biggest loser.

haha, just nu kollar jag på biggest loser. det är inte direkt bra, men endå. sorry för att jag inte bloggat idag men jag lyckades inte få igång internet innan träningen. jag fick lov att hoppa över fotbolsträningen idag, efter som att vi jag var på buggen. imorgon blir det cup, GUD VAD ROOOOOOOOOLIGT DET SAK BLI! :D iförsig bara en natt, men ändå. hinner nog gör nått mer inlägg innan vi åker imorgon.

grymt gullig bild jag nyss tog på molle :)


Lollo gäst bloggar!

Tjeena!
Sitter hos Fanny nu, hon sitter och äter för hon ska snart och dansa. Jag hoppas ni hörde att vi typ var bäst på orienteringen hehe. Sen efter skolan så cykla vi till Fanny och så har vi gosat med Molle och gjort lite roliga videosar som kommer på min blogg. Kolla den här, här, här och här.
Ha det bra!
 
 bild från i somras, saknar det!


till skolan igen.

nu åker jag igen. kommer hem vid 3. mitt hår är as konstigt nu efter som att det är blött, men sturnt i det.


vi e bäst!

nu har vi orienterat. jag, lollo och hannah äger på det asså! :D haha, vi hade typ aldrig orienterat förut, endå var de ända som kom före oss fabbe och johan i klassen! hihi, det tog bara 50 min, så vi fick åka hem och duscha och så. det har jag precis gjort, skönt för jag vart väldigt svettig. nu måste jag klä på mig. ha en fortsatt bra dag då! =)

det var rätt roligt faktiskt! :p


orientering!

hej där, får bli ett snabbt inlägg för jag ska träffa lollo om några minutr. som sagt har vi orientering idag, det är tyo 0 grader ute ;o iskallt, men jag kommer ha min sköna vinterjacka. nu måste jag åka, ha en bra dag allihopa. ;)

 

right now...


naglar.





i helgen gjorde jag och ida iordning våra naglar, men det blev inte så bra för vi hade olika färg på underlacket. mörk rosa, ljusare och ljusare. mörk rosa, ljusare och ljusare. ja, nu fattar. så man ser inte underlacket på de ljusa färgerna. men aja, nu har man testat grafitti nagellcaket!  


inte bra uppdatering!

men det berör helt på datorn. fast nu är den fiiiiixad! :D(y)

just nu kollar jag på idol, eller ja det är reklam nu. jag hoppas alice går vidare. (hon har inte sjungit, men hon har varit bra förut) haha, imorgon har vi orienteringstävling i skolan. alla andra klassen hr tränat på idrotten, men inte vi. jag vill inte! det är så tråkigt + att jag är sämst x) aja, jag får väll springta med nån annan. nu börjar det, puss! (:


hemma från skolan.

heeeeeeeej, kom nyss hem från skolan. det var riktigt skönt att ha vinterjacka idag kan jag ju säga, väldigt kallt ute fast solen sken. dagen har varit helt ok, musik, so o.s.v. ikväll blir det tträning. är inte alls sugen på det just nu, meh jag kommer väll blir. nu ska jag ta en macka :p ses&hörs!


går inte att ladda upp bild just nu. -.-


uppochner!

asså hela skrämen på datan är uppochned och musen är tvärt om? aaaah, molle vad har du gjort? x) det är fett irriterande, så nu håller jag datan upp och ner fast det är drygt att skriva då.


någon som vet hur man fixar det här? :o
eller bilden kanske blir åt rätt håll för er? efter som att den är upp och ner för mig? eller jag vet inte :s


fanna vs. VP!

