SJUK

Åh vad det här suger. Igår när jag kom hem från skolan, satte jag mig i soffan och blev sjuk på en sekund. Från att vara helt frisk till att helt plötsligt få feber, ont i halsen och snorig. Så idag nu är jag hemma från skolan. Ligger i sängen och svettas som en gris. Tack pappa och Pontus som smittade mig :(

 


Tagga skola imorgon..

Idag har jag varit på fyrishov med Moa och Emelie. Det var jätteroligt, förutom en viss tånagel..haha!

På tal om ingenting, vad kul det ska bli med skola imorgon!! Eller inte, skulle inte skada med en till veckas lov ju. Nu ska jag kolla på en Barca match och sen ska jag sova. Godnatt!


hemma från sthlm

nu har vi precis kommmit hem från stockholm. idag innan vi åkte hem var vi på arosfortet, det var riktigt roligt! först gjorde vi det vanlig fortet och sen lazergame. nu ska jag bara vara hemma och vila ett tag. senare ikväll ska vi iväg till mormor och morfar, efter som att mormor fyller år imorgon!

Boots

Det här var det jag fick nu när vi var på stan. De kommer från scorett och kostade bara 399 (rea). Tack så mycket mamma! :D

Dåliga mobilbilder:


@Stockholm

Hejsan! Jag och familjen avslutar det här sportlovet med en helg i Stockholm! Idag har vi varit på cosmonova och imorgon ska vi till arosfortet. Sitter just nu sitter på hotell rummet och ska snart gå ut och äta. Jag och mamma kom nyss in från en sväng på stan. Hittade precis det jag ville ha! :)

Bild på mig och Pontus idag på cosmonova. Jag ser normal ut.. 


vårlikt

åååh gud så skönt. det börjar faktiskt kännas som att våren är påväg englit mig. strålande sol både i måndags, tisdags och idag och snön smälter. I like it!!

korströja

en av gårdagens inköp.

INSTAGRAM

Nu när jag har iphone har jag skaffat intsragram! Där heter jag ffannyymaria. Så nu är det bara att följa mig! :D


västerås

har varit och shoppat lite med emma i västerås idag. dagen började i lite kaos-panik, men vi hann precis till rätt tåg ändå så det gick bra. har haft riktigt trevligt, det jag köpte kommer snaaaart.

Godnatt världen


IPHONE

Fick en iphone av mamma och pappa igår, så glad!!!!! Bloggar från den just nu. har fixat appen blogg.se, så att jag kan blogga från mobilen. perfekt :D

IMG_0458.JPG.jpg

Lunchade som sagt på stan idag, åt på sallad & sånt


andra dagen på sportlovet

godmorgon! snart så ska jag och pontus ta bussen ner på stan. där ska vi möta upp mamma, mormor och kanske morfar och sedan äta lunch nånstans. vi hörs när jag kommer hem!

En Test bild


designen...

ja jag vet...den är så ful. jag hade en gjort en header som jag ville ha, men den går inte att spara? så jag får lite ryck just. därför har jag bara den här bilden tillfälligt tills någon kan hjälpa mig!

jag

fotograf: emma bästa öberg

last friday night!

i fredags var emelie, emelie och lollo hemma hos mig på en middag. vi har ju en middag varje gång någon har fyllt år. det var typ 3 månader sen för mig, med det här var nog första helgen som alla kunde. jag gjorde taccopaj till mat och de fixade kladdkaka till efterätt. det blev mycket snack och skratt. vi satt med filtar i uterummet och pratade ända tills halv 1. jättemysigt!

mini-converse

jag hade bstämt mig att jag skulle köpa usa-converse i usa, för att de är rätt så billiga där. men jag hittade inga sånna skor, bara den här nyckelknippan. var bara tvungen att köpa den!
cool va? ;)

oh noooo

opsi, igår skulle jag bara sätta in en tillfällig header bild tills på lördag då emma ska fota mig. men så råkade jag klistra in på fel rad och istället för att tryck på "förhansgranska" så tröck jag på "spara stilmall". så nu ser hela bloggen kaos ut och jag vet inte hur man fixa det...

what doesn't kill you makes you stronger


14 februari

idag är det 14 februari och det betyder att det är alla ♥ dag. av mamma och pappa fick jag två små fina tavlor till mitt rum och en jätte gullig chokladkaka!

