hemma hos jesper & ida!

tjenare, nu sitter jag hos jesper och ida. här kommer några bilder som jag hittade här på deras dator =)
hahaha, vi 4 i grekland 2008.
och igen.
och sen en från klassresan :')
hihi, en från i våras när vi var i fjällen.
och till sist en från skolavslutningen!
pusshej.

veckans fråga!

börjar med veckans fråga, som typ alla har, men ändå. jag tycker det är roligt. jag vill se många kommentarer, vilken av lady gagas låtar är bäst? :D

poker face?

just dance?

alejandro?

paparazzi?

eller speechless?

KOMMENTERA!


ingenting att skirva,

varför bloggar jag då? haha, hejdå! :D


min bloggning suger just nu -.-

men ni vet ju redan varför och jag orkar inte säga det igen. tråkiga blir inläggen också, no pictures. (bara från google)

idag har jag varit hemma hos jesper och ida hela dagen. vi har badat i poolen, hoppat studsmatta, solat och badat lite mer. ska dit imorgon igen :) träning idag gick väll rätt bra, varmt som tusan var det.
nej nu ska jag titta klart på spanien-portugal. vet inte vilka jag hejar på, men jag vill att det ska bli straffar för det är roligast att titta på! pussis.

david villa som gjorde målet, det står nu 1-0 till spanien.

 



fjärd-100 idag!

gud vad irriterad jag blir, jag har redan skirvit det här inlägget, men jag får lov att skriva det igen för det försvan?

aja, hejsan!
idag har vi varit i  fjärd-100 badet. härigt väder idag! efter en stund åkte vi hem till jonte&samuel. deras andra katt pärlan hade också fått ungar! nu bara måste vi ta några! minst 2, haha. hon fick 3 och grynet 2. grynets var supergulliga nu för de hade öppnat ögonen. aja, jag ska tjata på mamma och pappa så mycket jag kan!

efter en stund åkte vi hem hit och kusinerna följde med. de ska sova här :-)
nu ska jag typ göra nått. kysspåer!


hänger ni med...

..att sjunga? :D

 

och nu kan ni testa utan text:



jag klarar faktiskt den understa nu, har lärt mig hela utan till! ;)


filmtime!

nu ska vi se på "farsan", vi hörs imorgon!


vid den här datorn blir det rätt tråkiga inlägg!

hej coolingar! :D
nu har vi kommit hem från östa. det har varit en myysig midsommar!
ikväll ska vi äta potatis och kött. (om nån bryr sig :p) haha, sen vet jag inte om det är något bra på tv ikväll? nån som vet nått bra? aja, nu ska jag ut och hoppa lite studsmatta. vi hörs sen.



har börjat lyssna på låten, den blir bara bättre och bättre! :p


sitter i soffan med clara, pontus och max!

hej igen, nu har vi dansat runt midsommarstången :) det var kul, vi ska väll snart ut och plocka 7 blommor. nej nu ska jag kolla klart på fotbollen på tv. vm, spanien-chile. vi hejar på spanien av de 2 lagen! fast jag tror typ argentina eller brasilien eller kanske tyskland vinner vm. hejar nog på argentina!





haha, clara, jag och pontus. hej!/clara :D


min uppdatering=sämst!

gud vad jag hatar våran dator!!! (som ni redan vet), men internet har lagt av igen. därför har jag inte kunnat blogga. (n) intebra!

aja, nu sitter jag här i östa. vi ska fira midsommar här, vi kom igår kväll. idag ska vi ha 5-kamp, dansa runt midsommarstången, köra kransar, äta middag och plocka blommor som vi ska lägga under kudden. glad midsommar på er!
juste, vad tycker ni om min header? det var emma som gjorde den, jag tycker den är cooool!

det går inte tt laddaupp en bild? aaah, jag som hade tänkt att ladda upp en från midsommaren 2007, gud vad irriterad jag blir! :@





sisibikinis!





