valborgsmässoafton.

heter det så? aja, strunt samma.
hejsan! har nyss kommit in. jag, mormor och rico var ute och gick i skogen, myysigt! :D
jag tror att mamma och pappa kommer när som helst. ikväll ska vi smälla raketer! (fråga inte varför) haha, av nån anldening brykar vi göra det på valborg.

en bild på söta rico från typ i mars 2010, kolla hur mycket snö det var :o 


29 april 2011

hej! idag i skolan har det inte hänt så myclet. vi började 10 över 8 och slutade 3, dagen sniglade sig fram. underbart väder har det vart, alltid något! på förmiddan gäspade jag varje minut, det var as jobbigt. har gäspat minst 100 gånger idag!
idag ska jag och pontus åka med till östa. mormor kommer och hämtar oss om ungefär en timme, så nu ska jag packa. vi ska fira valborg där! :-)

haha, as gammal bild från östa. midsommaren 2009! gud vilken vacker krans...


fanny säger godnatt!

nu ska jag fixa mig, sen kolla lite på tv, läsa frida tidningen och sen sova. börjar 8.10 imorn, med 2 timmars no. suck. så därför måste jag lägga mig om en stund. godnatt!

as gammal bild :p


hemstudiedag.

hejsan! idag har vi haft hemstudiedag så jag kunde sova till ungefär 10, skönt! jag, lollo och emi åt lunch på stan. sen började vi med uppgiften som var att åka runt i hela enköping och leta efter en massa grejer, ta kort på grejen och sen sätta ut den på en karta. det tog ett tag, men vi hittade alla med lite hjälp av morfar, haha :D efter det åkte vi hem hit och då kom även emelie. sen efter det har jag dansat och nu ska jag duscha. puss!

ps: när vi ändå var på stan passade jag på att köpa den där bikinin jag la ut igår, älskar den ♥ ♥ ♥

pps: barcelona utklassade real madrid igår. boll innehav: 29% till real och 71% till barca. messi gjorde båda målen :D ♥


El Clásico

nu ska jag kolla på El Clásico, tror det var Champions League final. HEJA BARCELONA!
 
messi du är bäst,
en av min största idoler.



jag älskar dig tjejen!


så snyyyyygg!



den här bikinin kommer från hm och grymt snygg enligt mig. vad tycker ni?


prao!

god morgon! just nu är jag på prao på pappas jobb...vet inte riktigt vad jag ska göra idag, mest kolla på tror jag och äta kakor, haha. nej men han hade fixat nått jag skulle göra. men nu behöver han datan, kanske bloggar mer senare, annars när jag kommer hem från träningen ikväll ;)

den absolut första bilden jag la ut på bloggen, haha!


om en kvart=träning

nu ska jag snart cykla ner till korsängsfältet för att träna fotboll. första gången jag ska träna ute iår, ska bli jätte kul :D
pappas data, inga bilder.


i stockholm!

nu är vi i stockholm hemma hos linda & jonas. vi har vart på skansen, fikat på djurgår'n och nu ska vi snart äta middag, mysigt! lite bilder kommer när vi har kommit hem ;)
en bild från påsken 2010, när vi var i orsa!

mot stockholm!

tjenare! idag ska vi till linda, jonas och lilla kusinen wilda i stockholm. vi ska kanske gå på skansen och sen ha picknick på djurgår'n. det ska bli mysigt i det härliga vädret!
 
supergullig bild på wilda som jag tog på henne i höstas!


25 april

idag fyller min älskade pappa år. grattis pappa! ♥ 


vaaaaaatten.

fotade vatten för några månader sen. tänkte lägga upp lite bilder, inte världens bästa, men ändå.


18:12

hejsan! vi kom hem ifrån östa idag. i påskpresent har jag fått en snygg magtröja av mamma och pappa, påskägg av mormor och morfar med godis, joggingskor och en t-shirt i och ett påskägg med massa massa godis i av farmor. tack så mycket! har verkligen ätit as mycket gpdis de här dagarna...inte bra! men aja, är det påsk så är det :D
just nu sitter jag ute på altanen, solen håller på att gå ner, men inte fryser man för det fast man sitter ute i linne och shorts. man skulle kunna tro att det var en dag mitt i juli nu, fast det bara är april!

typ såna här skor fick jag, fast det var inget gult på de. blir verkligen perfekt tills jag ska börja ut och springa i gånsta snart! :)


svar på tal.

