Lovdagar

Så skönt med några extra dagars ledigt den här veckan! Efter att jag fotograferades med laget på Fanna IP i lördags träffade jag Emma. Vi var ute fotade och resultatet kommer när hon har lagt upp bilderna på sin blogg så att jag kan sno dem. Senare på kvällen åkte jag och Pontus till Jesper & Ida och sov kvar där och igår var jag i Örebro hela dagen. Jag var med gymnastiklaget och kollade på en RM2 tävling. Det var för att vi skulle få  kolla på lite mer avancerad gymnastik och få mål att sträva efter. Det var verkligen jättekul att se och jag blev faktiskt inspirerad eftersom att de som tävlade var så himla duktiga! 

29 April

Godmorgon! Har suttit ute i solen och läst och lyssnat på musik i någon timme. Men nu vart det molnigt och då blev det genast kallt. Ska gå in och kolla på 90210 ett tag nu istället. Uppdaterar mera senare ♡


Plutten ♥


Chillar i solen


Grattis på födelsedagen pappa! ♥

 

2 VECKOR KVAR


Cotton

Som ni ser så ser min blogg helt annorlunda ut. Jag satt och tittade på några olika teman och så råkade jag välja ett...Aja, nu blev det iallafall en liten uppfräschning av bloggen. Har haft den gamla desginen jättelänge så det behövdes verkligen. Problemet är bara att jag inte vet hur man byter header nu. Temat heter Cotton. Om någon vet hur man gör - släng gärna in en kommentar. Skulle bli jätteglad då!!
Till dig som frågade om mina Niall naglar. Svaret finns bland kommentarerna här: http://ffannyymaria.blogg.se/2013/february/mina-niall-naglar.html#comment

2010/2011

 
Hittade några gamla bilder som Emma tog på mig för 2 år sedan. Någon kan vara ifrån 2010 också, kommer inte riktigt ihåg. Jag tycker iallafall att jag såg rätt annorlunda ut där jämförst med nu!

Today's

 Köpte tröjan på Gina i Stockholm för nåhra veckor sedan // Plånboken kommer ifrån Monki.
Idag efter min dansträning var jag ner på marknaden/tivolit med Emelie. Köpte ingenting förutom en polkagris. Vi gick mest runt och pratade om allt möjligt i det fina vädret. -•-
 

20 april

Godmogon! Sitter ute på trädäcket i solen nu, i pyjamas. Haha, har inte orkat klätt på mig. Jag sitter i linne och short och svettas. Det känns som sommar ute idag! Sitter här och kollar på resa till i vinter. Kollar på allt möjligt, b.l.a Zanzibar, Maldiverna och öar i Söderhavet. Som ni kan se på bilderna så ser allting så himla fint ut!!
 

Nedräkning


Temavecka

Fick sluta skolan vid 13.30 idag. Sista lektionen var matte och då behövde vi inte jobba någonting. Har därför bara haft engelska och idrott som riktig lektioner idag. Och så är det fredag, wohoo!  Hela veckan har det varit temavecka i skolan. Jag ska snart ta några bilder och visa hur jag har sett ut varje dag. Ikväll ska jag bara ha hemma myskväll med choklad och någon bra film. Hoppas eran fredag har varit lika skön som min!

Pannkakor

Efter träning sitter pannkakor aldrig fel ♥

Nyklippt

Okej, det syns inte så mycket på längden på före jag klippte mig och efter. Men det är för att håret var så slitet innan så att den sista biten inte syntes på före bilden. Håret gick enda ner till sträcket på bilden. Så skönt att ha tagit bort den äckliga biten! 

Dansträning nu!


We<3It


14/4-13

 

Kollade på TVD hela morgonen/förmiddagen...som vanligt. Grät sönder...som vanligt. Har även pluggat pytte lite matte (mycket mindre än vad jag egentligen behövde) och sedan gått på en långprommenad med Emelie. Vi hade tänkt att springa i Gånsta, men när vi kom dit så var det is i hela spåret. Så det gick inte. Då tog vi en långspromenad istället och när vi skiljdes åt sprang jag en mini jogging runda själv, så att jag sprang lite iallafall! 