                                      

coolingar! nu ska vi ut och sola, vi ska också ta med oss lite picknick som vi kan fika. :p

Ps. visst har emma fin bikini? hon köpte den idag, ska också köpa en sån fast randig :D


ännu en ny kategori!

ny kategori-memories.
 jag kom inte på nått bra namn, men det fungerar så att jag lägger upp 5 bilder loite då och då, från saker man aldrig kommer glömma eller saknar. tänkte att det vore kul för er att få veta saker som har hänt i mitt liv, hahha nejdå. men tyvär har jag bara bilder från förra året och i år på den här datorn. aja, kör till med 5 bilder direkt ;)


cypern i sep 2009!



koffsan förra sommaren. okej, det är ingenting man aldrig kommer glömma, men jag längtar tills man börjar åka dit iår!



modell för en dag i våras var sååå himla kul!



haha, thailand-07 :):):)



idol i vintras var också sjukt kul. det måste göras om! :D


hej! nu sitter ja..

hej! nu sitter jag här ute i det fina vädret. eller ja, det var fint nyss men nu börjar det komma fler och fler moln. jag hade egentligen ingenting att säga, men jag hade ingetr att göra så passade på att blogga lite. aja, nu ska jag spela sims, hahah har blivit beroende av det.

och juste, jag och pontus tvättade nyss bilen, (visst är vi duktiga?) och då cyklade maria julias mamma förbi och hon berättde att julias cykel hade blivit snodd inatt! asså hur kan man vara så dum att man snor cyklar? och emmas har ju också blivit snodd.... :( inte kul för dem!

det var bara det jag skulle säga, ni får ha det jättebra! =)


hoppas!

godmorgon! jag vaknade runt 10 idag, jag har redan hunnit ätit frukost.
snart ska jag fixa mig, sen hoppas jag att vi ska åka till fjärdhundra, för asså mina kusiners katt grynet har fått ungar! ååååh, elle&jens har alltid sagt att vi skulle få ungarna om de fick några, och om vi åker dit kanske mamma och pappa inte kan säga nej för att de är så gulliga! hahah, hoooopppaas! :D


kusin samuel och grynet som fått ungarna (a) ( bilden är från dagnen efter julafton)


grynet igen, ungarna är säkert uuur gulliga! :)


(hahahha, det låter som att samuel har fått ungar, om ni tittar på de jag skrev under bilden på honom, fast alla fattar väl att det inte är så?) x')


vi vann matchen! :D

tjoho, vi vann matchetn igår moy vp med 1-0. det unde ha blivit mycket mer till oss, vi hade jättemånga chanser. men aja, det viktigaste var ju att vi vann! :D

jag vet att ni har sett bilden förut.



förlåt för att jag knappt bloggade igår!

men jag var verkligen inte hemma på typ hela dan,

först på morgonen kom lollo hit, vi hoppade studsmatta och tog lite bilder. det var hur vamrt som helst, så vi betämde oss för att åka till bresse. så vi cyklade dit, det var sjukt drygt för det var huuur varmt som helt och kändes sjukt långt. men till slut kom vi fram. då blev det disigt på hela himlen... -.- men vi badade iallafall! det var iiiiskall, fast vi hoppade från hopptornen ändå :D efter en stund åkte vi hem.

 jag var helt slut när jag kom hem, för det kändes som uppförsbacke hela vägen hem. och då var det bara 20 minuter till jag skulle på dans! jag tog bussen ner, sen gick jag och emma från torget till danslokalen. det var så himla vamrt där inne så man höll på att sprägas! det var typ dubbeltdubbeltdubbelt så vamrt som ute.

 jaja, efter en timme och 10 min kom johan och hämtade oss. då hann jag inte ens äta för då skulle jag på fotboll. efter träningen åkte jag hem till julia också och badade i hennes pool. det var ganska kallt, men kul. snacka om att jag frös, var trött och hungirg när jag kom hem vid 10. jag hade inte ätit middag. hahah, gud vilken intensiv dag.

