Details

Köpte alla ringar idag på H&M, förutom den på höger långfinger, som var en avslutningspresent av mormor och morfar. När jag kom hem fixade jag till mina naglar (Ida hjälpte mig med blommorna). Blev en snygg kombination mellan silver, turkost och vitt!
 

Svarar på frågor om min språkresa

 
Svar: 
Hej! Vad kul att du vill åka på språkresa, det tycker jag sbolut att du ska göra, det är en riktigt bra och rolig upplevelse.
 
Staden jag bodde i på Malta hette Sliema.
 
 
Jag bodde på ett residence och det går inte att välja resort om man ska åka till Malta. Vårt residence var som ett hotell med andra turister som bodde där också.
 
Ja, man delad rum med antingen 2 eller 3 andra svenskar, som alla var med i sin svenskagrupp, alltså den grupp man gjorde alla aktiviteter med och åkte dit och hem med. 
 
Man hade en svensk ledare som bodde på hotellet, som mötte upp en direkt på Arlanda och som var med på nästan alla aktiviteter. Dem aktiviteter som den svenska ledaren inte var med på var våran lokala ledare (som pratade engelska och kom ifrån Malta) med på istället. 
 
Det är väldigt olika hur mycket det kostar, beroende vart man åker, när man åker, hur länge och hur man bor, men tryck här för att komma till prisklasserna på ef;s hemsida.  
Flyg och boende ingår!
 
Nej, en svensk lärare hade man inte, utan läraren man hade i skolan pratade bara engelska. 
 
Kommentera gärna om du eller någon annan har några fler frågor! :)
 
 

Götet

Är nu hemma efter en helg i Göteborg. Igår när var vi som sagt på supermatchen, mellan Real Madrid och PSG. Tyvärr var inte PSG så bra och matchen slutade 1-0 til Real, men det var ändå jätte coolt att se dem spela och båda lagen hade med nästan alla sina bästa spelare även fast det var en träningsmatch.
Idag har vi bara strosat runt och ätit på stan. Shoppade lite, men inte alls så mycket. Sparar det till London!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka på hotellet efter supermatchen


pretty little liars

Har träffat Emelie idag och b.l.a sett sista avsnittet av PLL idag igen, av säsong 3, eftersom att det inte funkade på hennes dator. Så hon kom hit så att hon kunde se. Det känns som att det var evigheter sedan jag såg det. Så spännande är det!! Lyckos Emelie som iallafall kan fortsätta med säsong 4 nu. Jag var tvungen att vänta i flera månader på nästa avsnitt, det var jobbigt. Precis som det är med The Vampire Diaries nu...orkar inte väntaaaaaaa! :(
 
Nu ska jag ut och äta med Moa & Hannah. Uppdaterar mer senare, puss
 

Båttripp

Vi följde med Jesper & Ida igår och åkte ut med deras båt. Vi grillade korv till middag på nån ö och åt även lunch ute på vattnet, så vi var borta hela dagen. Det var så mysigt, förutom att vattnet i Mälaren är så sjukt kallt! Det bara värker i kroppen när man ska bada. Det var typ 10 grader varmare i havet nere i Varberg, fattar inte hur det kan bli så. Så kallt brukar det ju inte vara, inte alla andra år iallafall...

Kusiner

 

Nytt

Har nu ändrat lite på min blogg, den förra designen var så mörk och grå och jag ville ha lite mer ljusa, somriga färger. Jag är väldigt dåliga på att fixa sånt här, men det blev iallafall bättre än innan. Såhär ↑ ser det ut för mig, men sedan när jag kollar på den ifrån en dator som inte är en appel så typsnittet en annan i rubriken och bakgrunden är blå istället för lila? Det är meningen att typsnittet på rubriken ska vara samma som i headern (på min dator är det så) Kommentera gärna hur den ser ut för er så att jag vet! 

