BIG BEN


det var jättesvårt att få nån bra bild, för jag satt i saitsingbussen som körde medans jag försökte ta kort, men den här blev helt okej ;)


WORDFEUD

vågar du möta mig i wordfeud? isåfall är det bara att adda f-åhlin. men kan säga att jag är gryyym, möter en just nu som har 43, när jag har 119. haha, så vågar du utmana mig? ;)


tävling, träning, match...

dagen blev fullproppad med sport. först var det danstävling imorse. vi kom 3a, inte alls nöjd, men man kan ju inte alltid vinna, right? efter det hann jag bara hem och byta om, sen åkte jag ner till idrottshuset för street träning. efter den var det match diretk mot esk. blev en riktigt skön vinst med 2-1, michan gjorde sista målet när det var 2 sekunder kvar. såååå grymma vi är!
 


dissekering


dissekerade ko och gris hjärta igår på biologin. det var inte sådär jätte nice och det luktade inte sådär jätte nice heller... 


mot stockholm!

ops, bloggade aldrig i nästa reklam igår, glömde visst bort ;) nu ska iallafall mormor skjutsa upp mig och pontus till järnvägsstationen. där ska vi ta tåget till stockholm där vi möter upp mamma och pappa som redan är där. jag och mamma ska shoppa, det ska bli kul! hörs när jag kommer hem, puss ;)

2007?


hos mormor & morfar!

det stämmer, jag och pontus ska sova här inatt. just nu är mormor ute med hunden, medans jag, pontus och morfar kollar på idol och äter fingerkex. nu börjar det igen, bloggar mer i nästa reklam! :)
som ni vet blir det gamla bilder när jag är här ;)


brandlarm och klädprovning


bild från london, utanför hotellet som var mycket bättre än va alla trodde!
det var vad mer än halva träningen gick åt till idag. brandlarmet gick under uppvärmningen, alla fick typ panik och rusade ut (tränade gmnastik, så var i idrottshuset). brandbilden kom med syrénerna på. efter en halvtimme ute i kylan fick vi gå in, vi fick aldrig reda på om det var falskt alarm eller om dte brann på riktigt? det var typ dagens höjdpunkt, det var så kul när alla fick panik, haha :D aja, när vi kom in igen skulle vi prova overaller som vi ska beställa. alltså blev det inte så mycket träning idag. nu ska jag duscha, sen måste jag plugga svenska. PUSS


sthlm

nu åker vi mot järnvägsstationen, fick reda på igår att jag hade fått att åka till sthlm på elevensval. hoppas det blir roligt och att vi slipper gå så mycket, haha. har ju gått hela helgen. nej nu måste vi åka, hoppas ni får en braaa dag!

gammal bild.


ETT NYTT LIV PÅ KÖPET

nu ska jag krypa ner i soffan med en filt och med min bok 'ett nytt liv på köpet' av emma granholm. en bok jag verkligen kan tipsa om, gillar alla emma granholms böcker, läs de!


HEM LJUVA HEM

nu är vi hemma från underbara london. upptäckte att det fanns så otroligt mycket mer att göra och se där än vad jag trodde, hann inte riktigt med allt man ville göra. det betyder att vi snart måste åka tillbaka igen! hade rikritgt tur med vädret också, 17 grader och sol! (y)

det är nått fel, går inte att ladda in bilder från kameran till datorn just nu -.-'


GRATTIS!

♥idag fyller en av mina allra närmaste vänner 14 år, nämligen emelie bolinder! du är en tjej som jag har riktigt många minnen med. i skolan när jag tycker att nånting är roligt, är det alltid bara du som gör det också. ingen annan fattar. jag älskar våra skrttanfall, som på båten. och som idag i skolan, när jag visade klippet jag la ut några inlägg här under. det känns som en sån sak som bara du och jag kan skratta åt riktigt länge. stooor tummen upp till våran humor och stooor tummen upp till dig tjejen. hoppas du var en superbra dag, synd bara att jag inte kan träffa dig. ännu en gång, grattis emelie!♥


nu drar vi...

...mot vätserås flygplats. ha det bar här hemma, pusshej!


packar med högsta musiken på!


har nyss varit helt galen. samtidigt som jag har packat och strykit har jag hoppat runt, skrikit, sjungit och dansat i mitt rum till riktigt hög dunka-dunka musik. blev hur speedad som helst!! precis när jag står och hoppar runt så kommer pappa in och ba: whoooaa, whoaaa!
höll på att få hjärtattack...