nu måste jag gå och fixa mig, pussss! ;)


vm låten 2010!





jag älskar låten!
den är så sommrig typ. jag tänker så mycket på när vi var i sydafrika, saknar det så mycket! iallafall, man hör verkligen att den är sydafrikansk. så det får bli dagens låt.


sitter nu ute i solen!





sitter nu och steker ute på trädgården. vet inte ens hur bilderna ser ut efter som att det är så ljust ute. hahah, men senar idag ska jag till bresse, skönt det skabli att ta ett dopp (h) puss!


jag&lollo...

..sitter nu här i köket. emma åkte för en stund sen, vi körde vattenkrig, hhihi :) nu har jag och lollo hållt på lite med diabolo, jag har ett rött märke på benett...varför får ni veta om ni går in på lollos blogg imorgon. hahhahah :D nu ska vi göra nått. vihörs senare!

   

som sgat har vi haft vattenkrig, så våra hår kanske inte direkt är så snygga...
+ att jag ser helt sjuk ut på bilderna :o
hhaha x)


slänger in ett snabbt inlägg!

ni förstår säkert att min uppdatering inte kommer att vara den bästa nu när det är så himla fint väder ute.

aja, idag har jag träffat emm&lollo. vi var inte inne en sekund typ. vi låg ute på en filt och masserade varandra hela tiden. hahaha, suuuuperskönt! :) jag skulle bara hem och äta, vilket jag har gjort nu, sen skulle jag träffa de igen. så nu ska jag ringa emma. puss!

 

den suuper goda rabarberpajen mamma gjorde igår, ska nog ta lite mer ikväll :p


vädret=(y) idag!

yeeeeeeeees, härligt väder idag! (y)
så nu ska jag ta och gå ut. hörrni ni får ha en bra dag!


visst har jag snyggt nattlinne? :D


nu går jag faktiskt och lägger mig, rätt tidigt men det ska bli skönt. så hörs vi imorgon. hoppas på strålande sol, som det var imorse! godnatt :)


hemma från träningen nu.

nu är jag hemma. det gick väll sådär för mig på träningen, fick lite ont i mitt knä igen /:
ska snart äta, köttfärslimpa. och nu sa mamma att hon kunde göra rabarberpaj till oss sen. jaaaaaaaaaaa! gud vad gott, jag älskar't! nu ska jag duscha. pussis.

bjuder på en hemsk bild, verkligen! ser ut som en smurf i ansiktet :o


det funkar inte?

hje igen, asså det går inte att gå in på min, isabellas eller emmas blogg? helt cp! :o så ingen kommer kunna se det här inlägget förns det funkar igen. jag trodde det var fel på min data, men bellan och julia sa samma sak. aja, hoppas att inlägget kommer upp.

nu sitter jag och väntar på att lollo sak ringa, sen ska vi hem till henne, trorja, sen åker vi till julia när hon kommit hem från stan. så jag bloggar senare hos julia eller lollo! :D

ingen bild.


kanske julia och lollo idag!

hej!
 idag gick jag upp nån timme tidigare för att kunna se på sommarlovmorgon med pontus. haha, det var väll okej, utom det där insekts programmet. det är så himla dååååååligt! aja, nu sitter jag här. idag ska jag troligen vara med julia och lollo som ringde nyss. det ska bli kul. men nu ska väll jag och pontus spela klart monopol framför tv;n. ha en super dag!



hahah, den här bilden var den ända jag hittade just nu på mig och pontus. (och hunden george) :p
den är från sydafrika iallafall!


julia och emma åkte nyss.

