hejdå!

om 7 timmar börjar resan till usa. som jag har längtat! det här bli alltså sista inlägget på 3 veckor. bloggen behöver nog också vila ibland och det är precis vad den kommer göra nu. bara så att alla vet som kommer jag INTE bli brun. det är ju inte så vamrt där, ungefär som svensk sommar. sen ska vi ju inte bara sola och bada, vi ska ju gå på disneyland och shoppa lite också och så. bara så ni vet asså, kommer inte bry mig nånting om det!
ha det bra i sverige, så ses vi nästa år. puss på er♥

mina julklappar:

2 böcker, systrar i jeans 4 och elsas värld
dollar
hårprodukter; schampoo, balsam och någonslags hårspray som ger håret volym och glans. allting luktar suuuuper gott!
sverigetröja och en biljett till sverige-brasilien. den sista matchen någonsin som spelas på råsunda! :D
benskydd, behövdes verkligen. har haft mina andra sen jag började i fotboll
2 cykellysen och ett sadelskydd
polkagrisar! det fick jag av pontus.
snorkel & cyklop, perfekt att ha på curacao!
smycken: thomas saboo berlocker, örhängen, ring och halsband.
skivan från street feet showen.
badskor, ifall det sulle vara stenar på stranden eller i havet
sidoväska
en väska till pjäxorna. 
presentkort på att jag ska få åka och fixa mina ögonbryn på en salong. haha, det låter säkert jätte konstigt, men mamma har gjort det så då ville jag också testa det.
tofflor
strumpisar
vantar och mössa
pannband
+en MASSA kläder som jag inte hinner lägga upp just nu
+2 skivor, adele och rihanna
+usa resan kan man väll säga ;)
tack så mycket släkten! ni är bäst!

elsas värld @ tv3 play

ligger just nu i sängen med pappas dator i knät och kollar på elsas värld. har bara sett ett ansvnitt, snart 2, så vet inte riktigt om det är bra än. ska kolla klart på det här och sen ett till, sen ska jag sova. måste somna tidigt idag, efter som att man ska upp halv 3 på tisdag!


GOD JUL!

god jul mina käraste läsare. dock en dag försent, men jag har ju inte varit hemma på hela helgen så har inte kunnat blogga. julklapparna kommer i ett inlägg imorgon!

sorgligt

vi ska fira jul idag och jag har fortfarande typ inte fått några julkänslor? jätte tråkigt, men jag hoppas att jag får det ikväll. det kommer jag säkert att få. jag har tänkt så mycket på usa och längtat till det, att jag nästan glömt bort att längta till julen? sorgligt men sant.
nu ska jag lyssna på lite julmusik och se till att jag får lite julkänslor!!

såhär ser min jul ut:

nyduschad

idag ska vi fira jul med pappas släkt. först ska vi äta julbord och allt sånt hos mina kusiner i fjärdhundra. sen går vi hem till farfar som bor 50 meter därifrån och öppnar alla julklappar. vi ska även sova hos farfar.
imorgon (julafton) när vi vaknar och har ätit frukost och fixat oss åker vi direkt till östa för att fira jul igen, med mammas släkt. vi sover där och åker hem den 25.
det här blir en toppen jul!! :D

molle♥

älskar dig!

@ mammas jobb!

är just nu på mammas jobb. jag och emma var på stan och köpte de sista julklapparna. när vi var klara åkte jag hit till mammas jobb ett tag, så jag slipper cykla hem, hehe. nu ska vi åka hem så tar hon cykeln på bakluckan. skriver mer hemma, puss på länge!
 
på hotellet i luleå :)


JUUUUULLOOOOOV!


nyårs outfit

den här klänningen bli årets nyårsklänning. gillar den, den är speciell efter som att mamma och pappa köpte den till mig i österrike. ingen annan som har en likadan lixom ;)

breaking dawn del 1

trailern tycker jag avslöjar rätt mycket om filmen, så se inte trailern om ni ska se filmen och om ni vill att det ska vara spännande!

kom nyss hem från bion. jag, emelie, emelie, lollo och emma kollade på breaking dawn. OMG VAD BRA DEN VAR!!! :D längtar as mycket till del 2, vill se den direkt!!! filmen får 5 av 5 stjärnor!

aj cänt beliv itt!!!

nu har man alltså gått sista måndagen i skolan på hela året. helt sjukt! och på lördag är det julafton. helt sjukt! om en vecka åker vi, också helt sjukt. jag kan inte fatta att det är sant!!! och snön har äntligen kommit också! :)
tummen upp på livet just nu!

dagens outfit

såhär såg tröjan ut på! :)

BILDBLOGG 18/12


usa tröja

när jag fyllde år fick jag en usa tröja från gina av mamma och pappa. tyvärr var den för liten, så de bytte den till en annan blå tröja, för usa tröjan fanns inte i rätt storlek. men den var också för liten! men idag kunde vi byta den till en tröja som passade, efter som att jag var med. det blev den här:
en annan usa tröja (y)

AAAAAJ MIN FOT!

idag på träningen kändes det som att jag skulle dö. jag och en annan tjej sköt på bollen samtidigt, men hon började skjuta lite tidigare, så när jag skulle skjuta så böjdes min fot bak. hela benet följde inte med, utan bara foten vreds upp. jag kände hur den knakade till 2 gånger. det var lungt det ondaste som hänt i hela mitt liv och det värsta är att jag har nästan lika ont just nu. kan inte stödja en endaste lite millimeter på foten. det gör så ooooont, så fort jag rör lite på tårna så känns det som att jag bryter av foten! gud så jobbigt det är att hoppa på ett ben!! som tur är har jag så snälla vänner som bar mig ut ur idrottshuset. aja, vi får se hur det blir imorgon. jag kan ju inte hålla på och hoppa omkring på ett ben...

grattis gumman!

grattis emelie!!!!
nu är vi lika gamla igen...egentligen är jag mycket äldre ;)
jag är så glad som har dig, du finns alltid där oavsett. jag älskar dig♥
hade inga bilder på oss på den här datorn, fick sno några stycken från facebook.

