Städat rum

Igår städe jag mitt rum ordentligt. Tog bort lite onödiga saker som stod framme och dammsög osv. Älskar verkligen att ha ordning på allt, får lite panik när mitt rum är stökigt och det ligger kläder överallt. Ska hålla det såhär fint nu! 

odd molly

Det är ju bara för fint...och dyrt...

Mysdag

Jag behövde verkligen en dag som denna!
Det enda jag har gjort är att slappa. Kollat lite på lite serier, tagit det lugnt och lagat middag. Nu ikväll ska jag äta god mat (av mig hihi) och sedan kolla på tv med familjen. Slapp lördag, verkligen!
 
Igår kväll var jag och Hannah hemma hos Moa och åt middag. Vi gick först direkt efter skolan och köpte allting på Coop och senare hem till Moa för att laga det. Vi köpte även godis för 110 kr!! Senare gick vi till pilotbacken och åkte pulka enda till dagen efter. Höll på att dö av skratt flera gånger under kvällen/natten. Gud vad kul vi hade, som vanligt med min bästaste!
♥                                                                                ♥                                                                           ♥

Bakning


Larger than life

Skoldagen idag var ganska skön, men lång. Vi hade bara två lektioner eftersom juridiken blev inställd, fast då fick vi en evighets-rast istället. Skönare än lektion iallafall.
Direkt när jag kom hem åkte jag ner till BE-hallen för att träna mina småbarn i gymnastik. Det var så kul, de är så himla söta - ibland. Haha nejdå, de är söta hela tiden men jobbiga ibland...Nu ska jag och Pontus baka kladdkaka, aahsdhgjhäk vad gott det ska bli!!!
♥                                                            ♥                                                        ♥

There's only one three hill

Oth är slut för alltid nu. Jag har sett klart vartenda avsnitt som någonsin kommer att komma. Hela nio säsonger. Hur kan det är vara slut? Det kan inte ta slut. Vad ska jag göra med mitt liv nu? Asså åh vad sorgligt, jag har aldrig kollat på en hel serie föut. Jag har kollat i princip varje dag sen i juli, ville aldrig att det skulle sluta.
♥                                                                   ♥                                                                 ♥

4 dagar kvar!

 
Nu var den sista showen avklarad för den här gången. Det är alltid lika sorgligt att dansa danserna för allra sista gången. Den här sista showen  som var idag var min absolut sämsta, men det får jag strunta i för det var kul iallafall. Nu har dansen uppehåll, fast bara i två veckor. Det är bra! 
Nu ska jag duscha, läsa igenom företagsekonomin, kolla på Paradise Hotel och sedan sova. Godnattis
♥                                                            ♥                                                        ♥

Show

Så bra helg, har haft fem dansshower och imorgon väntar en till. Älskar det här så mycket 😍 

Taggad för show

Äntligen fredag! Efter skolan gick jag och Eva till wickmans och nån timme senare ner till joar för att kolla på den första dansshowen. I år är det är åtta shower och då är vi med i sex stycken av dem. Därför kunde vi passa på att kolla på en show den här gången. Jätteroligt, men mycket roligare att vara med själv så jag längtar tills imorrn då det väntar tre shower. Kommer alltså vara nere vid joar blå hela dagen imorgon. Aah är så taggad, men nervös eftersom ett av våra nummer var lite kaos på genrepet...vi får se hur det går!
 
När jag kom hem kom Hannah över ett tag. Myskväll med henne, marängsviss och oth = 👌 
💕

stress stress stress

Kollar just nu på Paradise Hotel innan jag ska sova. Imorgon ska jag plugga ihjäl mig, vi har tre eller fyra läxor till på onsdag. Massa frågor manska svara på, franska diktamen, svenska muntliga o.s.v. Har för mig att det var en till men kommer inte ens ihåg nu. Ekonomi måste vara den linjen med mest plugg, iallafall just nu. Ingen annan som jag har pratat med har ens börjat med läxor än. Vi har 6 st den här veckan, en till imorgon som jag gjorde nyss, flera olika till onsdag som sagt och en engelska muntlig sak på fredag. Så jobbigt och idag har jag bara hunnit med en för att jag har haft mina träningar. Okej nu ska jag sluta klaga, får plugga exakt hela eftermiddagen imorgon så går det nog. Nu ska jag sova, godnatt!
♥                                                          ♥                                                      ♥

HAPPY BIRTHDAY ZAYN

 

 

12 januari

Sitter här och kollar igenom gamla bilder ifrån Filippinerna. Saknar värmen så himla mycket. Jag bjudar på några i brist på andra nya bilder. Har lite bloggtorka nu p.g.a det, måste ut och fota eller något för jag har verkligen inga bra bilder och jag hatar egentligen att lägga ut mobilbilder, eftersom jag vill att de ska ha hög kvalité. Kommer blogga mer när jag skaffat några!
♥                                                            ♥                                                       ♥ 

Bästa filmen

Kollar just nu på This is us - igen. Den här gången med mamma som så gärna ville se den, haha! Pratar alltid om one direction med alla i min familj och till skillnad från Pontus och pappa så bryr hon sig faktiskt 😂 
Det här är verkligen min favoritfilm. Den får mig så himla glad och när jag ser den så tänker man verkligen på hur mycket det här bandet betyder för en och hur mycket man älskar dem!
❤️❤️❤️


