar den här limpan!

HAPPY GIRL!

åååh jag är så glad, dagen har varit så bra! fick tillbaka franska provt, fick A. är sååå glad. har även haft skrattanfall hela dagen, precis som emelie, emelie och lollo. kollade på gamla bilder på min mobil, hahahaha vad kul det var, grät en skvätt där i caféterian :')
och just nu sitter jag och lyssnar på levels och taggar till avicii som vi troligen ska boka på onsdag. aaaah, är helt speedad, vill bara skriiiiika. springer runt i hela huset och dansar!!!!! :D:D:D
det bästa var att emelie och lollo också hade alla rätt! :D

BAJSKORVSSNIFFJÄKLASKITHÖG!

HUR KUNDE AMANDA ÅKA UT? nu är jag sur!

vintern är på väg!


dålig uppdatering

förlåt för att det har varit så dålig uppdatering de här 2 veckorna, men jag har ju varit på prao. är där från 8-5 på dagrna, sen åker jag hem och äter och sen direkt till träningen. det är därför, har helt enkelt inte haft tid. men det är ju sista dagen imorgon och sen lovar jag att bli bättre, imorgon kommer lite fler bilder från london också! :)


161111

idag började jag 12.30. riktigt riktigt riktigt skönt. vaknade 8. inte riktigt lika skönt, jag kunde ju ha aovit länge idag!
nu ska jag äta, sen träna gympa och sen boxning på A3. vi kanske hörs nå mer ikväll, måste plugga också!
en gammal dålig mörk bild som jag inte hinner redigera just nu ;)

3 av hundarna på min praoplats


bozze, drutt och uno.
uno (lämgst ner), är en av mina favorit hundar här. han är sååååå fin och snäll!


kladdkaksmuffins

hejsan! kom nyss hem från en 3 timmars träning. som tur var var det inte så jobbigt som jag trodde. vi fick reda påvad vi kom på km också. kom på den sämsta platesn man kan komma på - 4:a. lixom en ifrån pallen. men aja, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om km, vi är ju egentligen ett lag!
nu ska vi fika. det blir muffins som pontus gjorde tidigare idag. det ska bli sååååå gott! :p
haha, 3 bilder från kneippbyn i somras. skrattar alltid när jag ser de här bilderna!

på prao!

hej! just nu är jag på min prao. min handledare gick nyss på toa, så passade på att låna datorn. åh nej, nu kommer hon, haha. måste logga ut, pusshej!


waterdrops


kul liv!

om ni undrar värför mitt hår är en katastrof så hade jag precis duschat.
HAHAHAHAHAHAHAH
jaa, det här är vad jag brukar sitta och roa mig med när jag har tråkigt. rikitgt snygg, eller vad tycker ni? helt otroligt att jag lägger ut de här bilderna...

hemma från the traaaaaining!

yes, nu är jag hemma från fotbollsträningen. imorgon blir det match mot bälinge, tagga!
nu ska jag duscha, eller jag kanske ska bada? vi får se. ikväll ska jag iallafall kolla på sverige-danmark och springa ifrån lite då och då till idol. om nån undrar så hejar jag på amanda persson, hon är bäst!!
kom igen amanda du ska vinna! :)

ROBINSON FINAL

har kollat på vart enda ansnitt den här säsongen av roninson, så ikväll ska jag självklart kolla på finalen!
de 5 finalisterna, vem tror ni vinner?

LONDON EYE

gillar bilderna, de är så skarpa och klara med väldigt kalla färger!

leeeeerigt!

just nu sitter jag här i vardagsrummet med en filt runt om mig. ändå fryser jag, usch vad kallt det är här inne!
praoen var lika rolig idag. förutom en gång. haha, jag skulle ta av kopplet på en hund samtidigt som jag höll i en annan i vänster handen. fast så glömmer jag bort den hunden som jag håller i vänster medans jag tar av kopplet på den andra. hunden, (i vänster handen) som var en stor golden, den börjar kuta åt ett annat håll och jag är inte beredd så jag kastas efter som en vante. landar på mage och släpas efter ett par meter - i leran. min han hade trasslat in sig så jag kunde inte komma loss. min jacka och mina byxor är jätte najsiga just nu. skrattar när jag tänker på hur det måste ha sett ut...

längtar tills imorgon!

jaa, jag längtar faktiskt tills imorgon när klockan ringer. det var så kul idag på praoen, fick ju som sagt vara med katter och hundar hela dagen!! jag fick borsta de, ge de mat, ta ut hundarna till rastgårdarna (gjorde så att 2 stycken smet, ops), gå ut med de och kela med de. det kanske inte låtar så kul, men det var det! speiellt om man är som jag och älskar djur :)
ricco får stå för bilden, bara för att han älskar att vara där jag praoar.