Fanna vs VP, 3-1. bra kört gubbar! jag älskar oss! :D

ikväll ska vi sova hos jesper och ida. najs! för mamma och pappa är på åland som mamma fick av pappa i födelsedagspresent. aja, nu måste jag ducha, kanske inte kan blogga nå mer idag, får se om jag gör de hos de!


cool bild på oss 4 från grekland 2008!
:D:D


hos kusinerna.

tjaaaaaa, nu är vi hos kusinerna. haha, det är linus osm fyller 20. nej nu ska vi typ ut och spela innebandy. -.- haha orkar inte men jag vill inte vara här ensam. hejdå :D

ingen bild.


med bästavän!

hej på er, nu sitter jag här med emma brevid mig :) känns lite som första meningen är exakt lika som igår, men haha.

skolan var rätt seg idag, allafall på matten. aja, orkar inte tänka på skolan nu, för nu ska vi göra dubbelbuggs programmet :D hoppas ni får det lika bra som vi kommer få!


HEJ PÅ ER/EMMA ÖBERG


jäd sm! (a)


det vidrigaste jag någonsin sett!



ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, jag kan knappt titta på det! :O:O:O:O:O
uch, jag mår illa.
sånt här brukar emelie kolla på, det var hon som visade det! x) haha.


med emelie.

hejsan. nu sitter ja ghär med emelie brevid mig. hon ville så gärna se molle, så hon är alltså inte med mig för att vara med mig utan för att träffa katten. hahah, nejdå. jag hoppas väll att hon ville vara med mig också, eller...? hahaha, skitsamma!
vi fick sluta tidigare idag, efter som att patrik skulle på nånting (y) nu ska vi göra nått. puss :)



asså det har blivit nått cp med bilden på datan! det står inte start och det där nere och det står ingenting så att man kan söka på någon sida där upp, bara om man tar pilen där?
konstigt, måste ha blivit när molle hoppade upp på datan!


börjar 10 över 9 idag.

rubriken stämmer, det är ganska skönt!
hann knappt blogga igår, efter som att vi först var i uppsala, sen när jag kom hem var det dubbelbugg direkt och sen läxor efter det. GUD VAD KUL DET VAR IGÅR PÅ TRÄNINGEN! :D:D:D
vi har börjat med programmet nu :p
nu måste jag öva glsor, (igen) vi hörs efter skolan!


miss the time!


lääääääääääääääxoooor -.-

det är vad jag måste göra nu, men jag orkar inte! :(


just nu ko..

just nu kollar jag på super stras och idol när det är reklam. det är alltid samma människor som är med på de programmen, som på mästarnas mästare, fångarna på fortet och på det här, super stars. aja, nu ska jag fortsätta kolla (:


jag hittade bara en bild från förra sesången av programmet.


nyklippt.






.

det blev väldigt fult med fet text, då vet jag det. orkar inte ändra nu x)


hemma från träningen.

haha, alla inlägg jag skriver blir typ rubriken; hemma från...., kom precis hem...., godmorgon...., eller godnat...,
hhaha, aja. det blir ju så ;)

träningen gick helt okej, jag gjorde salto! jag var fett nervös, men jag klarade det. nu ska jag ducha, hoppas lina & wilda kommer snart. hörs senare.


coolingar :D:D

(ville bara testa att skriva med fet text för att se hur det blev)


home from the shcool!

hej sötnosar, jag kom hem från skolan för nån timme sen.
gud vad jag tyckte synd om molle imorse! han somnade i mitt knä och så fick jag lov att väcka han och sätta ut honokm i uterummet för han ska vara där när vi inte är hemma. jag satte honom där och sen så fick han sånna där kattögon som katten i shrek får! jag tyckte jättesynd om honom för att jag skulle lämna honom där själv. sen så gick jag runt och kollade från baksida och då satt han där vi drren och jamade lite :'( åh, hahah, det låter jätetöntigt jag vet.

aja, ikväll ska linda, wilda, farmor och mormor komma hit och kolla på lilla kissen. nej nu måste jag träna keyboard. bye!


haha, slumpad bild från julias poolparty förra året :p


godmorgon.

godmorgon, börjar halv 10 idag. skööööönt! fast nu måste jag ändå gå och fixa mig. snabbt och onödigt inlägg fick det bli. hoppas ni får en bra dag!