True TP

Har inte så mycket att skriva just nu. Jag försökte blogga flera gånger från datorn idag men internet hängde sig så det gick inte. Nu ska jag försöka sova. Imorgon är det söndag, har ingenting planerat. Vi får se vad jag hittar på. Om jag får tid över skulle jag behöva plugga, meeeen då blir det väll som bilden säger...Godnatt! 😊 
💕

All you need is love

Bild ifrån London. Åh vad jag saknar sommaren, och London!
Idag är det äntligen fredag, så skönt. Hahah, vi har bara gått tre dagar i skolan men det känns som mycket längre. Så det var skönt med fredag. Började 10.25 och slutade 15.30. Efter skolan åkte jag och Eva ner på stan direkt och köpte kostymbyxor till dansshowen som är nästa helg. Aaaaah vad jag längtar! Asså åh dans är det bästa som finns. På kvällen var det träning då vi testa att dansa i våra kläder. Det har bara varit uppehåll i några veckor men jag har ändå saknat att dansa. 
Efter träningen hade jag lite myskväll med Pontus framför fångarna på fortet med pizza. Mamma och pappa var inte hemma så det var bara vi och Molle som var med i soffan såklart. Lite senare kom Hannah hit och jag var så jäkla flummig, herregud. Hade väääldigt roligt iallafall! Helt störd, men hon är van så det är lungt xp 
♥                                                             ♥                                                              ♥     

34

Jag vill inte att skolan ska börja än! Jullovet är det näst längsta lovet på hela året och det är redan slut. Lite sorgligt att julen är över tycker jag. Men det är tur att man har nya saker att se fram emot, annars hade det varit jobbigt!
Idag har jag faktiskt varit duktig och pluggat juridik. Uuuusch får ännu mer ångest när jag tänker på det, alla läxor och prov som kommer nu på vårterminen. Måste kämpa innan sommarlovet! Bara 5 månader dit...
Det jag längtar absolut mest till just nu. Ska bli så jäkla underbart


Say Something

And I am feeling so small.
It was over my head
I know nothing at all.

And I will stumble and fall.
I'm still learning to love
Just starting to crawl.

7 januari

Klockan är 01:04 och det känns som att det är mitt på dagen. Är inte ett duuuugg trött så kommer väll inte kunna sova än på ett tag. Kan vara för att jag vaknade 14:15 idag....inte bra. Hatar att sova så länge, eller ja  länge har jag nog aldrig sovit men.
Igår direkt efter Falun åkte vi hem till mina kusiner eftersom min faster fyllt 50. Jag fick skjuts där ifrån av farfar runt 23.00 då jag åkte hem hit och träffade Moa & Hannah. Hannah sov kvar här och vi somnade väldigt sent. 
Idag har vi två mest kollat på flyg och hotell till London. Waaah vad roligt det ska bli!!!
♥                                                              ♥                                                               ♥

Halvt död

Igår mådde jag inte bra alls. På morgonen hade jag bara lite ont i magen men det blev värre och värre hela tiden. Det var så himla jobbigt att gå runt på stan med min mage som döade mig. Kände mig helt slut så jag kastade mig i sängen när vi kom hem. Jag hade typ mensvärk och nån annan magknip på samma gång och feber kändes det som, för jag hackade tänder och svettades samtidigt. Fick världens svimmattack en gång, när hörsel och synen bara plötsligt försvinner och man automatiskt sjunker ner på golvet. Mådde alltså inte bra alls så jag sov ett tag och när jag vaknade var dte lite bättre iallafall.Usch vad jobbigt det var, fick panik för att jag inte visste vad jag skulle göra åt mitt illamående. Tur att jag har med min dator och en hel säsong av tvd som räddade min dag. Fast jag orkade knappt kolla för att jag mådde så dåligt under dagen, men på kvällen så!
 
Stannade hemma i sängen sista matchen igår, men EHF vann iallafall. Imorse (kl. 07.10!!!) vann de även kvartsfinalen i A-slutspel, så 12.45 är det semi. Idag mår jag bara halv dåligt för att jag är så jäkla trött. Hade svårt att sova igår och var tvungen att gå upp 06.15 imorse. Ska sova ut de sista dagarna innan skolan börjar när jag kommer hem!
♥                                                                      ♥                                                                       ♥

Falun

Är här i Falun just nu. Pontus lag förlorade tyvärr handbollsmatchen idag med ett enda mål. Imorgon är nästa match runt 12.00 någongång så då slipper man gå upp så jättetidigt iallafall. Mellan alla matcher imorgon ska vi gå på stan och kanske även se någon bio om vi hinner. Nu ska jag kolla klart på tvd avsnittet jag är på och sedan sova. Godnatt!
Jag fick ett helt eget rum här! Så det är jätteskönt, men ändå konstigt och tomt att bo på hotell med mamma och pappas utan Pontus. 
💕

3 januari 2014

Hej! Har inte varit så aktiv de senaste dagarna här på bloggen. Sen jag bloggade sist har jag iallafall haft en serie-kollar-kväll med Hannah på nyårsdagen, varit med mormor, Clara & Max på bio igår (Sune på bilsemester) och igår kväll var jag på middag hemma hos Emelie. Vi spelade spel, åt god trerätters middag och bara satt och pratade. När klockan slog 00.00 fyllde även Carolina år så då firade vi henne också. Nu hinner jag inte skriva något mer för vi ska till Falun, eftersom Pontus har handbollscup där. Jag kommer hem på söndag, men tar med mig datorn!

Bild från igår ♥

GOTT NYTT ÅR


RSS 2.0