Lollo om i sälen! :
var i sälen var ni, eller bodde för jag såg dig ;)
fin blogg btw :D
svar: vi bodde i tandådalen. där åkte vi skidor och i hundfjället. vilken lollo är du?
tack så mycket!

östa.

tjenare mannen! just nu är vi i östa. jag bloggar från marcus data, en MacBook Pro. så coooool :D haha, i kväll ska vi spela kort som vanligt, nice!
'
gammal bild från arkivet.

trevlig dag!

hejsan! inatt sov emelie och emelie här. vi vaknade runt halv 11 idag. sen åt vi frukost och gick ut. vi hoppade studsmatta, spelade kubb och krocket (jag vann båda :D) vi har haft jätte roligt! soligt väder idag med, det gillas! igår träffade vi också emma, foppa och michan och idag var vi på tivolit med agnes och tessan. jag åkte virvelvinden, hulken och stardance för första gången. jag höll på att dö, men roligt var det!!


ni betyder enormt mycket<3!


MIN ONEPIECE HAR KOMMIT! :DDDD


 

jag älskar den! den är så skön och gosmeddad :p


solen, vart är du?

hejsan! kom hem från sälen igår vid typ 7. då åkte jag och träffa agnes och emma och sen träffa vi foppa och matilda. det var roligt, men lite läskigt...


just nu ligger jag ute på terassen och har jennifer lopez "on the floor" på högsta volym. tyvär är det inte sol just nu, utan lite disit. men jag tror att solen kommer kika fram snart :D

morgontrött...


solen steker, livet leker!

har precis kommit hem från backen, super väder idag! solen har skinit exakt hela dagen, inte ett moln på himlen! (y)


i sälen!

har glömt att berätta det, men de flesta vet nog att jag är i sälen. där av den dåliga uppdateringen ;) vi åkte skidor halva dagens igår och hela dagen idag. igår var vi även till EXPERIUM, ett väldigt häftigt badhus. nu ska jag kolla på världens bästa hotell, kommer hem på tisdag. kanske bloggar nå mer innan det, puss!


hittade en bild från förra året vi var här :-)


today, I look like this.


kofta, jc   linne, hm   kjol, jc   leggings, vero moda


underbara väder!

det har verkligen vart underbart väder idag, har var ute på varje rast i skolan utan jacka utan att frysa. i love it! :D


-

jag vet att jag inte har bloggat på 3 dagar, förlåt så mycket, men datorn har faktiskt inte vart på. imorgon kommer bättre uppdatering!


2 månader kvar!


JAG LÄNGTAR SOM EN GALNING!!


photos by me.









tycker vissa bilder är rätt bra, med tanke på att de inte är tagna med systemkamera :D


bara så ni vet..

...så var det emma som gjorde det förra inlägget! den lilla skitungen bloggrapeade mig...haha ;)


Ny design!

Det är jag på bilden. Jag tycker att jag är jättefin verkligen. Gud så söt jag är! Emma Öberg är en riktigt bra fotograf också....

väntar på emma.

just nu sitter jag brevid emma vid matbordet. jag har ätit klart för typ en halvtimme sen och nu sitter jag fortfarande och väntar på henne. haha, tur att vi inte har brottom. när hon är klar ska vi göra klart designen och sen gå ut i det soliga, men lite blåsiga vädert :D
hahahaha
hittade en super snygg bild på mig, typ väääldigt gammal.

ändrat lite.

som ni ser har jag ändra text på rubriken och på texten på inlägget. helt muppade texter, men ändå, haha. har även en tillfällig header just nu, eller ja, header och header. en bild, medan emma gjor en ny desgin till mig :):):)


regn och sol


jag tycker den i regn är coolare. inte så stor skillnad, men ändå. vad tycker ni? :D


snygga kläder!

asså jag får paniiiik. hm har verklugen huuuur mycket snygga kläder som helst nu. jag vill bara åka och shoppa hur mycket som helst, sen att det är sommar så att man kan använda alla snyggiga kläder!


