30 oktober, Turkiet

  Häääj!! Det är så härliga dagar här, vill aldrig hem till höstkylan igen. 
Idag har jag och Pontus åkt parasailing. Det var såååååå jäkla kul och coolt! Parasailing är när man flyger med en fallskärm som sitter fast med en lina efter en båt. 150 meter upp i luften var man. Det kändes som att flyga helikopter, fast det inte var något skydd eller någonting runt om, utan man satt helt fritt. Så läskigt men skit kul verkligen. Som att man flög helt själv kändes det verkligen. Man satt på en rem och det var det enda som höll fast en. Jag var så rädd innan men nu vill jag åka igen! 

Imorgon ska vi åka in till Alanya. Nu ska vi till restaurangen och äta middag, så hinner inte skriva mer. Hörs imorgon, om jag får tid! :) 💕

28 oktober, Turkiet

Dagen har varit ungefär som gårdagen - vi har solat, badat och hämtat massa drinkar och glass som är gratis hela dagen. Så nice 👌

Det enda dåliga med dagen var att jag för tredje gången inte lyckades få några biljetter till Avicii. Asså ticnet har seriösa problem, jag kom fram till sidan 9.01, alltså 1 minut efter att de hade släppts och ändå var biljetterna slut. Jag behövde alltså bara stå i kö i en minut så då tänkte jag att jag säkert skulle få biljetter. Inte ens en biljett gick att boka, de måste typ ha varit slutsålda innan eller nått. Hatar att ticnet kan göra så!! Iallafall, när jag skulle berätta för pappa så sa han att jag iallafall ska gå på båda one direction konserterna nästa år. (Har haft biljetter till båda men inte fått gå innan). Såååååå då gjorde det inte så mycket längre, fortfarande tråkigt men one direction är jag 10000x gladare över!

27 oktober, Turkiet

Hej från turkland! Igår kom vi fram till hotellet runt 17.00. Vi gick runt och kollade på det här gigantiska hotellet och var ner till stranden och kände på vattnet. Sedan åt vi middag ifrån buffén och gick till rummet och spelade kort. 

Idag har vi legat vid en av typ åtta pooler. Tyvärr är poolvattnet så kallt att man knappt vill bada. När jag och Pontus åkte vattenrutshbanorna stannade vi och bromsade all fart på slutet så att vi slapp åka ner i vattnet och gick istället av direkt från rutshbanan. Hahah störda. Däremot är det jättevarmt i havet!! Så där har vi badat massa gånger, trodde aldrig att det skulle vara varmare där än i poolen. Nej nu ska vi gå och äta mat. Hoppas det är bra hemmaaaaa :) 
Två goda drinkar från idag som man får hämta hur många man vill av
På våran balkong. Det är så himla skönt att kunna gå i klänning!
Utsikt över havet just nu 





Turkiet 26/10-13 - 2/11-13

Bilder på hotellet, tagna ifrån google
Nu rullar bilen till Arlanda. Ska nu vara borta i en vecka, utan mobil...Har som tur är iPaden med iallafall. Så om jag bloggar så är det ifrån den. Annars hörs vi när jag kommer hem. Nästa lördag när vi landar ska jag direkt på danstävling, så kommer hem någon gång på kvällen då. Ha det braaaaaa! 

packning pågår

 

Story Of My Life

Sitter vid radion och väntar på att nrj ska spela one directions nya låt för första gången. Åååh vad jag längtar till deras nästa album Midnight Memories...och till konserten....känns som en evighet bort just nu men sen vips kommer dagen vara här helt plötsligt 😁 



24 oktober

Godnatt, går och lägger mig nu. Imorgon blir en skön dag, börjar halv 11 och slutar halv 2. Hoppas på att vi får Avicii biljetter imorgon istället! Sovgott allihopa 💗


höstigt

Bilder ifrån min och Hannahs höstpromenad, när det var jätte soligt ute och som finaste på alla träd och löv. Jag hatar verkligen vädret som är utomhus nu hela tiden. Regn, kallt och blåsigt. Vill att det ska vara som på bilderna! Men om två dagar, då slipper jag det!!