2 veckor!

OH MY GOD!
om 2 veckor, 2 VECKOR(!!) åker vi!!!!!! jag är så glaaaad, ska äntligen få komma till värmen igen. längtar så mycket så det är sjuk! ååååååh :D:D:D:D:D:D:D

damp

just nu får jag lite damp för att jag inte fattar den här datorn!! när jag har redigerat en bild så sparar jag den i en mapp, men sen när jag ska lägga upp den på bloggen finns den inte!? jag fattar inte, har försökt få in den dumma bilden på bloggen i typ 45 minuter, men det gåååår inte. det gick ju igår, är jag gjorde exakt likadant? bloggar mer när jag kommit på hur man gör...

tagga danstävling!!

godmorgon! emma och hennes pappa kommer och hämtar mig om 10 minuter. sen åker vi till danstävling i tierp. bloggar mer när jag kommer hem, ha en bra dag!

el clásico

kom igen nu barcelooooona!

sommar i new york

nu ska jag börja läsa den här boken som jag fick av mamma och pappa. den handlar om carrie i sex and the city. hoppas den är bra, nån som läst den? :)

tröja

kom på att jag HELT glömt bort att ladda upp bilder på det jag köpte i london? så bilderna kommer i lite olika omgångar nu, den här hade jag iallafall på mig idag. köpte den för ca. 70 svenska kr. billigt va?

godmorgon!

godmorgon allihopa! imorse gick jag upp som vanligt vid 7.15. jag och pontus går alltid och lägger oss i mamma och pappas säng och kollar på julkalendern. sen kommer mamma med frukost på sängen. mysigt! så har det varit hela veckan!
idag efter skolan ska jag träna fotboll, sen ska jag sova hos mormor och morfar. det ska bli kul, hörs senare hemma hos m&m.

CAUSE I LIKE HOW IT FEELS!


mot dansen!!

nu drar jag till årets sista dansträning. ciao!

luciatåg

hej! nu ikväll har jag haft uppvisning med gymnastiken. först ett lucia tåg och sen en lite uppvisning med trampett, fristående och airtrack till julmusik. gjorde inget fel iallafall, tur det. det var helt full satt i idrottshuset.
nu måste jag plugga lite ergonomi, prov imorgon. ska även hinna läsa lite frida innan jag somnar. godnatt!

tyckte den här bilden var så gullig, jag börjar faktiskt få lite julkänslor nu! :D

kortärmad onepiece

bilderna blir lixom tripp-trapp-trull? fattar inte varför, men aja...
det är många som har fråga hur min kortärmade onepiece ser ut. här har ni bilder. jag såg den på internet, visade den för mamma och pappa och sa att jag önskade mig den. sen dagen efter gick jag in och kollade på hemsidan igen, men då fanns den inte! jag blev så besviken för att den var slut, men det var mamma och pappa som hade beställt den allra sista. gud vilken tur, tack igen!! ni är bäst!

Luleå i bilder

massage på flygplaten.
invigningen
det var bara 2 från varje klubb som fick vara med på invigningen. jag fick det för att jag fyllde år dagen innan :)
pontus & mamma i publiken. de var så bra hejarklack, ena vann hejarklacks priset. det förstår jag verkligen, vi var grymma på att skrika :D
alla dansare på golvet
märta, minette, alex och amanda med den lilla pokalen!
oj, skärpa på emmas tröja
på hotellet
det blev lite kaos när alla i ena + allas föräldrar skulle till restaurangen, men det gick! med 2 väldigt långa bord..
nathalie och emma
ute på stan, upptäckte nyss att mamma blundade...hahah!
på planet
jag och pontus nötte temple run, hela vägen hem!
där har ni hela min helg i bilder, har haft riktigt roligt i helgen med mycket skratt. ett minne för livet!

mina presenter

här alla alla mina braiga presenter. antar att man inte ser så bra, så skriver de också. det här är alltså av släkten, + emma: kortärmad onepiece, elsas hemlighet, stativ och fjärrutlösare till kameran, thomas sasbo berlock, presentkort på lagerströms (400:-), presentkort på intersport (500:-), röd mys dress, skidbyxor, 2 nagelack, nagelacksborttagning, nagelfil, tops, 2 små skålar, halsband, usa tröja, rihannas parfym, kort som man betalar med, almanacka till 2012, stickad tröja, örhängen, jeans och det bästa av allt: att jag ska få göra om i mitt rum!! alltså välja tapet, nya möbler och lite annat smått och gott, som det stog på lappen.
tror det var allt. och ännu en gång, tack superduper mycket allihopa och tack till alla som grattat mig på facebook :D

14 år!

ÄNTLIGEN ÄR JAG 14!
har fått jättemåga bra presenter, är hur glad som helst just nu. ikväll bär det av till luleå också, ska nämligen dansa lag sm! vet inte om jag berättat det förut? jag tror inte. det ska iallafall bli hur kul som helst! det är bara en sak - jag är sjuk...för första gången på hela året, så jäkla typiskt så jag får damp! men jag ska skita i det och köra på ändå!!
våra nya danskläder, som vi ska använda för första gången imorgon! :D

RSS 2.0