IMORGON!

ikväll blir det fredags mys med familjen framför idol. ska även packa det sista. är det bara jag som tycker att oktober har gått fort? det är ju snart november, helt sjukt! den här veckan har också varit så att det är måndag och man tänker: åh nej, en helt vecka med skola framför sig. och sen vips så är det fredag! jag fattar inte heller att vi åker imorgon! det ska bli så kul, ska göra ett par inlägg till innan jag åker. ;)

bilden är tagen i våras, när vi precis hade fått hem våra onepiecisar!


-hon ska ha en guldbiljett

har redan skrivit exakt den här texten en gång, men när jag tröck på 'spara och publicera' loggades jag ut...-.-


sitter och kollar på en massa idolklipp på youtube. moa lignell har en grym röst, speciellt på den här första uttagningen. och hon har skrivit låten själv, älskar den!!!

men det är inte därför jag lägger upp videon här. det är för att det är en jätte rolig sak i den. jag och pontus, speciellt jag, har setat och skrattat åt det jättelänge. laila, alexander bard och anders baggae säger ju: gulkdbiljett, guldbiljett, guldbiljett!
sen hör man anders i bakgrunden: -hon...ska ha en guldbiljett. hon ska ha en guld biljett.

HAHAHA! han låter som en mupp då! jag har setat och spola tillbaka minst 50 gånger och skrattat ihjäl mig åt det. alla som känner mig vet hur jag menar. <3på min humor asså! :D


bäst att jag sätter igång!

kvällens planer, (förutom träning) är packa och plugga järnet till musikprovet imorgon. bäst att jag börjar nu!


BAD!


bilden tog jag för några veckor sedan 
hej! när lollo kommer om typ 10 minuter åker vi ner till idrottshuset, vi har bad. usch, kommer gå runt med helt blött hår hela dagen sen, för jag antar att vi inte kommer hinna föna det...


a drop in the ocean


Nikon D5100 + VR 18-105mm
jag vet inte om ni har sett bilden förut, men isåfall får ni se den igen. jag gillar den verkligen, vattnet är så blått och häftigt på den!


18 oktober


hej! sista timmen idag i skolan åkte alla åttor ner till kommunhuset för att träffa anna wiklund, enköpings kommunalråd. först pratade hon med alla åttor, sen efter så stannade jag och hannah kvar för att intervjua henne bara för att vi jobbar med moderaterna på so:n. det var kul! var väll det ända som hände idag i skolan. nu ska jag äta mat och sen plugga franska, har prov imorgon! så det passar perfekt att inte ha någon träning idag, skulle inte ha varit så mysigt väder att träna fotboll i!


nu åker jag till skolan.


där ser ni lite av hur jag ser ut idag!

nu ska jag snart åka till skolan. min cykel har punka (IGEN!) så mamma skjutsar mig idag. det sämsta med det är att jag får gå hem, men aja. jag fattar inte hur jag kan få pyspunka hela tiden!? nu måste jag iallafall gå och packa väskan. ha en suuuper dag!


veckorna flyger fram!

idag är det den 17 oktober. det var nyss 1 ju!? veckorna bara flyger fram, oktober har gått sjukt snabbt. ena dagen är det måndag och så vips är dte fredag! nu är det mindre än en vecka kvar till london. det ska bli så kuuuul! :D

idag bokade pappa madame tussauds! (y)


BILDBLOGG

kör på var bild försig idag, inte ett collage. här är bilderna som beskriver min dag:


var i upplandsväsby på danstävling. kom 1a!! :D:D

gosade...

...och busade med molle!

mös runt i oncepicen

spelade fifa 12 mot pontus som han fick när han fyllde år. han fick även ett ps3, bra va? då kan ju jag spela på det också (y) det var såklart det vi spelade fifa på.

åt kalvstek till kvällsmat, super gott!


våran dator...

p.g.a den så har jag inte kunnat blogga. den går bara inte att sätta på? vad har hänt nu då? -.- därför har jag inte kunnat gratta min bror heller, det får bli nu. passar på att låna pappas!

grattis i efterskott pontus! nu är du 11 år, du var väll nyss 8? även fast du är världens drygaste ibland så är jag glad att jag har dig!

haha, hittade en rolig bild från katapulten på grönan i somras :) 


måndagens outift's


ute outfit:                                                                                              inne outfit:
jacka/fick i julklapp av mamma&pappa 2010,                          tubsjal/köptes i söndags på hm
aldrig använts förut. köpt i österike


sverige i EM!!


bild från igår inne på stadion.
så grymt glad att vi fick biljetter till matchen igår. jag tror inte att den skulle kunna blivit bättre. råsunda var helt fullsatt, det var väääärldena bäst stäming, alla sjöng och skrek hela tiden, det blev rätt många mål och alla mål var snygga, det var riktigt spännande, det var inte så att ett lag var överlägsna och sen självklart att de vann. pappa har vart på rätt många matcher, men den här var den bästa han nånsin sett. helt klart min med. det var så himla kuuuuuul! ni skulle hört hur mycket jag skrek och hoppade runt när sverige gjorde mål, haha. vart helt speedad, var ju förberädd på att de skulle förlora. men de spelade ju faktiskt bra. mot finland sög de ju, men inte igår. vilken match asså! :D:D:D