hej på er, idag har emma och julia varit här. vi hoppade studsmatta, spelade buzz och hoppade lite mer studsmatta. haha, emma är verkligen beroende. vi är sköna vi! (y) de åkte nyss hem, men precis innan de skulle åka så ringde julias mamma och sa att det var ett gäng somalier som åkte rynt i en saab och slog ner massa tjejer i enköping :o för nån dag sedan hade julias syrras kompis blivit nerslagen och igår hade de stott vid ica. så vi vart typ skiträdda och fick panik, fast deras föledrar skulle möta de. gud vilka idioter!!! aja, nu ska jag fixa mig, vi hörs imorn. godnatt!


diggar låten! (h) även fast inte texten riktigt stämmer idag.

godmorgon sötnosar, nu sitter jag i soffan och äter en god macka med smällt ost på och tittar på Fairly odd Parents. det är så himla dåligt! :o haha, idag vet jag inte vad jag ska göra, hade hoppats på fint väder så att man kunde vara ute i allafall. men neeeej. aja, vi får se vad jag hittar på! :D


myyy dday!

imorse gick jag upp 8 och åkte till fanna för att spela match mot storvreta. jag tycker att vi kämpade bra, vi vann andra halvlek med 1-0. men det spelade ju ingen roll, för de hade redan gjort 2 mål i första. alltså förlorade vi med 2-1. jag får panik, vi är alltid bättre i halva? vi måste ju spela bra från början. aja, vi kämpade bra ändå.

sedan åkte jag hem och ducha och sne åkte jag ner på stan ich träffa emelie & lollo. vi tog en fika på café magnifik. mysigtmysigt! sen cykla jag hem igen och precis då kom emma. efter en stund åkte vi på danshowen på Joar Blå. bellan, amanda och alla andra var super duktiga. det ser så himla roligt ut, jag vet att jag tjatar men jag vill så gärna börja!!!

aja, efter det gick vi upp till mormor & morfar och åt middag med glass till effterätt :p haha, och nu sitter jag här i soffan och kollar på fotbolls match, tyskland-australien. en värmekudde runt halsen har jag, fick lite ont i nacken så värmde på den. riktigt skönt! och jag har fortfarande inbte fattat att de tär sommarlov? kommer typ göra det om en vecka. imorgon börjar sommarlovsmorgon, det ska jag titta på. :D

gud vilket långt inlägg det blev, hoppas ni orkade läsa.



   
bjuder på en liten bild också!


när jag har tråkigt brukar jag underhålla mig med det här!

lite klipp från bounce konseren ;)


publiken dansar :D

hahha, hatar killen som skriker! :o

nöter den här videon, eller allafall i början när den där killen grejsar. haha, jag ska försöka lära mig det, kommer aldrig lyckas. haha, jag fattar inte hur han kommer ihåg?

och här är samma dans igen, fast man ser mycket bättre här på de som dansar på golvet.


där här ni nååågra klipp från "the last bounce" men ni måste kolla på hela, för alla blir bäst i slutet, spec den som är näst längst upp!


nått ni kanske inte visste om mig....?



-jag har alltid en hårborste med mig i väskan.
-jag tycker att det värsta som finns är att spy.
-jag har varit i 18 länder. (tror jag)
jag har tix att knäcka mina skulderblad/axlar. (jag vet att det låter skit äckligt) :p
-till emma öberg, min allra bästavän kan jag säga allt, verkligen allt!
-jag hatar blodpudding!


våran data=störd!

ni läste rubriken, så jag får låna pappas data för att kunna blogga, haha!

jag och emma sitter i köket och gör typ ingenting, vi ska snart äta kladdkaka tror jag :p mumsfillebabba! aja, sen ska vi kanske hem till henne, bloggar där isåfall! 


kommer du snart? :)

nusitter jag här och tråkar och väntar på emma, KOOOOOOOOOOMMMMMMEERR DDUU NNNNNNNNÅÅÅÅÅÅGGGGGGGOONNNNNN GGGGGÅÅÅÅÅNNG!? :d


åh juste, bara så att alla vet så har jag hittat mina nycklar! gud vilken tur, eller egentligen var det vaktmästaren som hittade de i C3;s arbetsrum(?) fråga min inte hur de hamnade där :p

