hejdå november

Freeeeeeedag, wohoooo!! Super skönt verkligen. I helgen är det julmarknad där jag ska sälja fika med klassen. Imorgon börjar december - den mysigaste månaden på året. Det är så fint med all snö ute just nu. Vi lyssnade på julmusik idag på lektionen, ååååh älskar't. Imorgon börjar ju julkalendern också och på söndag blir jag 15 år. Jag är taggad för december.

20

Om bara 20 dagar kommer jag vara i den här staden. Aaah galet!!

 

 

 


May the odds ever be in your favor

 
Idag kollade vi på Hunger Games med skolan nere på Joar. Hade sett den några gånger innan, men inte på bio. Så nu var det ju Josh på storbild..♥_♥ Efter filmen åt jag, Emelie, Moa, Ronja, Lena & Ebba på Wickmans. Gick sedan tillbaka i spöregn, hade två lektioner och hann precis bli torr innan jag gick hem i regnet för att bli blöt igen. Ikväll har jag dans...Får se hur det går, får försöka dansa med en arm!

Aj

Hejsan. Igår var inte en så rolig dag. Eller jo kvällen var det, men inte dagen. Jag hade ju som sagt gymnastiktävlingen i Bålsta. Jag skulle göra rondat flickis på tumblingen och jag var så himla nervös. Har aldrig varit så rädd inför en tävling förut. Jag körde rondaten och sen när jag kastade mig bakåt har jag ingen aning om vad hände. Helt plötsligt låg jag på mattan och det kändes typ som att min arm var av. Kan inte förklara hur ont det gjorde och det enda jag kunde tänka på var att rulla bort från mattan så fort som möjligt så att alla andra i laget skulle kunna köra. Jag låg där och skrek och grät hur mycket som helst med en hel publik framför mig. Det var hemskt kan jag säga. Hela tiden när jag var sådär nervös innan så tänkte jag på hur lättad jag skulle känna mig efter när jag klarat det, men istället blev det såhär, helt misslyckat. Blev så besviken på mig själv samtidigt som jag hade sådär ont och samtidigt som alla stirrade på mig. Efter blev det några timmar på akuten där jag som tur var fick reda på att det inte var något brutet. De trodde att det var något med ledbanden i armen och det läker av att jag rör så mycket som möjligt på armen. Just nu kan jag inte röra den alls efter som att det gör så ont..👎 Tur iallafall att det var vänster!


23 november

Hej! Igår var jag och Jesper runt i alla möjliga kvarter i Gånsta för att dela ut reklam för att få in pengar till klasskassan. Vi åkte runt på hans moppe och jag fick skjuts både till och från skolan. Så himla kuuuul, kommer tigga skjuts typ hela tiden nu...Imorgon har jag gymnastiktävling (nervös) och senare blir det tjejkväll hos Emelie. Seeya! 

SUSSE

Emelies söta lilla kattunge Susse. Så himla gullig, ååh jag önskar att Molle var en kattunge igen.
 

Slöjd

Nu har vi bara en lektion innan vi slutar för dagen och det är slöjd! 👍👍


Ännu en måndag avklarad √

Skönt att måndagen är över. Jag gillar inte skoldagen på måndagar. Dessutom gick det skit på träningen. I gymnastiken kan man ha sånna dagar när man verkligen får damp på sig själv för att man inte sätter en övning eller får den så som man vill. Idag var en sån dag. Jaja, nu ska iallafall jag fixa mig, kolla på något till avsnitt av min serie, göra mina sit-ups och sedan läsa lite till ur Elsas hemlighet. Godnatt!
 