One Direction

Idag är det exakt 3 år seda One Direction blev ett band på x-factor. Jag är bara så stolt över hur långt dem har kommit sedan dess. Jag kan inte tänka mig ett liv utan One Direction och jag kommer seriöst aldrig att komma över dem. Så många gånger har dem gjort mitt liv så mycket roligare på så många olika sätt. Tack för att ni är sådana otroliga människor. Kan inte riktigt förklara med ord, men här kommer 3 ord som beskriver det bra: jag älskar er! ♥
 

LONDON

3 bilder jag tog i London 2011
Fick en överraskning av pappa igår, som varken jag, Pontus eller mamma visste om och det var att han hade bokat en resa till London nästa fredag. Har pratat om hela sommaren att jag vill dit igen. Åh vad nice, har längtat tillbaka i evigheter!
2/8 - 6/8 2013

Smoothie

Min smoothie blev lika perfekt som jag hade hoppats. Snodde receptet ifrån tidningen FRIDA. (Ni kan se det på bild 2). Det enda jag ändrade var att ta i blåbär och banan också istället för bara jordgubbar och voila, världens godaste! Smoothie in my ♥

22 juli

Här sitter jag, helt ensam på Coop parkeringen och dunkar musik, yeeeah Best Song Ever ♫ folk utanför stirrar...haha. När mamma och pappa kommer och vi är hemma ska jag fixa mig själv en stor underbar smoothie och sedan ta igen PLL avsnitten jag har missat. Perfekt eftermiddag!


Hemma i Enköping

Under den här veckan i Lysekil och Varberg har jag tagit 521 bilder, så det finns mycket nytt som kommer komma upp här. Det har varit sol varje dag, så vi har haft riktigt tur med vädret - och det verkar hålla i sig. Strålande sol här hemma idag, så nu ska jag åka och bada. Börjar redigera bilder när jag kommer hem ♥
 

Bilresan är räddad!


Ida hänger med Nellie Berntsson


Lever campingliv


17 juli

-Tidsinställt-
Nu har vi kommit fram till Varberg där vi har mött upp Jesper och Ida m. familj. Vi ska stanna här tills på söndag. Vi bor i en liten camping stuga typ...Men jag och Ida läste att det fanns gratis wifi här, så jag hoppas att det funkar. Bloggar mer där isåfall, på plats! 

Längtar redan!


Last summer

 

Lysekil

-Tidinställt-
Är nu förhoppningsvis framme i Lysekil med familjen och mormor och morfar. Vi var där förra året också och hotellet är så himla fint och gulligt. Mysigaste hotellet någonsin! Hoppas det blir lika kul nu också, eller ännu roligare eftersom att vi kommer ha badtunna nu när mormor och morfar också är med och har en till stuga. I två nätter ska vi stanna här, innan vi åker vidare till Varberg. Bilden är ifrån förra sommaren. 

Mini semester

Nu rullar bilen ner mot Lysekil. Jag kommer blogga när jag har wifi och har även fixar några tidsinställda. Kommer hem om en vecka. Har fixat snapchat nu (lite efter), så alla kan ta och snapa mig på FannyAhlins. Puss!


I wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life's a game made for everyone
And love is a prize

Kvällsdopp i Dalälven

Igår på eftermiddagen bestämde vi oss för att åka till Östa och när vi kom fram gick vi och tog ett kvällsdopp. Det var så himla mysigt, i solnedgången! Jag, Clara och Pontus tvättade håret nere i sjön också, så som vi var tvugna att göra här förut innan det fanns rinnande vatten i stugan. Pappa tog en massa bilder som läggs upp här när vi kommer hem.

Haha, oseriöst smile. Vacker i min turban


Min språkresa

Här kommer några få bilder som sammanfattar min språkresa. Alla bilder är tagna med min gamla digitalkamera eller mobilen, därav den dåliga kvalitén:
Malta ifrån ovan - när jag först kom till Arlanda var jag sjukt nervös. Jag var helt ensam och jag såg ingen annan som åkte själv. Kände bara "ånej, vad har jag gett mig in på, kommer typ vara själv hela tiden". Men sedan började jag prata med dem få andra som åkte ensamma (bara 5 i min grupp utav 32 st) och sedan pratade man bara med fler och fler nästan direkt :)
Fantastiskt fina utsikten ifrån vårat hotellrum, det bästa med hela rummet.
Första gången på Beach Cluben, där bara EF studenter fick vara. 
 