SOMMARLOV! (#)

sommarlov, hejhej! sommarloov.
wiiiie, nu är det sommarlov.  Ä   N   T   L   I   G   E   N  !

idag efter skolans avslutning med sång och så, åkte jag, mormor, morfar, mamma, pappa & pontus till tant gredelin. tradetion som vi gör varje år :D efter det åkte jag hem till emma en stund. hahah, vi spelade in "dans på hög nivå", som troligen kommer in här på bloggen ikväll. juste, emma ska sova här också. skiiiitkul!

här kommer några bilder från tidigare idag;


jag o jossan. <3
 
jag o pontus.

emma, jag o emelie.

haha, jag och pontus igen.

och igen x)

lotta, annette, micke, jag & jesper.

några i klassen.

söta lillebror.

emelie och jag, jag älskar dig!




jag kan inte förstå att vi blir fria imorgon!?

hejjjjj!

idag efter synten träffade jag tjejerna som jag sa. vi plockade blommor och gjorde kransar som vi hade tänkt ha imorgon. men vi kommer inte kunna ha det, för de kommer typ vissna. menmen, vi har iallafall kort på de fina kransarna, och de var bara roliga att göra :p lollo har alla bilder på sin kamera, så jag bjuder på lite bilder på mig så länge;

  


skolavslutning imorn!

nu är jag hemma från skolan. fick sluta typ en timme tidigare, riktigt skönt! jag fattar inte atrt jag aldrig mer kommer gå en skoldag i sexan? jaja, snart ska jag på synt, pallar typ inte. men ändå. oh juste, idag i skolan så såg vi på filmen "älskamig" också. man kan verkligen inte inte börja gråta av den! fast några killar är så himla omogna! jag fatar inte hur man kan sitta och skratta när en tjej typ tar självmord? aja, filmen är iallafall hemsk.

 sen efter ska jag, lollo & emeliex2 plocka blommor och göra kransar till skolasvlutningen. bloggar mera ikväll, byyyyyyyyyyeee! (a)



bilden är från skolavslutningen förra året.
jag saknar verkligen oss!


kom pecis ut ur duchen.

HEJ :D
ni läste rubriken, kom nyss ut ur duchen. jag och lollo åkte till ica för att köpa godis tills imorn när vi ska se på film. när vi var där nere skicka emi sms till lollo och frågade om vi ville komma och kolla på match. det gjorde vi. p-97, fanna vs. esk. esk vann med 3-0. och nu är jag hemma. och jag glömde matte boken i skolan! åh, nu kan jag inte träna till provet imorn, oj har jag nämnt det? ofta man får prov dagen innan skolavslutningen!? aaaah! :@ men nu ska jag typ gå, kysshej!



och vet ni? nu får lollo lägga ut bilder på sitt face! det gillar vi!
så jag bjuder på en bild på mig och henne! :D


emma in the phone :)

nu sitter jag och pratar med emmis i telen (Y) som vanligt. hihi, vi pratar om allt. som vanligt. hahahah :) men nu ska jag gå och ta lite gröt. värt inlägg? haha, nej.


strax blir det idrott!

godmorgon, nu sitter jag i köket redo, ombytt och taggd till min sista idrotts lektion i 6;an. shit, jag fattar inte att man har 2 dagar kvar i 6;an! :o aaaaaaah! det är skolavslutning om 2 dagar! wiiiiiiie! hahah, har aldrig längtat så länge till skolavslurningen! men nu msået jag bädda sängen och så. ni får ha en bra dag!



slumpad bild från i mars typ. underbart fint väder, precis som nu. och vet ni? det ska regna på skolavslutningen! det får inte göra det! :o


dagenslåt!