alla hjärtans dag

godmorgon! idag händer det inget speciellt i skolan. åker om ungefär 10 minuter. hoppas ni får en bra dag! :)

R.I.P

whitney houston, med den otroliga rösten, blev bara 48 år. rest in peace♥

tapeter

jag ska ju göra om i mitt rum, vilken av de här tapeterna tycker ni att jag ska ha som fondvägg? det här är bara några förslag, men det kommer bli nått i den här stilen ;)
den var lite cool tycker jag, när bilden är svarvitt med röda detaljer.
någon från new york med en gul taxi bil med?
eller kanske från london?
brooklynbridge i färg...
eller i svartvitt?
eller någon helt annan, som den här jag har tagit på curacao?
släng gärna in en kommentar om vad ni tycker :D

120212

bilden går inte att ladda upp redigerad...
kom precis in från en mysig kvällsprommenad med mamma och pappa, som tur var var det inte alls så kallt som jag trodde. vi pratade lite om hur jag ska ha i mitt rum. tror jag vet hur jag ska ha nu, men ni ska ändå få se lite tapeter och rösta ;)

bilder från resan del 2; nyårsafton!

på nyrårsafton var vi bara hemma vid huset.
killarna snaggade sig!                                före                   efter
vi skulle köpa raketer, men sen fick vi reda på att det är olagligt i usa för en privatperson. så vi fick kolla på grannarnas (som tydligen struntade i den lagen) och istället skickade vi upp ljuslyktorna vi hade med oss, som alla andra i kvarteret tyckte var jätte coola ;)

NAMNSDAG

idag har jag namnsdag. så grattis till mig och alla andra fanny där ute!
jag fick den bästa presenten nånsin, exakt vad jag ville ha. 90210 SÄSONG 2!!!!!! :D:D:D:D har kollat på det heeeeela eftermiddagen. det är så bra och beroendeframkallande så det är sjukt!

lipsill

sötnos

dear john

i måndags när jag var hemma från skolan kollade jag på en film för första gången som hete "dear john". det var jätte bra och så.sjukt.sorglig! har aldrig gråtit så mycket åt en film! det gick inte att sluta heller, när jag väl hade börjat gick det inte att sluta. jag rekommenderar filmen, iallafall om ni vill gråta. nejdå, men det berör, verkligen!

my eye

ser ni någon skillnad på ögonen? jag tycker det ser ut som att man har målat dit ett kajalsträck på den understa. den ända skillnaden är egentligen att jag ler på den ;)

SJUK

har varit hemma från skolan idag. mår bättre idag än igår, men var hemma ändå för att bli helt bra och för att jag inte kan gå för att jag har så himla ont i magen. natten till igår var mycket värre, mådde illa hela natten och det kändes som jag skulle spy hela tiden. den värsta känslan som finns enligt mig. spyan kom också, när jag satt på toan. kunde inte göra nått annat än att svälja, vilket var det värsta jag gjort. uuuuek, mår illa av att tänka på det. så nu strunat vi i det och låtsas som att ni aldrig fick reda på det :D
om det inte blir värre imorgon så blir det skolan!

raketer

jag hade redigerat de här bilderna jättecoola. men de går inte att ladda upp redigerade? det är bara orginalet som laddas upp. fattar inte varför, vad panikit! helt oredigerade alltså!
iallafall så har de har sååååå coola raketer i usa! tycker bilderna med slottet framfrö och reketer i bakgrunden blev lite häftiga ;)

enecopia

hej! sista lektionen igår skulle jag och min grupp från so:n intervjua, vilket vi gjorde på wickamns. det var sjukt kallt att gå ner det och det tog 45 minuter. intervjun tog bara 10 minuter och jag skulle vänta på tjejerna som skulle komma ner och fika. efter som att det var så långt kvar åkte jag till mormors jobb ett tag och fick smoothie :) sen åkte vi tillbaka, fikade, åkte till idrottshuset och kollade på fotboll. åkte hem med lollo vid 22.00.
idag har jag bara kollat på match. först min brorsas handbollsmatch och sen hannahs innebandymatch. ikväll blir det lördagsmys med familjen framför melodifestivalen!

miami beach

tog bilden i usa, från det sista hotellet vi bodde på, som låg på miami beach. helt sjuk vad man saknar resan när man kollar igenom bilderna :(

andra februari


RSS 2.0