KOM IGEN NU SVERIGE!!

ikväll ska jag, pappa, pontus, jonte och jens på match på råsunda, sverige-holland. tror tyvärr att sverige kommer losa, men man kan ju alltid hoppas. om de vinner de till EM, så kom igen nuuuuuuu!!

hahahha, en snygg bild. tagen innan förra matchen, sverige-finland som också spelades på råsunda som vi också var och kollade på :)


adele


guuuuud vad jag älskar de här 3 låtarna! specielt den i mitten, somone like you. även fast de kanske inte är de nyaste, så känns det som att jag jag aldrig kommer tröttna på de. sen är ju adele så grymt bra sångerska också. STOR tummen upp till henne (y)


ingen bildblogg


bild från akropolis i aten i somras

det blir tyvärr ingen bildblogg från dagen, har ju först haft cup på förmiddagen (berättar mer om det senare), sen efter det diretk till dansen och sen direkt på claras kalas. men nästa söndag så!


TAGGA!

nu åker jag med laget till sigtuna på fotbollscup. det verkar vara riktigt kallt ute idag, så tar med mig vinter jacka. ska bli så skönt med den. tagga nu tjejeeeeeeeeer!

en bild från när vi var på sverigematch för några år sedan! :D


kvällen!

det ska bli så kul ikväll, först blir det dubbelbuggs träning och alla ska komma! johan har haft en blödning i foten, så han har inte kommit på flera träningar. sen efter det ska vi direkt till ann-sofie för att prova tävlingskläderna som hon har börjat sy åt oss. är jättenervös för hur de ska se ut!! :D

det här tyget ska vi ha på själva grunden, sen ska vi ha detaljer i silver och lacksvart. tror det kommer bli riktigt snyggt!


WILDA


fotograf: jag   kamera: Nikon D5100   på bild: världens sötaste unge!


nytt armband

idag fick jag ett nytt thomas sabo armband av världens snällaste pappa, bara sådär. du är bääääääst pappa!


5 oktober

nu har jag nyss kommit hem från träningen som gick bra. farfar är här, för mamma och pappa är på teater i stockholm. just nu sitter vi och kollar på bonde söker fru, världens bästa program asså!! ska snart gå och duscha, ska bara checka facebook först ;)

idag på hemkunskapen bakade vi bullar. gud så goda de var! oliver & simon gjorde sina egna specialare, de var kanske dubbelt så stora som alla min 6 tillsammans?


tandläkaren


imorgon bitti (halv 10) så ska jag till tandläkaren. det som är bra med det är att pappa ska dit samtidigt så jag får skjuts, skönt! det som är ännu bättre är att jag slipper gå till skolan innan! det var bara det jag hade att säga, nu ska jag lägga mig och läsa frida. godnatt!


godmorgon

nu åker jag till skolan! ikväl ska jag spela match med 98:orna mot esk, ska även hinna plugga innan. så det kanske inte blir nått mer bloggande idag, vi får se. puss!

sov i helt blött hår inatt, så det blir lite halv vågigit idag ;)


3 oktober


nån bild jag tog i fredags!

just nu sitter jag och chattar med mormor på facebook. lärde henne nyss hur man gör smilysar :D har ingenting mer att skriva, skolan idag var rätt så seg. ikväll blir det träning. nu måste jag plugga på no;n. vi hörs senare!


bildblogg

jag har bestämt att jag ska göra en bildblogg varje söndag, så att det blir lite variation här på bloggen!

här är lite bilder från dagen. idag har jag kollat på en massa gamla bilder, b.l.a från usa, bakat kokosbollar, kollat på "gustavssons 3 trappor", gosat med molle, spelat sims på facebook och pluggat. till lunch blev det korv med bröd och till middag taccos. jag har även dansat idag, men har ingen bild från det. hände alltså inget speciellt idag! 


bio


trailer

hej! har nu varit på bio med pontus och kusin. först visste jag inte om jag skulle följa med, men sen när jag fick höra att jim carrey var huvudpersonen sa jag sa direkt. haha, älskar honom! jag tyckte att filmen var skit rolig! när vi väntade på våra föräldrar som var på en annan bio var vi kvar i bio salongen. vi (eller snarare jag), dansade och gjorde skugg figurer medan samuel och pontus hade popcornkrig. nu ska jag sova, sov inte bra inatt så är väldigt trött!


RSS 2.0