typ sjukt gammal låt, men jag tycker ändå att den är jätte fin. så det får bli dagens låt :)


bästavän här! :D

hej! nu sitter jag här med emma brevid mig. idag i skolan fick vi tillbaka 2 prov, eng oh matte. på engelskan trodde jag inte alls att det skulle gå bra, men jag fick 132.5/138. iallafall bäst i klassen! :D sen på matten så hade jag alla rätt! vart så jäkla glad! :D:D:D wiiiiho! aja, ikväll blir det träning. nu ska vi fixa en header till emelie. puss!



bjuder på en cool bild (h)


sticker nu!

godmorgon sötisar!
idag i skolan ska vi typ till gånsta -.-' eller vem vet, det kanske blir kul? men nu måste jag typ åka, hinner inte skriva mer, puss!



mörk, suddig och ful bild.
men haha, tänk dig egentligen en blogg utan bilder. vad vore det för blogg? :p


nycklar efterlysta!

MINA NYCKLAR ÄR BORTA! :o
asså idag i skolan så satt jag på en bänk utanför slöjden och när vi skulle gå in så glömde jag de. jag kom på det när slöjden sluta, och då var de inte där! jag gick runt typ på hela skolan och letad. jag gick till träslöjden och där sa gunnar att någon i 4E hade tagit de för att de trodde att det var nån i deras klass som glömt de. så jag gick till 4E. de sa att de hade lämnat sde till gunnar! så vi gick tillbaka till honom och letade igenom hela slöjdsalen, men de var inte där och gunnar var helt säker på att de där tjejerna hade tagit de. jag vet inte vem som har rätt! men jag får fråga de där tjejerna igen imorn.
det känns inte bra att nån har min hus nyckel och cykelnyckel! :'(

men om nån ser en nyckelkippa med ett kort band som det står SKANSKA på och med 3 nycklar på och en liten grej som det står kina på, säg till mig!


nycklar efterlysta!

MINA NYCKLAR ÄR BORTA! :o
asså idag i skolan så satt jag på en bänk utanför slöjden och när vi skulle gå in så glömde jag de. jag kom på det när slöjden sluta, och då var de inte där! jag gick runt typ på hela skolan och letad. jag gick till träslöjden och där sa gunnar att någon i 4E hade tagit de för att de trodde att det var nån i deras klass som glömt de. så jag gick till 4E. de sa att de hade lämnat sde till gunnar! så vi gick tillbaka till honom och letade igenom hela slöjdsalen, men de var inte där och gunnar var helt säker på att de där tjejerna hade tagit de. jag vet inte vem som har rätt! men jag får fråga de där tjejerna igen imorn.
det känns inte bra att nån har min hus nyckel och cykelnyckel! :'(

men om nån ser en nyckelkippa med ett kort band som det står SKANSKA på och med 3 nycklar på och en liten grej som det står kina på, säg till mig!


till västerås en snabbis!

nu åker jag och mamma till västerås. måste hitta några skor till skolavslutningen! hörs!


det var vääääldigt längte sen...

hej! gud vad länge sen det var! :o men som ni vet så hatar jag våran dator men nu funkar den igen (y) vågar inte ens kolla på min statistik just nu för attt den kommer vara så dålig...


hela helgen har vi varit på kolmorden. mormor har ju fyllt år, så hon bjöd oss och kusinerna på en liten "resa" med övernattning i norrköping :D skoojjigt! men nu måste jag gå, hoppas att datan funkar imorn, så hörs vi då! 

 

random bild från i vintras. uuuuuch, tänk om det skulle ligga en meter snö utanför nu! fy bubblan :o
det är verkligen tummen upp på vädret just nu, hoppas det sitter kvar till skolavslutningen!


hatar våran dator!

får ryck! som ni märkt så har jag inte bloggat på 2 dagar efter som att våran dator cp;ar! aja, nu sitter jag hemma hos lollo. vi börjar om 20 minuter, vi har haft hemstudie dag idag. haha, vi är ju bäst på att laga pannkaka! :D

här kommer några bilder;




haha, den bjuder jag på ;)





nu hinner jag inte fler, ha en fortsatt bra dag! :*:*:*

RSS 2.0