Lysekil, hotel Strandflickorna

Hejsan! Nu har vi kommit fram till den lilla med mysiga Lysekil. Sitter just nu på trädäcken ungefär 1 meter ifrån havet! Stugan vi bor i är hur fin som helst, speciell utsikten. Bilder kommer när jag kommer hem, så länge får ni nöja er med en från google.
I stolen till höger, närmast vattnet sitter jag just nu i kvällsolen!

SPINDELNÄT

En rätt så gammal bild, tagen förra sommaren som jag hittade när jag resade ut gamla album!

nästa - västkusten

Bild från p18 cup som spelades förra året på Gotland.
 
Idag bär det av till västekusten! Först 2 stop med en natt i Skövde, en natt i Lysekil och sedan vidare till västkusten och Smögen. Ska bli jättemysigt, på torsdag åker vi till Helsingborg också då bästa laget också kommer dit. Då blir det cup och det ska bli så himla roligt!!

Black/White

Fotograf: Min saknade kompis

bullbakning

 
Hjälpte mamma att baka bullar igår. Nybakta bullar med saft, mmmm. Så himla gottit! 
Berättar snart om gårdagen/kvällen/natten med Emelisarna ;).

one word, PROUD!

23/7-2010 8:22 pm = HISTORISKT ÖGONBLICK!

Idag är det 2 år sedan One Direction skapades. I det ögonblicket hände någonting fantastikt, något som skulle förändra mitt liv. Den dagen kan man säga var en av dem bästa i mitt liv och jag visste inte ens om det. Dem här 5 killarna betyder så himla mycket för mig och jag älskar dem så det är sjukt! Kan sitta och skriva här hur länge som helst, kommer ändå aldrig kunna gå att förklara.
När jag publicerar detta inlägg är det exakt 2 år sedan allt det här började, exakt på minuten. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=GqYeMVCiEEM&feature=player_embedded
 tårögd :')
 

A is for all the good times, we never want to end.
B is for band, the five best of friends.
C is for carrots, Louis won our hearts.
D is for dancing, Zayn’s nerves at the start.
E is for eyes, Niall’s are so blue.
F is for fans, the old and the new.
G is for goal, the never give in.
H is for Harry, his cheeky grin.
I is for individuals, coming together as one.
J is for Judges House, the place where it all begun.
K is for Kids in America, their performance was grand.
L is for Liam and Louis, two-fifths of the band.
M is for Malik, Zayn’s last name.
N is for Niall, the one we all blame.
O is for obsession, our amazing dedication.
P is for perfect, a standing ovation.
Q is for quiffs, always i Zayn’s hair.
R is for rapping, Fresh Prince Of Bel Air.
S is for single, that went to number one
T is for Tomlinson, who likes to have fun
U is for urchin, that stung louis in the sea.
V is for video diarys, and pouring cups of tea.
W is for ”What makes you beautiful”, the first sing they released.
X is for X-factor, we watched as their talent increased.
Y is for years to come, the tours that they will do.
Z is for Zayn, and the One Direction crew
Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)Svart hjärter (kort)

One Direction Nickeloden Prank

 
Typ en av dem roligaste videosarna jag har sett. Hahahaha dör! Åh killarna är för härliga! :')

BESTÄLLT

Har precis beställt den här och är nu desperat efter att den ska komma!! Ajfcwuscuag säsong två slutade så spännande, får paniiiiiik. BästaSerienSomNånsinFunnits!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ear cuff

 

nya hörlurar


senaste dagarna - instagram

1. Tog en goldfrunda men mormor, morfar och Pontus i Sävne. Gick bättre än vad jag trodde! 2. Vann en kexchoklad på Liseberg. Första försöket tillochmed (y) 3. Hade 90210 maraton med Emelie och Emelie (Måste köpa säsong 3!!) 4. Var ute med båten med familjen Ytterbom och åkte b.l.a bananbåt!