Grekland 2011

Igår satt jag och Ida och kollade igenom alla bilder ifrån sist vi var i Grekland. Ååååh vad jag vill dit, nu! Världens mysigaste är att båtluffa runt bland alla fina öar där. Vi kollade också på videoklipp ifrån första gången vi var i Grekland, alltså sommaren 2008. Hahaha vad vi skrattade. Alla Rix FM klipp...

Summer 2013, I'm waiting for you


Bikini

Precis när jag skulle beställa den här fina blommiga bikinin ovanför så tog bikinitrosorna slut. Så istället valde jag den turkosa/svarta/vita under istället och överdelen av den blommiga och så får jag köpa trosorna när de kommer ut i butik. Båda två blir perfekt till i sommar och Malta!

Svar; angående konserten

Jag har fått den här frågan flera gånger. Svaret är: läktare 1! Först är det parkett, sedan läktare 1, sen 2 och längst upp 3. Så läktare 1 är den läktaren som är närmast scenen. 
Jag sitter alltså på den orangea slingan. Längtar.så.himla.mycket!

I don't believe that anybody feels the way I do about you now

Herregud vad mitt hår är slitet, ska bli så skönt att klippa sig idag! Fast på bilden så ser det ännu slitnare ut än vad det egentligen är. När jag sover i blött hår och inte plattar det dagen efter blir topparna vågiga och jätte konstiga. 

Älska ♡


9/4-13

Idag i skolan hade vi NP i fysik, då man skulle göra en laboration. Det kändes som det lättaste nationella provet hittils, så det var rätt skönt. Ikväll började äntligen dansen igen också efter ett lov uppehåll. Dör vad jobbig en av danserna är i lilla showgruppen. Man kan inte andas i träningslokalen, speciellt inte när man kör den. Nu måste jag träna på min muntliga Shakespeare redovisning som jag ska ha imorgon. Bloggar senare!

Åland

 

5/4-13

Var som sagt i Stockholm i onsdags och fick iallafall med mig lite hem. Kommer upp på bloggen snart! Igår lunchade jag med Emelie på Wickmans, efter att jag hade varit hos tandläkaren. Idag har jag kollat massor på tvd och även varit med småkusinerna, Clara & Max och morfar ut till Bresse där vi grillade korv i solen. Jättemysigt! Nu ska jag ha ett litet filmmaraton med mig själv, med en massa Zac Efron filmer ♥. 

Pretty Little Liars

Tumblr_mind4xci4v1s64c5co1_500_largeTumblr_lyj7mbkobw1qf0szeo1_500_large
Tumblr_mii32gjzzz1qmxhobo1_500_largeTumblr_inline_mjftkatg7m1qz4rgp_largeTumblr_mjzvn8kshb1qk5hz5o1_500_large
Tumblr_mi6i0a3clv1s3cyeuo1_500_large
Tumblr_miy9mlijbj1s4bkxdo1_500_large
Tumblr_mkjgxxd8jl1qzy8geo1_r1_500_large
Tumblr_m585pgubfe1rpzl80o1_500_large
Tumblr_mjeyhggkdn1rjj5qwo1_500_large
Tumblr_mkihyecrul1s7l90ho1_500_large
Tumblr_inline_mkdtna8abs1qz4rgp_large
Tumblr_mkarlgr1do1rdb74jo1_500_large
Bf1uk0hcuaaq9om_large
Tumblr_mjlpdid4hn1qmxhobo1_500_large
0wzd6of_large
Tumblr_mjzljpcf551ruto5oo1_500_large
Älskar denna serie!! 
 Rekomenderas verkligen. Jag har kollat klart på alla avsnitt som är ute och nu måste jag vänta enda tills juni för nästa säsong. Självklart slutade säsong 3 så spännande att jag dör...
 


2 April

Helt sjukt att det redan är april! Så himla skönt, nu är det bra den sista snön och isen som ska bort och så är det vår på riktigt. Idag tog jag ioch Hannah en promenad ↑ ute i det fina vädret. Det var 8° + och sol ♥ Hoppas vädret är lika fint imorgon när jag och Emma ska till Stockholm. Taggad för lite shopping!! 

RSS 2.0