Förkylning

Täppt i näsan. Snorig. Torrhosta. Slemhosta på samma gång. Halsont. Ont i bihålorna.

Världens förkylning drabbade mig i helgen, bara helt plötsligt. Jag har aldrig haft såhär mycket på en gång. Jag kan verkligen inte andas på nätterna, för det är som två lock i varje näsborre och så har jag så himla ont i halsen också så att jag inte kan andas genom munnen. Jag är så snorig att det inte spelar någon roll hur många gånger jag snyter mig. Man blir verkligen helt dåsig och får ont i huvudet av att vara såhär förkyld, man känner sig allt annat än kry.  Idrotten i skolan och tre träningar efter varann var ganska jobbigt en dag som denna även fast jag knappt var med. Nu ska jag sova, behöver det verkligen. Har laddat upp inför natten med mina nya bästisar! ⇧(på bild) 

before i die

 
Vissa grejer kan jag kryssa av i min "att-göra-lista", men ännu finns mycket saker kvar som jag bara måste göra innan jag dör och det här är bara några av dem. Nu ska jag se till att allt det här händer också!

Grillpremiär

Igår hade vi grillpremiär här hemma! Jag är så glad att den säsongen drar igång nu, grillad oxfilé är ju bland det godaste som finns. På sommaren så grillar vi nästan hela tiden, men nu när det är så värmt och underbart väder så kan man börja redan nu.
 
Igår hade jag myskväll hemma med bara familjen för första gången på väldigt väldigt länge, det var jätteskönt. På förmiddagen åkte vi runt och gjorde lite ärenden, b.l.a bytte ut min nya joggingskor som var för stora och sedan kollade vi på två saker som kommer i ett kommande inlägg....
 
Glöm inte att fortsätta fråga frågor på frågestunden! ↓

Härliga väder ☀️


Shot me down

Skoldagen idag var skön, precis som morgondagen blir. Vi slutade 14.20, imorgon börjar vi 10.25 och går till 13.30. Otroligt att skolan kan vara ganska slapp för en gångs skull! Fast ligger dock fortfarande lite efter i några ämnen och det måste jag ta tag i, snart. 

Efter skolan tränade jag mina småttingar som blir duktigare och duktigare för varje gång. Efter var det styrketräning och det var bara så tungt idag, även fast vi körde halva passet med step-up. Nu ska jag kolla på lite gg innan det blir sova, sweet dreams
-♡-

Frågestund

Jag har inte haft en frågestund här på bloggen sedan jag gick typ i 7:an. Nu behöver jag underhållas med något, så ställ så många frågor som möjligt! Vad finns det ni vill veta om mig som inte redan framkommit i bloggen? Vi får se när den avslutas. Hoppas alla kan slänga in en kommentar eller två. And go! 

Saknar det bara liiiite..


Palmtrees

 Nu har vi äntligen köpt till internet till abonnemanget denna månad, så att vårt wi-fi funkar igen! Så skönt, har gått utan det i en evighet känns det som. Får se hur lång tid det går nu innan det tar slut igen..

Igår kväll hade jag myskväll med Hannah som vanligt. Vi satt i mitt uterum, kollade halvt på let's dance (bara när Kenza och Benjamin dansade) och åt Ben&Jerry's. Det var så länge sen jag åt det innan igår. Ikväll ska vi ut till fjärdhundra för att fira Samuel som har fyllt år! 

Jag kan inte blogga

Uppdateringen har varit så dåligt men det är bara för att jag lever med sämre internet än på en öde ö. Min surf på mobilen är slut för månaden (jippi) och tydligen surfen på wi-fit oxkså? Det har aldrig nånsin hänt förut, men nu går det inte att ansluta innan man har köpt mer står det. Av någon stört anledning så funkar ingens internetdelning heller. Hej halva mars som är kvar innan nytt internet kommer........

Don't stop believing

Åh, som jag längtar 
Idag försov jag mig för första gången i mitt liv. Det förklarar nog lite hur trött och rätt stressad jag är just nu, men har nästan vant mig vid det. Jag vaknade 10.30 av att telefonen ringde så fick lite panik. Å andra sidan var det skönt att sova ut :p Lever för helgerna och imorgon är det freeeedag!!  🙌 Tack Gud för det, godnatt ♡

Good life

Åh vad OneRepublic's spelning var bra!! De körde alla grymma låtar som man ville höra, iallafall tycker jag att de valde precis dem bästa och som jag kunde utantill. Älskar känslan av att bara sjunga med så högt man kan utan att ha en aning om hur man låter för att musiken är så hög, även fast man tar i för allt vad man har. Vi lyckades ställa oss ungefär tre rader från scenen vilket gjorde det ännu bättre. Ska lägga upp lite videosar någon gång också. Tack så himla mycket för en superbra födelsedagspresent Emelie!!

Nu ska jag sova, vi börjar senare imorgon. Eller ja, vi ska egentligen plugga den tiden vi inte har lektion men jag kommer troligtvis sova. Är så slut, kom hem sent igår, så somnade typ under filmen idag på svenskan. Godnaaaaatt ♡

Dags för andra konserten i år


Now is good

Nu var det slut på denna helg också då. I fredags blev det let's dance kväll med Hannah, på lördagen träffade jag Emelie och kollade på "Now is good" (annorlunda men riktigt fin film) och på kvällen melodifestivalen som sagt var. Idag har jag träffat Emma, som jag saknat väldigt mycket. På kvällen skrev jag även (äntligen!!) min debatt artikel mot barnarbete. Det var en ganska svår uppgift men jag tror jag fick till den tillslut.  
Imorgon väntar måndag och ännu en nu vecka. Ugh, längtar redan till nästa helg! 

VIP-loge

Igår frågade Jesper och Idas familj om vi ville följa med och kolla på finalen av melodifestivalen, eftersom att de hade fått låna en egen loge på friends arena. Där utanför sitter vi just nu. Mycket skönare stolar än resten av arenan och logen är typ som ett litet hotellrum, fast utan sängar. Vi har t.o.m en egen logevärdinna. As coolt 😎 


Faith

Inte bloggat mycket de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp. Ligger efter i princip vartenda ämne i skolan förutom idrott, sen Thailand och samtidigt som man försöker ta igen allting så får man hela tiden nya saker att plugga till eller uppsateser att skriva. Men jag förstod att det skulle bli såhär när jag kom hem och det var det såklart värt ändå, alla andra har ju också gjort det här medan jag hade det underbart där borta - jag har bara aldrig haft såhär mycket i skolan förut. 
Imorgon ska jag till skolan tidigare för att göra ett matteprov. Önska mig lycka till...

Dansträning

Åker på träning nu, fast jag inte får med min tå, hihi #badass
Nej men jag orkar inte kolla på igen. Jag har saknar att träna så himla mycket och det ska bli så skönt att komma igång igen. Tre veckor utan träning är en evighet för mig! 

True Tour

Idag är det den 1:a mars och det betyder Aviciiiiii ikväll!! Är så taggad ifrån allas videosar som var på konserten igår. Om mindre än en timme åker jag, Moa och Hannah mot Stockholm. Innan ska vi äta och så. Hoppas på en lycka kväll! ♥_♥

RSS 2.0