VILL UTOMLANDS NU

Sitter nu här med släkter och kollar på en resa tills i vinter. Ser så himla najs ut på alla bilder. Vill bara åka nu direkt, det här måste vara det sämsta sommarvädret nånsin! 
 
 

otursdag

Idag har jag varit och spelat fotboll med några till från laget nere på konstgräsplanen. Helt plötsligt när vi står på planen lyser hela himlen upp av en jättestor blixt samtidigt som världens högsta buller kommer. Alla får panik coh springer till cyklarna. När vi cyklar förbi vid planen slår blixten ner mitt på planen, bara några meter ifrån oss! Jag tror jag fick en hjärtattack, är ju livrädd för åska. Okej, det var ingenting jämfört med åskvädert i Sydafrika men jag var ändå livrädd. Efter det åkte vi till Wickmans under lite smått panik. När jag ska gå av cykeln så halkar jag och tar emot mig med svanskotan, ryggen och huvudet. Det var inte alls så skönt, + att jag ramlade på Lollo så att hon gjorde illa fingret också. Duktigt jag är! Så nu sitter jag här, helt dyngsur efter att ha cyklat hem i spöregn och med en ond rygg. Har även fått reda på att det jag skrev i inlägget under inte var sant, One Direction ska inte alls komma till Sverige. Det går bra nu tycker jag...

TAGGA ONSDAG!

SÅ SJUKT GLAD!! Bara att hoppas på att detta endast är ryrkten...men det tror jag inte :D Åh, onsdag kan bli den bästa dagen i mitt liv♥
 
Vill även passa på att tacka världen bästa Emelie för att hon köpte det här snygga linnet till mig! :DDD

Göteborg

Godmorgon! Har precis vaknat och är hur trött som helst. Idag bär det av till Göteborg med Stefan, Annsofie, Ida och Jesper + familjen. Antingen på lördag eller söndag ska vi gå på Liseberg, beroende på vädret! Går inte att ladda upp bild från http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen :(


FRESH TOPS


onsdag 11 Juli

Hej på er! Idag har jag träffat Hannah. Vi åt lunch på stan och gick sen runt i lite affärer. Jag köpte en "Louis" bikini! Haha, bara 69:- spänn på jc. Ikväll ska jag se på bion Snow white och sen kanske träffa Hannah igen. Hoppas att bion är bra, har sett reklam för den och jag tycker iallafall att det verkar som det! :) 
 ♥

favorit just nu

Jätte fin röst till en jätte fin låt
 
 

9 Juli

Nu har jag nyss varit och tagit en vaccinspruta. Det var inte så farligt, men det spänner fortfarande lite armen. Hellre det än cancer iallafall! 
Nu ska jag åka till bresse till Emelie, blev ju riktigt bra väder. Hoppas det håller i sig!
Mussepigg-linne idag!

ÖSTA

Hej! Uppdatringen har inte varit bra nu medans jag har varit i Östa. Jag och Pontus hit i onsdags med mormor och morfar. I förrgår kom Marcus, Max och Clara hit och igår även mamma och pappa. Lite senare idag ska vi åka hem. Har som vanligt haft det jättemysigt här, förutom alla myggbett..
Mitt nya älskade skal på bild!

GRATTIS EMMA 15 ÅR

Behöver inte säga något mer än att jag är avundsjuk på dig för att jag inte fyller år för ens om ett halvår, och att du betyder precis allt för mig!♥
Så obeskrivligt fin är du också! Lixom kolla bara på bilden!? Wow säger jag bara.

LÄNGTAR!


tredje juli

Bild från förra sommaren
Hej! Igår åkte familjen på en kort tripp till stockholm. Vi shoppade lite, kollade på bio och sov kvar på SignHotel. Idag innan vi åkte hem så följde jag och Pontus med Linda, Wilda, Pia, farmor och Göran och plockade jordgubbar. När jag kom hem åkte jag til Emelie och badade. Riktigt varmt väder hela dagen, idag tycker jag att det har känts som sommar på riktigt för första gången. Bababababa I'm lovin' it!

RSS 2.0