 
 

Shopping

Nu är jag påväg hem från Uppsala igen. Fick med mig mycket snyggt hem, flera saker från önskelistan. Jag har världens bästa mormor som köper allt det här till mig! Det jobbiga är bara att jag måste vänta tills min födelsedag, för det är först då jag får allting. Men det är faktiskt inte långt kvar nu, bara 2 veckor prick idag 😃


Mot Gränby centrum

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av brothers & sisters innan jag och mormor åker till uppsala för att shoppa, som vi gör varje år. Istället för att jag får födelsedagspresenter som överraskningar, så gör så såhär istället. Då får jag välja själv vad jag vill ha! :D

The twilight saga

Nu har jag äntligen sett breaking dawn del 2. Den var jättebra verkligen, så himla sorgligt att det är sista filmen 😢


Mäktigt

Igår var jag och Hannah på den otroligt grymma fotbollsmatchen Sverige-England på den otroligt stora friends arena. Kan inte förklara hur häftigt det var!!


västkusten

En bild som jag tog på västkusten i somras
 
Hej! Skolan idag var skön, jag gillar tisdagar. På musiken pratade vi lite om luciatåget som det bara är en månad kvar till. Vi sjöng massa jullåtar och jag fick sånna julkänslor. Är redan redo med en jullista på spotify. Ikväll blir det dans!
 
 

38 dagar till Filippinerna


somras


Sommer og skolefri

Oh herregud, talangjakten i 4:an. Ojojoj vad mycket minnen som kommer fram!

fin höstdag

Det är verkligen inte lätt att blogga när vårat internet är som det är. Som den här ^ bilden t.ex, som bara den tog ca. en halvtimme att ladda upp.

Äntligen fredag! Dagens skoldag gick snabbt. På engelskan kollade vi på filmen 'Project X' och på SO:n gjorde vi egen film. Eller iallafall min grupp. Så dagen var väldigt lugn och rolig. 
November är verkligen den tråkigaste månaden på året. Det regnar nästan jämt och allt är grått och kallt. Men ibland, som idag så kommer några riktigt fina höstdagar med klarblå himmel, fina färger och sol. De dagarna gillar jag!

ETT HALVÅR KVAR


 

INSTAGRAM

Ni har väll inte glömt att följa mig på insta? @ffannyymaria var namnet!
Följ gärna mitt och Emelies konto också, @ddiirreeccttiioonneerr (directioner med dubbla bokstäver) om du gillar One Direction. :)

höstskor

 

I'm in love with you and all your little things

You'll never love yourself half as much as I love you
You'll never treat yourself right darling but I want you to
If I let you know I'm here for you
Maybe you'll love yourself like I love you

and let me kiss you

Innan vi åkte till Uppsala förra året med alla 9:or
 
Hej! Idag i skolan har jag bara haft en enda lektion, mentorstid. Jag har även fått reda på 2 provresultat och fått mina omdömen som jag är nöjd med. Anledningen till att jag inte har haft några fler lektioner är för att elevrådsstyrelsen, som b.l.a jag är med i och elever ifrån andra skolor i Enköping har haft möte med skolpolitiker.
Just nu sitter jag här och lyssnar på One Directions nya låt 'kiss you'. Eller nej jag sitter inte, jag hoppar runt och skriker. Blir så taggad och glad av den! Hela deras album 'Take me home' har kommit ut på iTunes nu!! 
Ikväll blir det äntligen dans igen.

 
 

 
 

Florida, USA

 
Ifrån Disney parken EpcotCenter
 

4 november


Sista dagen på lovet idag...suck! Har inte bloggat så jätte mycket under veckan så jag kan skriva lite vad jag har gjort. Jag har träffat massa kompisar, firat halloween hemma hos Jesper & Ida, sovit hos Emma, varit på gymnastik tävling och självklart tagit det lungt och slappat. Ska snart berätta om dagen i Sthlm också, kan säga att det var en låååååång dag!

TAGGAD

Just nu ligger jag här hemma hos, med våra snygga idol tröjor på, efter som att vi ska åka med hennes pappa kl. 6.00 imorgon bitti till Sthlm. Vi, Emelie och Emelie ska åka dit för att köpa biljetter till one directions konsert. Vi ska även gå på genrepet till x factor och sedan har vi en plan hur vi ska göra för att få se killarna, (alltså one direction som kommer till Sverige imorgon). Så jääääkla taggad, men ändå så sjukt nervös. Önska oss lycka till...🙏


RSS 2.0