 
 
En av dem första dagarna, när vi lunchade efter att ha solat på klipporna. 
Väntar på bussen! Vi åkte buss typ 10000 ggr känns det som och varje gång var det helt proppfullt och ingen AC fanns det..
Efter skumpartyt 
Jag och Saga, som var en av mina snälla rumskompisar ♥
Fika på McCafé, love
I skolan, som faktiskt var roligare än vad jag trodde. Vi jobbade om roliga ämnen, så som musik, kändisar och artister. I våran klass fanns det svenskor, italienskor, norskor, en danska och en fransyska. Alla var alltså tjejer. Det var inte alls läskigt att prata inför alla som jag hade trott, eftersom att man gjorde det hela tiden. Så det var helt okej och man pratade mycket engelska.   
Ta kort med en grupp av lokal bor, √ (Ifrån en fototävling vi hade)
Hela gruppen, + våran bästa lokala ledare Peter, längst fram i rosa tröja.
På rasten i skolan, när man satt på trappa, svettades ihjäl och bara ville åka och bada. Då var skolan jobbig.
EF Mega Party
Så fina hattar vi fick på våran Graduation! Har min på min hylla i mitt rum med alla i gruppens namn i. 
Något av det godaste jag har ätit - cêpes med vit choklad och jordgubbar. Åh dör vill bara ha det nu, såååååå gottttttttt
Ifrån en kväll när vi besökte Medina som var en gammal stad typ. Vi fikade på ett jättegott café med jättefin utsikt. Mysig kväll!
 Påväg tillbaka satt alla på flaket och sjöng svenska låtar.
Comino och The Blue Lagoon var såå vackert. Vattnet var helt kristall klart, är verkligen glad att jag bokade till det. Super häftigt, synd bara att det var väldigt mycket folk
Vårat vackra hotellrum
Jag och mina andra 2 skånska rumskompisar, Emilia & Märta ♥
Min henna tatuering
Sista kvällen gick hela gruppen ut och åt på restaurant.
BÄSTA 
På planet, påväg hem :(
 
TACK FÖR 2 OFÖRGLÖMLIGA VECKOR PÅ MALTA

Tillbaka

HEJ
Har inte skrivit någonting sen jag kom hem (förutom att jag saknat min säng), men det är för att jag tänkte göra det i ett inlägg med alla bilder och jag har inte hunnit fixat klart det inlägget än. Har iallafall haft det suuuuper bra där borta på Malta och ångrar absolut inte att jag åkte. Har träffat massa härliga människor som jag aldrig vill förlora kontakten med. Skriver mer senare i nästa inlägg, men ville bara säga att det har varit bäst!

Sen jag kom hem har jag hunnit träffat Hannah 3 gånger och även Moa igår när vi tre åkte till klosterparken (som vanligt) och hade picknick. Så kul att träffa dem igen! Just nu är vi ute med Jesper och Idas båt. Super mysigt för det är jättebra och solen skiiiiner. Sommar ☼♥


Jag har saknat dig så mycket

 

Dumma internet

Har försökt blogga 1000 gånger idag, men det går inte att lägga upp bild :( det är så tråkigt att blogga då, så om inte wifit här blir bättre hörs vi när jag kommer hem på tisdag, då jag kommer bomba med bilder. Så länge kan ni ju kolla min instagram (@fannyahlins). Hej så länge!


I like this


Hela gruppen ♥


Godnatt

Åh, orkar inte gå upp 7.20 imorgon för att gå till skolan...aja, det blir kul efter iallafall, när det är "Mega Party" på stranden. Måste sova nu, godnatt världen


Chillar på rummet

Hej! Idag har vi varit i skolan och efter det solat uppe på taket. I skolan finns det nivå 1-5 och jag kom i grupp 5, blev väldigt förvånad. Skolan är faktiskt rolig, iallafall i våran grupp för vi har som tur är inga läxor som vissa andra grupper. Mycket roligare än hemma iallafall!
Nu sitter jag på rummet med Emilia, Emma och Alice som är 3 tjejer i min svenska grupp. Ikväll ska vi till EF arena. Hoppas ni har det bra hemma ♡
(Går inte att ladda upp bild)


Chillar på rummet

Hej! Idag har vi varit i skolan och efter det solat uppe på taket. I skolan finns det nivå 1-5 och jag kom i grupp 5, blev väldigt förvånad. Skolan är faktiskt rolig, iallafall i våran grupp för vi har som tur är inga läxor som vissa andra grupper. Mycket roligare än hemma iallafall!
Nu sitter jag på rummet med Emilia, Emma och Alice som är 3 tjejer i min svenska grupp. Ikväll ska vi till EF arena. Hoppas ni har det bra hemma ♡
(Går inte att ladda upp bild)


Utsikten ifrån hotellrummet


RSS 2.0