FÖR PERFEKTA FÖR ATT KUNNA EXISTERA PÅ DENNA PLANET

Åh tror jag dör snart...

outfit 280512


tävlingen

Tävlingen igår var mycket roligare än jag trodde. Det var jättekul när man väl körde på golvet och det var inte lika långtråkigt imellan som det brukar vara i den där ishallen. Vi slutade 2:an på matta och fristående och 3:a på hopp. Totalt med alla grenar vann vi, så det var kul :))

gymnastiktävling

Nu åker jag till Bålsta på gymnastiktävling. Det är samling nu 12.15 och det är inte prisutdelning förens 21.00 ikväll. Det var den lördagen det...-.-

usa shorts

Nu åker jag till skolan! Vid 15.00, när jag slutar, så åker jag och mamma till västerås. Haenbradagallihopa!


:D

Jag är så glad idag!! Har haft matte prov i skolan, vilket betyder inget mer matteprov på hela terminen, yaaaay! När jag tänker efter har vi faktiskt inte ett enda prov till i något ämne, dubbel yaaaay!! Det är endast 13 skoldagar kvar och det är världens bästa väder. Att "stand up" just nu spelas på högsta volym gör det bara bättre. Humöret är på topp just nu! :D

21/5

Bild ifrån Spanien. Vi ser nästan lika långa ut men Pontus står faktiskt på ett trappsteg.

Nu är jag hemma från gymnastikträningen. Oh herre vad varmt degt är i idrottshusets C-hall. Dör typ där inne, man får verkligen ingen luft för ventilationen i den hallen funkar inte. Usch! Som tur var fick vi värma upp ute.
Nu ska jag gå och jobba dem sista talen i matteboken och sen ska jag sova. Godnatt kära läsare!

tävling!

Jag är med i en tävling om att vinna one directions autografer. Skulle bli världens lyckligaste om jag vann! Klicka här för att komma den braiga till bloggen och tävlingen!

äppelträdet II

Jag vill ha photoshop...

Sommarvärme

Det är just nu 22 grader i skuggan. Så himla varmt, älskar vädret! 


äppelträdet I

Äppelträdet vi har på framsidan är som finast nu på våren, innan äpplerna kommer. Blommar förfullt!

domarutbildning

morgontrött
Nu ska jag på domarutbildning...Vet inte ens om jag vill bli domare, men nu efter det här kan jag ju bestämma mig. Om jag skulle vilja döma nån match nån gång så måste jag ju ha gått den här utbildningen. Den slutar kl. 12, bloggar igen när jag kommer hem :)

.

 


premiär på shopshop idag!


vartenda ord, så himla sant

Jag vet inte vad det är med den här videon, jag kan bara inte sluta gråta när jag kollar på den.

fler bilder från i söndags!

På tågstationen
På tåget påväg till Stockholm
Det var några fler än vi som var där...
Den guldiga påsen som vi lämnade till dem!
Helt plötsligt stog dem där framför oss!
Haha kolla in deras hår!
Paul
Hejdå! + en slängpuss från Niall
Kollar på videon från dagen påväg hem
Grym dag!
Video som Emelie filmade...sänk volymen innan ni kollar! Det ser ut som att vi står väldigt långt ifrån på videon men vi stod väldigt nära, typ längst fram! :D

Sick

Jag har feber.
Det är inte kul.
Idag har jag ägnat mig åt soffan hela dagen. Har kollat på en massa One Direction videosar, en hel säsong av solsidan och en film. Jag kollade på samma film som förra gången jag var sjuk och jag grät lika mycket och hysteriskt den här gången. Vet inte om man har extra lätt till tårar när man har feber eller om det bara är den filmen ;)

ONE DIRECTION! (Bild tagen av mig)

Hihih är så stolt att kunna skriva rubriken (a)
Idag har jag varit i Stockholm med Emelie och Emelie.....DET VAR SÅ JÄKLA AWESOOOOOME!!! Vi såg alla i One Direction och jag har fortfarande inte fattat att det är sant! Att det kan betyda så mycket att få se 5 st killar är helt sjukt. Något som också är helt sjukt är att de var ännu snyggare i verkligheten. Vi fick ögonkontakt med Harry, med självaste Harry Styles! Jag kollade rakt in i hans ögon och han kollade in i mina. Han log och vi ba dog! Allt detta känns som en dröm :')


WILDA


12 maj

Hej! Har nyss cyklat i regnat från dansträningen. Usch känns som att det har varit dåligt väder i alldeles för många dagar nu.
Igår kväll var det KM i dans. Det gick bättre än vad jag trodde och vi slutade på andra plats! Efter det åkte jag och Emma och käkade på stan och sen åkte vi hem till henne där jag sov över. Ikväll ska jag bara ha myskväll med familjen. Puss på er!

FREDAG

som ni ser, röd näsa

Gud vad skönt med fredag! Känns som måndag, efter som att det här var den ända dagen jag gick i skolan den här veckan har det känts som måndag hela dagen. Blev possitivt överraskad när jag kom på att det var fredag när skoldagen var slut! :D

home sweet home

Hej allihopa! Nu är jag hemma från Spanien igen. Har varit hur skönt som helst och vi bodde i ett gigantiskt hus. Första dagen när vi kom dit var det mulet och regn, det kändes bra när det var strålande sol och 18 grader hemma. Men de andra dagarna var det bra väder, nästan för bra. Brände mig rejält, på bröstet, axlarna och näsan. Är helt röd och det gör så himla ont. Hatar att jag har gått runt med helt rosa näsa hela dagen...

RSS 2.0