8 april 2011.

hejsan! direkt idag efter skolan åkte jag och emelie buss till träningen. träningen gick väll sådär...efter det åkte jag hem och duschade och sen åkte jag med mamma till västerås och kollade när min brorsa spelade sin första match i sin handbollscup. de ska spela mer imorgon och på söndag. de vann med 14-0. nu ska jag förstätta kolla på talang. vi hörs senare ;)


emelie is sittning next to me.

hej! idag har jag ock emelie gjort en header till henne. hon har börjat bloggmuddat igen :D:D
kolla in hennes blogg http://emeliebolinder.blogg.se

snygga brudar!


börjar 9.10 idag.


nu ska jag snart åka till skolan. men jag måste borsta tänderna och lite sånt förts och sätta upp håret i en tofs, för dte är typ helt lockigt för jag har sovit i blött hår och det är det fortfarande typ. usch!


ungdommens hus.

hej! idag i skolan fick klassen åka ner på "såklart-jag-kan" mässan. där träffade vi emma, emma, fanny, moa och hanna. de stylade och fotade mig, emelie, emelie och lollo. haha det var fett pinsmat att bli fotad, men ändå.
ikväll ska jag både träna dans och gympa. det ska bli kul :D
  
  


next-the school.


bags by hm!


jag får panik,

jag vet inte vad jag ska göra för det går inte att ladda in bilder på datan från kameran? jag stoppar i minneskortet som vanlig i datan och sen ska det ju komma upp en skylt och då ska man trycka på "överför bilder till datan". men den där skylten kommer inte upp :o någon som vet hur man ska göra då?


red eye.

tjena, hallå, hej!
idag i matsalen spärrade jag typ upp ögonen mot lollo och hon ba: du blöder i ögat! :o
och alla andra ba: shit vad äckligt :o
så jag fick typ panik. jag kollade i en spegel och jag hade en liten röd prick rättlångt uppe i ögot, asså under ögon locket. sen var det inget mer med det. sen på no:n började blodet rinna ner. så just nu ska jag ett blod sträck ifrån längst upp i ögat typ ända ner till pupillen och det ser skiiiit äckligt ut! jag gick till skolsyster och hon sa att ett blodkärl hade spruckit och att  blodet kommer att rinna ner ännu längre. sen så visade hon än jätte läskig bild, där allt det vita på ögat hade blivit rött och så sa hon att det kunde hända. och om min syn blev sämre skulle jag åka till akuten och ja...så imorn kanske jag kommer till skolan med helt rött ögoa :s nu vart det rätt mycket text om mitt öga och ingen bryr sig.  haha, det syns typ inget på bilden, men det är helt rött ovanför sträcket också.


ONE PIECE!

wiiie, jag ska betälla en one piece :D:D men självklart kan jag inte bestämma vilken färg...rösta!

vilken av de?


20e bilden: En person som alltid gör dig glad.

   
emelie bolinder! (a)


mästarnas mästare.

nu ska vi äta lite kvällsmat och kolla på mästarnas mästare. vi åt så sen lunch, så det blir lite youghurt, varma mackor och o'boy. gud så gott!


19e bilden: En bild/bilder som gör dig glad.


<3


stå i kiosken.

pontus och mamma skulle egentligen ha spelat match senare idag, (mammorna mot barnen) men pontus har ont i halsen så ingen av de ska vara med. va synd att inte mamma kunde vara med, hon som är så bra på handboll...haha! men vi skulle ändå stå i kiosken, så ska åka med mamma ned och hjälpa henne. bloggar mer efter det!

talangjakten!

hej! idag i skolan var det talangjakt. det var första gången på 5 år som jag inte var med. eller jag var ju med på sätt och vis, jag presenterade numrerna. jag var jätte rädd att jag skulle få hostanfall på scenen och tappa rösten helt, efter som att min hals inte är den bästa just nu, men det hände inte. jag var där redan 7 imorse :o fett tidigt, men jag fick sluta typ kvart över 2 och jag slapp alla lektioner ;) (t.ex. hk prov)
efter skolan följde emma med mig hit. tänkte lägga upp lite bilder vi tog men hittar inte min kamera just nu, så bjuder på en lagom gammnal bild.


RSS 2.0