koffsan

nu drar jag, pappa och pontus till koffsan och badar. hörs när vi kommer hem!


yoghurt!

har precis duschat, rakat benen och smort in dem. så skönt! nu är de lena som babyhud.
just nu sitter jag i min snygga morgonrock och äter min favorit yoghurt med special k. gottt!
 
oseriös


HEMMA!

nu är jag heeeeeeeeemmmmmmmmma! kom hem runt 7 igår kväll. det gick jätte bra att flyga hem. först flög vi från kos till aten. sen flög vi från aten till danmark och sen vidare till sverige. alltså mellanlandade vid 2 gånger, ganska drygt efter som att vi bara flög ifrån grekland. alla plan var helt i tid, så jag ba: aa, nu kommer säkert inte väskorna komma eller nått sånt.
och så gjorde de inte det! när vi väntat på arlanda ett tag så fick vi reda på att de var kvar i danmark. kul! så vi fick åka hem utan väskor. vi hade inga tandborstar, ingen hårborste och ingenting sånt. jag hoppas verkligen att väskorna blir hem körda hit idag!

aja, annars har resan varit toppen! när vi åkte hem blev det dåligt väder där och det bra vädret kom hit :D:D:D idag är det ju helt strålande sol här! om ett tag ska jag ringa emma, så ska vi hinna
träffas innan jag ska på minigolf tunering med ftobollslaget! vi hörs senare :)

har inte laddat in bilderna på datan än, ska göra det senare idag.


@ greeeeeeeeeeeekland :D

hejsan! just nu sitter jag pa ett internet cafe pa on lipsi i grekland. det ar underbart har, sol och bad hela dagarna! :D horde att det hade regnat hemma enda sen vi okte. det var ju jatte trakigt... kommer iallafall hem om en vecka, da ska jag spela global cup typ dagen efter, det ska bli jatte kul!

kommer troligen inte blogga natt mer forns jag kommer hem, sa vi hors da!

slumpad bild :)


tillbaka på bloggen den 27!

nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. inatt åker vi ju till grekland, ska gå upp vid 3. har tyvär inte gjort några tidsinställda inlägg, men jag hoppas ni klarar er. bloggen kommer vara helt off, men en massa bilder väntar när jag kommer hem!

ha det bra i sverige! grekland, här kommer jag...:D


NIKON D5100

wiiie, wiiie, wiiie, wiiie, wiiie, wiiie, wiiie, WIIIE!
yes yes yes, vi har köpt kameran, den jag ville ha och allt :D:D:D blir perfekt till grekland! tjoho, kommer ta tusen bilder!!! lalalalala, moahahaha, whoaaaaaa!

ja hoppas ni förstår min glädje!


SKOLAVSLUTNINGEN 2011


skolavslutning!

asså jag fattar inte att det är skolavslutning idag? det känns inte som det, för man brukar alltid få den känsla typ en vecka innan. sista veckan i skolan brukar man inte ha några lektioner och bara städa skåp och leka och så, men har har jobbat in i det sista. vi hade lixom prov igår :o

men iallafall, tänk att vi får sommarlov efter det här! som man har längtat och tjatat om sen det typ januari och nu är det här!!! oh my god :D

bild på mig och emelie från förra årets skolavslutning♥


aj cänt beliv itt!

asså shiiiiiiiiiiit, idag var sista onsdagen nånsin som jag gick i sjuan? omg!

snart hoppas jag att mamma kommer hem. då ska vi ner på stan och bland annat  köpa skolavslutningsskor till mig :)

fast vad ska jag köpa för skor?

bara vanliga ballerionor?

eller kanske klackskor?


låga klackar?                                  höga klackar?

eller gladiator sandaler?

har ingen aning! 


knä ur led.

usch, idag på idrotten i skolan så ramalde en kille i min klass. och så ba ser jag hur hans knä lixom sitter på utsidan av benet. jag ba: borde inte han skrika nu?
fast istället började jag skrika för att det såg så äckligt ut. (sen började han såklart också skrika) alwa ringde abulansen som kom och tröck tillbaka hans knä och sen tog de med hans till sjukhuset.
gud, jag tyckte verkligen synd om honom! samtidigt som det såg så äckligt ut så att jag bara ville spy...jag fick ont i mina egna knän!


WHAT ARE WORDS



what are words if you really don't mean them when you say them.
what are words if they're only for good times, then they don't.


SVERIGE-finland


gamla bilder!

wiiiiie, pappa ringde nyss och sa att han hade biljetter till fotbollsmatchen ikväll. det är ju em kval, sverige- finland. det ska bli jätteroligt att kolla, var jätte länge sen jag var på en landskamp ;)


VI VANN!

vi vann matchen idag!!! vi verkligen utklassade de i första halvlek. i början av andra var vi inte tillräckligt på hugget och de gjorde 3 mål ganska snabbt. men vad spelar det för roll, när vi ändå vann med 6-4? :D

har inga nya bilder på laget. blir bara samma bilder hela tiden. men jag hoppas att det blir lite nya bilder nu i sommar, på global cup och gotland!


TAGGA


nu ska jag snart och spela match mot esk. vi ska spela på enavallens A-plan, lite läskigt. men kom igen nu tjejer, TAGGA.


bättre sent än aldrig, eller?

hann aldrig ladda upp dagens outfit från den dagen vi var i stockholm, så den kommer hääääär :D

kofta & tubtopp/hm   jeans shorts/kappahl   klocka/vet inte, fått av pappa   halsband/doppresent


härlig helg!

hej! gud det känns nästan som att man har sommarlov nu. vart lediga ända sen i torsdags och det har varit huuuur fint väder som helst! (y)

igår kollade vi först när samuel spelade match. sen åkte vi till fjärdhundra badet. det var jätteskönt i vattnet, första gången jag badade ute iår förutom i badtunna.
på kvällen var det dags för klassåterträff. det var jätteroligt, var inte så jättemånga från gamla klassen som kom, men det var kul ändå!

emma sov hos mig efter och idag har vi varit i vattenparken och fotat lite. när vi ätit ska vi träffa lollo och några andra ute igen.

det har varit en jätterolig och varm helg, hoppas att vädret håller i sig till skolavslutningen, sen får dte gärna regna här hemma :D

några bilder från igår, lånade av moa och lollo ;)


om en vecka, då drar vi!

hejsan! igår var jag och emma i sthlm hela dagen. vi åkte tåg dit. hennes syster mötte upp oss på stationen. vi gick i affärer från typ 10 till 4, fast vi åt ju lunch där i mellan, på taco bar! gott! det var jätteroligt, jag fick med mig en kjol och 2 par shorts hem. hade inte så många somriga nederdelare, så det var perfekt!

på kvällen var jag, mamma, pappa och familjen swärdh på reaturangen all in. eller åhl in som vi sa, haha. det var jättegod mat där. det är en ny öppnad restaurang som ligger på torget om ni undrar ;)

klon & flintisen
haha!


3 skoldagar kvar :D

nu drar hela familjen och typ alla i släkten på pappas sida til farmors sommarstuga. hörs när vi kommer hem!

bilden är ifrån thailand,
fast det där är verkligen inte alla i släkten på pappas sida ;)


ute och sprungit!


bild tagen våren 2010

hej! nu har jag och mamma varit ute och sprungit i gånsta. det var skönt! sprang på 11 minuter. var inte så jätte jobbigt, hade kunnat sprungit lite snabbare, men aja. på lördag ska vi springa igen om vi hinner och då ska pappa med också ;)


RSS 2.0