hed345986694 5tusd /molle;)
haha, han hoppade upp på datan och skrev lite. vilken datanörd! x)

ska bada idag :D

hejhopp, kom nyss hem från bresse. vi var och kollade på ett hus och gick tipsprommenad. senare idag ska jag, pontus, ida & jesper åka till badhuset. det var en månad sen jag badade sist, och det var i frankrike! fast då var det ju i havet ;) nu ska jag äta taco paj, mums. pussen (a)

saknar det, så härligt med sommar.
fast ändå längtar jag till julen!


drink (y)

jag var fett törstig och så precis kommer pappa in med en drink till mig. fanta med sockerkant, mi lajk! :D


mitt coola glas (h)


vinst igen!

hemma från matchen nu, vinst med 3-2. vi äger verkligen! :D:D:D




haha, jag trodde att alla fattade att jag skämatde när jag sa att fotografen skrev till: fannas flickor 97 äger grymt mycket!
asså det var jag som skrev det x) asså jag kände mig as dum, för alla ba: fotografen skrev att vi äger, fett grymt ju! :o


var ute och fotade lite för skojs skull:






Molle<3!









asså kolla hur stor han är? han är typ fullvuxen! :o
aja, världen sötaste iaf :)


hemma från skolan.

hejsan svejsan every body!
nu är jag hemma från skolan som var helt okej idag. snart ska vi åka och hämta katten! =DDDDD
hihi, egentligen skulle jag vara med hannah innan, men det blev inget för hon kunde inte :( mu på det!
nej nu ska vi ringa jens och fråga när vi kan komma, hadet!



bild från igår.


Emelie gästbloggar :D

Hej, nu sitter jag här farmför datan och chattar med fanny och hon ville att jag skulle gästblogga (Y) Asså jag vet typ inte vad man ska skriva när man gästbloggar för jag är rättså ny på att blogga så jag skriver inte så mycket men ändå, ja vad ska man hitta på då?.... Jo jag kan passa på att berömma Fanny för att hon vann skoljoggen igår, hon vann den förra året oxå. Men nästa år så ska jag vinna ;) (inte för att jag kommer gåra det då men ändå) Hej då.... glöm inte att kolla på min blogg! www.eeemeliepersson.blogg.se


 en jätte fin bild på fanny! Love you my friend! ;*

pokalen jag fick ;)







:D:D


just nu..

kollar jag på idol. det är fett bra :D speiellt nu när det är audition!

 

the jurry:D


skoljoggen idag!

idag i skolan var det skoljogg. jag vann! :D:D det trodde jag aldrig, eller asså jag vann över alla tjejer på skolan ;) jag fick en as stor pokal, wiiie! haha, aja. men jag har inte stretchat (stavas?), så jag har fett ont i vaderna.
vi hade även idrott efter och nu är jag precis hemma från dubbelbuggen, massa med träning idag asså. mina skor som jag hade och sprang i är aldelles för små så jag har värsta blå tå! aja ska gå nu. vi hörs :)


bilden säger allt!


blööööt!

hej, nu är jag hemma från lollo. det fick bli en kortis efter som att jag har träning. det spö regnade verkligen när jag cyklade hem, är fett blöt! :o kul att träna i det här?jaja, nu ska jag äta. pussen.

gammal bild :)


veckans fråga!

vilken utav artisterna tycker ni gör låten bäst? :p

cindy lauper..?





eller miley cirus?



rösta nu!! :D


offside.

hahahahhaha, vi tittade just i brevlådan och då hade vi fått hem en tidning som hette offside och då hittade vi pappa där i! :o haha, han var 20 år och det var när han spelade i junior landslaget.


hihi, det är erik hamrén som sitter brevid ;) kunde inte få med honom, för det gick bara att ta en bild sen muppade kameran :( och då orkade jag inte ta en ny x)


bumpy ride-mohombi





Ä Ä Ä
L L L
S S S
K K K
A A A
R R R
! ! !