PRAO!

de flesta har ångest nu för att skolan börjar, men inte jag! vi har nu prao i 2 veckor, så man slipper skolan. åååh vad skönt. dessutom ska jag få vara med djur hela dagarna. gud vad kul det ska bli! :D
ska både ta hand om katter och hundar!

bilder från igår kväll!

våran fina dukning
utan eller med blixt?
vi släppte iväg sånna här lycktor som lyfter, ni vet såna här som de släpper i slutet av high school musical 2? vi följde efter de och en fastnade i en gran. fick lite panik och trodde att det skulle bli skogsbrand, men sen lyfte den :)

grattis wilda!


nu åker vi till stockholm för att gratta wilda som fyllde 2 år i fredags. hörs när vi kommer hem!
tog bilden i somras, det var jätte svårt att ta för hon katsade sig hur som helst uppe på studsmattan :)


främmande!

ikväll ska vi få främmande, eller ja, jesper och ida. känns konstigt att kalla de för främmande, det är de ju inte direkt. aja, ni vet jag jag menar, familjen ytterbom ska komma hit. så då är det väll bara att klä ut sig ikväll igen? ;)
söta idmudd!

min älskling!

det vi köpte i västerås var...en ny dator!! ska vi äntligen få ha en dator som inte krånglar!? den har inte gjort det än iallafall och jag äääälskar den! ♥mac♥
den gamla (n)
den nya! (y)

3 november

saknar grekland!!
hejsan! igår väckte pappa mig halv 12 med frukost på sängen. låg kvar i sängen i typ en timme och var sur från kvällen innan. kände mig typ hur deppig och nere som helst. men sen sa pappa: om vi åker till västerås och köper en sak blir du säkert på bättre humör. OCG DET BLEV JAG! :D det vi köpte var...berättar det snart, blev verkligen jätte glad!

besviken

igår när man gick och la sig skulle man egentligen ha hört och sett rihanna. man skulle ha sett hela globen dansa, skrika och sjunga med till hennes låtar. man skulle själv ha varit med och dansat, skrikit och sjungit med till hennes låtar. det skulle ha varit världens bästa stämning där inne. man skulle egentligen ha lagt sig hur glad och speedad som helst, med den dära underbara känslan kvar i kroppen. istället la man sig hur förbannad och besviken som helst. ååååååhåhå :(


-

Globen utrymdes efter beskedet att Rihanna ställt in igen. Globen utrymdes efter beskedet att Rihanna ställt in igen.


Rihanna ställde in konsert igen
Rihanna. (Arkivbild)   Rihanna. (Arkivbild) Foto: Scanpix Globen i Stockholm. (Arkivbild)   Globen i Stockholm. (Arkivbild) Foto: Scanpix

Drygt 13 500 besvikna fans lämnade Globen

Rihanna ställde in – igen.

Tusentals besvikna fans fick lämna Globen.

– Det beror på utmattning, säger Kristofer Åkesson på arrangören Live Nation.

I förrgår ställde hon in in konserten i Malmö på grund av sjukdom.

I går hade Rihanna, 23, blivit så pass frisk att hon kunde uppträda i Globen.

Men i kväll ställer hon in ännu en gång.

Ropades ut i högtalare

– Jag har varit i Globen i en och en halv timme och väntat på henne. När jag stod i toalettkön märkte jag att massor av folk helt plötsligt gick därifrån, säger Martin Sadowski, 21, som hade sett fram emot konserten länge.

Informationen om att konserten ställs in, ropades ut i Globens högtalare. 40 minuter efter att konserten skulle börja.

Rihanna befann sig då på plats i Globen. Men var för sjuk för att gå upp på scen.

– Vi har tvingats ta det väldigt svåra beslutet att ställa in i kväll. Det beror på utmattning, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Fansen besvikna

Just nu töms Globen och drygt 13 500 besvikna fans fyller gatorna.

– Vi är jättemånga som är väldigt besvikna, säger Martin Sadowski som åkt upp till Stockholm från Helsingborg för den här konserten.

Besökarna erbjuds pengarna tillbaka. Än vill ingen svara på om det kommer en ersättningskonsert.

– Vi jobbar just nu på den informationen. Det kommer förhoppningsvis ganska snart. Men jag vågar inte svara på när, säger Kristofer Åkesson.

I samråd med läkare

Rihanna tog beslutet att ställa in konserten i samråd med läkare. Då var hon redan på plats i Globen. För arrangören Live Nation var det aldrig något snack om något annat än att spelningen skulle genomföras.
– Vi hade alla indikationer att konserten skulle genomföras fram tills dess att det här dök upp, säger Kristofer Åkesson.

@aftonbladet


godmorgon

nu åker jag ner på det här olympic day. vet inte riktigt vad jag ska göra där, men det är väll det jag skrev igår. passa barn som går nånstans mellan 1an och 5an som vill prova på gymnastik. tydligen skulle stefan holm komma dit också. aja, vi får se hur det blir! puss♥


gokväller!


bild tagen i somras!

spinningen var riktigt svettig. kände aldrig att det vart sådär riktigt jobbigt i benen, kände mest bara svetten. det var så otroligt varmt där inne, usch svetten bara rann, överallt typ! var riktigt skönt att komma hem och ta en kall dusch sen.

nu har jag precis spelat spel med familjen och ätit en riktigt kladdig kladdkaka som jag gjorde igår. måst nog gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorn för det är olympic day på idrottshuset. ska vara med och passa småbarn...aja, det bli säkert kul, tror linnea skulle vara där också. (hoppas det!!) hinner kanske slänga in nått mer inlägg imorn innan det bär av till glooooben! godnatt :)


mot A3!

där blir det spinning med laget! (y)


NEEEEEEEEEEEEJ!


KOM IGEN RIHANNA! DU KLARAR DET HÄR, DU MÅSTE BLI FRISKT TILLS IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


15:09


nu har jag och pontus precis plockat ur och i diskmaskinen. usch, jag tycker det är så äckligt, speciellt när man får en massa gamla äckliga matrester på sig. men aja, nu kommer mamma bli nöjd när hon kommer hem från jobbet :D

det här inlägget skulle ha plublicerats igår? men det hamnade som utkast, så publicerar det nu istället.


RSS 2.0