sista maj

Igår efter skolan åkte jag, Emelie & Emelie på stan och efter det var jag på gymnastikavslutning med laget. Idag är det fredag (♥) och jag fick veta att jag har höjt mitt betyg i samhällskunskap efter att ha slitit med några sista fördjupningsuppgifter ett tag. Känns jätte skönt! Imorgon ska jag och mamma till Västerås för att shoppa. :) Shit, det är juni imorgon!!

Så gott som sommarlov

Nu har jag äntligen skickat in den sista skoluppgiften för den här terminen. Klar med allt skolarbete för hela grundskolan...Herregud vad skönt, nu är det bara 3 ynka skoldagar kvar!

Blandade mobilbilder från klassresan

1. Marshmallows grillning på bakgården av vandrarhemmet // 2. Bästa lag röd som vann laserdome // 3. Gokart! // 4. I kön till grymmaste karusellen Atmosfear // 5. Måste köpa en segway efter det där...Sjukt kul! // 6. Älskade klass ♥

280513 ☼

Skippade långbyxorna och tog bara shorts idag för första gången för i år till skolan, det var/är så varmt ute! Vi hade ingenting att göra idag på slöjden så vi fick sluta redan vid 14.00. Jag, Ronja, Emelie, Lollo, Moa och Lena skrev också klart niornas avslutningslåt idag. Den är grym 😁 Vi har låten "för alla oss" som melodi och sen har vi gjort om texten. Ska bli kul att sjunga upp den på skolavslutningen, fast också väldigt sorgligt. Nu ska jag plugga och sedan lägga upp bilderna ifrån klassresan.


27 maj

Har försökt att plugga hela eftermiddagen, men det har inte gått något vidare. Har svenska, fysik, idrott, bild och engelska läxa, allting till den här veckan. Känner mig riktigt stressad, det är super mycket i skolan nu verkligen. Bara att försöka hålla ut dem sista veckorna, slutar ju grundskolan om 16 dagar...kan inte fatta det!

Dip dye jeansväst

Igår inne på Cubus så visste jag inte om jag skulle ta en vit eller en jeansfärgad väst, så då fick det bli den här istället, som var både och!


Klassresa

Hej alla där hemma! Är nu på klassresa med bästa klassen i Göteborg och har det jättebra. Igår var vi på Liseberg, idag har bl.a. kört laserdome och åkt segway och imorgon blir det gokart. As niiiiice!
Sitter nu ute och myser och grillar marsmellows ☻


Carry on


Från Paris

Det bästa med att pappa reser med jobbet är småpresenterna som han får med sig hem. Men är ändå så avundsjuk på honom. Han kollade på en jätte häftig match med PSG, vill också :( Jag vill så gärna åka till Paris, jag måste tillbaka dit någon gång!

190513

Hej söta läsare! Har nu kommit hem ifrån Östa och även hunnit stå i kiosken på Fanna IP. Det var hur stressigt som helst. Man skulle göra toast, kaffe (som vi nte ens visste hur man bryggde), korv och hamburgare samtidigt, + att räkna ut växeln till kunderna som inte gick så bra alla gånger...Pinsamt. Imorgon ska jag till skolan tidigare för att få en genomgång till franska provet som är på torsdag och efter skolan så ska jag till Stockholm för att gå på ett informationsmöte om Malta. Börjar redan bli nervös inför resan!

Senaste ifrån instagram


Beautiful

LargeLargeLargeLargeLarge
Tumblr_mks4ktbqnj1rq4psfo1_500_large
 

WeHeartIt


Balklänning

Har ÄNTLIGEN beställt en balklänning! Det här var inte den som jag så länge hade tänkt att ha, men den har varit slutsåld ett tag och jag började få lite panik eftersom att balen är ganska snart. Så det fick bli denna istället. Bara att hålla tummarna för att den är fin i verkligheten och att den passar!
 