nu-skola!

nu drar jag till lollo och sen vidare till skolan. ha en underbar dag allaihopa!

trött!

jag är as trött, vi kom ju hem vid 2 inatt. så nu ska jag redan fixa mig o.s.v :o fast jag kommer tyå ligga och läsa i en timme, ska bli såååå skönt. puss o godnatt!


riktigt bra spelat!

bra kört idag tjejer, vinst med 5-1 mot tierp (y) vi spelade riktigt bra tycker jag!

nu har vi främmande här, typ 20 st är här för mamma har ju fyllt år. hon har redan haft en fest, men då bjöd hon sina kompisar. så nu ä det mormor, morfar och alla de + mina sysslingar och allting! haha, nu ska jag kolla lite bloggar, kysshej.



V Ä R L D E N S  B Ä S T A   L A G! :D


stackars malin!

gud vad jag tycker synd om dig malin, du vet att vi tänker på dig<3


v-rås igår.

igår var jag i västerås med emma :) det var as kul, jag köpte en tjocktröja och en annan tröja från gina. aja, nu ska jag äta frukost :D



älskar dig! (a)


ny bil!



mycket snyggare i verkligheten!
allafall, ni kanske ser i vänstra hörnet vad den heter? haha, jag har döpt den till det p.g.a nummerksylten. det finns inget r i nasse, men ändå :)


gårdagen outfit.



linne: jc
adisas jacka: stadium
leggings: hm
strumpor: newbody


nu är det bakning som gäller.

  

jag och mamma håller på att baka :) aja, nu ska vi fortsätta med att göra bullar!


krångligt.



asså det stog ju mellan katten längst till vänste och den i mitten för att de var tjejer. tillsist besätmde vi oss för den i mitten, för den värkade mycket gosigare. och nu fick vi reda på att det var en kille! :o ich då kunde vi inte ändra oss, efter som att nån annan precis köpt den andra katten. så nu vet vi inte vad vi ska göra, mamma vill ha en tjej för att de är mycket lugnare och så säger hon att hanar kissar revir inne? men aja, tror nog att vi tar den ändå om jag får bestämma ;)


bloggtorka.

vad ska jag blogga om? jag kommer inte på nånting att skriva -.-


idol.

nu kollar jag på idol på tv. missade det igår efter som att jag såg på fotbollen, sverige-san marino. nej nu ska jag fortsätta titta! :D:D


precis ätit!

nu ha jag nyss ätit pannkaka. det var super kul på träningen! enkelt vare, men ändå super kul. jag vill absolut fortsätta med dubbelbugg. eller vad säger du emma? haha, nej nu ska jag ducha. pussen.


jag & johan :)


little bit about myyy day!

helt okej dag, efter som nichlas var på enavallen slapp vi idrotten. fast jag ville ha det, men aja. därför fick vi slute em timme tidigare. det var skönt. nej nu ska jag träna glosor, pusssss.



gud vad törsdig jag var när jag kom hem från skolan :o vi hade bara juice, så det fick bli det. men det var as gott :p


jag och lollo har roligt! :D


grattis i efterskott!

GRATTIS AMANDA I EFTERSKOTT! förlåt att jag inte hunnit lägga upp det, får bli nu. jag älksar dig syster<3!




riktigt gamla bilder, vi måste träffas snart amanda!


dötrött!

godmorgon, herregud vad trött jag var när klockan ringde för en stund sen :o jag trodde jag skulle dö! haha, aja. idag har vi idrott i skolan (y) fast det lär blir kallt, det typ regnar ute (n) idag har jag vaerkligen bara myskläder, efter som att det är så kallt i vår skola. nu ska jag gå, ha en bra dag sötisar! :p

 

yeeeees, ikväll är det dans! :D jag, emma och johan ska prova på dubbelbugg.
hahah, kom på det när jag såg de här bilderna som typ är tagna i våras.