Sommarstugan

Nu åker jag till världens mysigaste Östa, med mormor, morfar, mamma & Pontus. Ikväll ska vi se på Eurovision. Det brukar bli ganska långtråkigt med alla miljoner nummer, men det är ju kul och kolla nu när det är i Sverige. Bloggar mer när jag är framme! ♥

Längtar


♥ 8/5-13 ♥

 

Alla bilder och videosar är tagna/filmade av mig. Det var riktigt svårt att ta kort, speciellt med en digitalkamera.  Men några bilder blev rätt coola iallafall. Kan inte fatta att det redan har gått en vecka!! Kan inte heller sluta kolla på alla videosar jag filmade, får rysningar varje gång! Ååååååh vill tillbaka

It feels like I am just too close to love you

Äntligen kan jag åka ner och hämta min efter längtade skinnjacka som jag glömde på Joar i helgen. Ikväll har jag gymnastik och efter det ska jag ladda upp videosar och bilder ifrån konserten! 

Yellow


14 maj

Holaaaaa! Vi hade elevensval idag i skolan. Jag har saker som måste bli klart, så har var tvungen att ta studiestuga. Men vi satt mest och prata och behövde inte jobba så mycket. Så det har varit en skön och rolig dag.

Rätt skönt att inte ha någon träning ikväll, är så himla trött. Inget plugg som ska göras heller 👍
Har precis gosat ner mig i soffan med min mysiga filt. Har kollat på tvd hela eftermiddagen. Serien lyckas alltid få mig till tårar. Åh, nu ska jag fortsätta kolla!


Dansshower

Gud vilken rolig helg det har varit! Min kropp är typ död efter alla 9 föreställningar (räknat med genrepet), men det är det värt. Det känns lite sorgligt att allt är över och att det var sista gången man gjorde de här danserna som man har tränat in i ett halvår. Men som tur är kommer det hela tiden nya!
Härligaste gruppen ♥

DANS

Var nere på Joar hela dagen igår och körde 3 genrep inför helgens showen. Har också varit ner dit idag och tränat öppnings - och finalnummer så att det sitter. Det blir riktigt mycket dans veckorna innan showerna. Men det är kul!

Nu sitter jag ute i solen och lyssnar på musik. Ska gå in och hämta en glass nu och sedan, tyvärr, plugga kemi. Ska fixa designen sen också, så skriver mer efter det. Puss! ✿


Bästa dagen någonsin

Konserten igår går inte ens att beskriva. Den var perfekt! Innan kunde jag inte fatta att jag skulle på deras konsert och nu kan jag inte fatta att jag har varit på en. Så länge som det har varit min absolut högsta dröm. Helt sjukt!

Killarnas trummis Josh la ut den här videon på keek. Arenan var så otroligt fin under Little Things. Får rysningar av att kolla på den! ♥ 
 

Konsert imorgon

Idag efter skolan så satt jag & Emelie och jobbade på en skylt tills imorgon i nästan 5 timmar. På den långa tiden blev vi inte ens klara. Vi ska göra det sista imorgon på lunchrasten, hoppas att den blir bra. Men det tror jag. Ojojoj vad vi taggade idag. Asså imorgon...shit, har fortfarande inte fått in det i min hjärna! 20 TIMMAR KVAR!!


Igelkott

Varje dag när jag går ut på tomten så ser jag den här lilla igelkotten. Den verkar bo på baksidan. Så söt :)

Etsy

 Jag rekomenderar er att gå in på Etsy och kolla in iPhone skalen. Skit coola!

Dagens

Tog på mig mina vita byxor imorse som jag hittade längst ner i garderoben och som jag hade glömt bort att jag hade. De kommer ifrån Cubus och tröjan ifrån Race Marin. 
 
Idag i skolan hade vi nationella i engelska, skönt att ha ännu ett ämne avklarat! På franskan såg vi på sista delen av en film som vi har kollat på i olika omgångar. "La Rafle" heter den och var faktiskt riktigt bra. Den handlar om judarnas massarresterande under andra världskriget. Fick kämpa för att hålla tårarna borta. Super sorglig :'(
Nu ska jag iväg på styrketräning. Hörs efter! 

VÅR

Nu är det maj och äntligen är vintern borta helt och hållet! Det ser man verkligen på alla vårtecken jag var ute och letade på och fotade tidigare idag.

RSS 2.0