boooooring.

hej jag kom hem från keyboarden för en stund sen. senare blir dte fotboll (y) jag är riktigt sugen på att spela nu! men tyvär måste jag göra läxan istället vilket är sämst. men aja, den måste ju göras! puss (a)


en vanlig dag.


tjaba tjena hallå! helt vanlig skoldag idag. ikväll börjar gympan igen. kulkul :D får se hur länge jag kan fortsätta, för den är på måndag och onsdag och då har jag andra träningar. aja, imorgon har jag no förhör. inte kul, efter som att jag inte har tränat till det. bäst jag gör det nu!

oj juste, jag har helt glömt bort att skriva att vi fått en ny kille i klassen. haha, emil heter han och han gick på v-leden förut. jag vet inte vad han heter i efternamn eller nånting, för han fick inte ens presenterat sig eller nått när han kom första dagen :o väldigt dåligt tycker jag...


bra spelat tjejer!

hejsan! matchen idag gick super. jag gjorde 1 av 9 mål :D 9-2 till oss blev det, mot knivsta. riktigt bra kört tjejer!

nu ska vi till farmors stuga en snabbis. ska passa på att sälja jultidningar till henne ;)

(lyckades inte få igång internet, så lånade pappas jobb dator. därför nlir det ingen bild)


jag tycker den här bilden vart bättre än lagfotot på fanna IP.




haha, t.o.m han som skrev ut bilden tycker att vi äger? hahaha, han skrev fannas flickor 97 äger grymt mycket? x) yeeeaah :D


NU ÄR DET BESTÄMT!!

vi ska skaffa katt :DDDDDDDDDDDDD fast bara 1, mamma går bara med på det.





var och köpte lite grejer idag, tror vi hämtar den i helgen. fast vi har ännu inte bestäm vilken.


hej, vill du köpa julitidningar?

nu har jag äntligen fått igång internet, efter en 10 tal försök ;)

allafall, idag var pontus runt och skulle sälja jultidningar. gissa hur många gånger jag sa rubriken idag? vi var ute i en och en halv timme! vi gick hela vårat kvarter och 2 andra. när vi kom hem trodde mamma och pappa såklöart att vi sålt as mycket. men gissa vad, inte en endaste liten klutt köpte! :o:o:o sncka om att jag vart irriterad! men aja, om du vill köpa är det bara att säga till, då blir vi glada :D


vi säljer för jultidningsförlager om ni undrar (y)


bloggar mer efter maten!

nu ska jag äta middag. lövbiff och pasta, i like it :D

morfar och ricco här!

godkväller!
träningen gick bra. efter kom morfar och hämtade mig :) vi hämtade ricco och åkte hit och tog varsin billy pizza. haha, mumsigt. nej nu vi spela spel.

blev 2 bilder från dagen innan skolavslutningen när vi hade gjort våra kransar.
önskar att det var den dagen nu, och att det var skolavslutning imorgon!
  


long distance.

http://www.youtube.com/watch?v=jxUoobRM7qs

den går inte att lägga upp på bloggen? aja, får göra sådär istället. iallafall dagens låt<3!


brandlarm.

hej, kom nyss hem från skolan. det ända speciella som hände idag var att det var barndlarm. jag satt och lyssna på musik och så ba; vad högt det ringer in? haha, sen gick hela skolan ut som vanligt, och det var ingen övning, för då säger de alltid till. sen kom barndbilen med syrener och allting :o men jag vet inte om det brann? alla brandmän gick in och undersökte o.s.v. sen var det helt vanlig skoldag igen.
ikväll hoppar jag tyvär över fotbollen, har ju bugg och jag ska gå på den ;) men vi hörs senare!

bilden är tagen för några dagar sen,
och den är ful men orkar inte bry mig :p


plugg dags!

nu är det verkligen på tiden för mig att börja plugga, har ju snart match!



den här skojiga boken har vi! kul va?


RSS 2.0