iPhone 5

Okej, tar tillbaka det senaste inlägget jag skrev (den första delen var från en låt). Jag fick en ny mobil sen senare samma dag och waaah vad glad jag blev, slipper vänta tills jag fyller år!! Fick den nu istället av mamma och pappa som en födelsedagspresent. Nu väntar jag bara på ett giltigt simkort ska komma innan jag kan börja använda den.
Vi fick sluta skolan strax efter 14.00 idag eftersom att våran mattelärare var sjuk. Skönt att slippa stressa innan jag ska iväg och vara tränare åt småttingarna. Efter det har jag styrketräning som vanligt. Nu ska jag börja packa lite inför lördag, taggaaaad. Herregud vad skönt det ska bli!! 

roligt

I hate my life and I wanna die
I ain't got no iPhone
My heart is breakin', thinking suicide
I ain't got no iPhone

↑ Stämmer ganska bra in på mig just nu. Var in med min telefon igår och det kommer kosta ca. tre tusen att laga den, vilket betyder att det är fett ovärt. Så kommer väll antagligen vara utan telefon tills jag fyller år...kul liv. 
 
Tänkte göra kvällen lite bättre genom att förhandsboka Avicii biljetter till mig, Moa och Hannah. Var så taggad på det, men så är biljetterna slut...kul liv. 
 
 

träning nu

 
 

saknar sommaren

Malta ♥
Uppdate: bara 4 dagar kvar till värmen!

Dr. Martens

Köpte de här höstskorna i London och har inte börjat använda de förrän nu eftersom att jag typ hade glömt bort att jag hade dem. De är så coola till min röda sjal och militärjacka. 

Turkiet

Fick en överraskningsresa ikväll av mamma och pappa. De hade bokat i maj och väntat enda tills nu med att berätta. Jag satt just och pratade om hur kallt det var ute och hur jag saknade sommaren. Skulle inte ha kunnat få reda på en bättre nyhet just nu. Så nästa lördag åker vi till Turkiet!! Åååh vad underbart det ska bli att bara slappa, sola och bada i en vecka.  Längtaaaaar


19 oktober

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 Dagen idag var bra. Kort dag som jag skrev imorse. Ikväll ska jag bara vara hemma och slappa, äta tacos och sedan chokladpudding framför Idol. Det enda som inte är bra med den här dagen är att min mobil har hängt sig igen och det går inte att göra någonting för att fixa den, så jag får lov att lämna in den. Så därför kan jag inte nås där. Skriv på facebook om det är någonting (:

friday

Har två lektioner idag, börjar 10.25 och slutar 14.00. Fredag ♥
 
 

Sverige-Tyskland

Var på vm-kvalmatchen igår på Friends Arena. Tyvärr förlorade Sverige, men det var ändå en rolig match för det blev ju nio mål (5-3 till Tyskland + ett bortdömt för Sverige). Det var så coolt varje gång Sverige gjorde mål, så blir det alltid på matcher med fullsatta arena, när hela arenan står upp och skriker. Så det var jättecoolt ändå, speciellt med de platserna vi hade. Rad 1 på läktare 1!! Man kunde höra var spelarna sa på planen för att man var så nära!

14 oktober

Hemma från skolan sen en halvtimme tillbaka ungefär. 
Igår lunchade jag med Emelie på wickmans och senare på kvällen skjutsade mamma mig och Hannah till godisgallerian bara för att vi var så jääääkla sugna på godis. Haha, har inte vart där på år typ. Bästa godiset finns där!! Sedan åkte vi hem till Hannah och kollade på film och smackade i oss  Har ändå fortfarande hälften kvar, yesss 😁👌

Ikväll har jag egentligen gympa men hoppar den eftersom att Pontus fyller år idag och släkten kommer hit. Måste dock gå på dansen som är lite senare eftersom att vi redan håller på att bygga upp ett nummer. Berättar senare varför för nu ska jag fortsätta kolla på ett avsnitt av oth och sedan plugga företagsekonomi! 

höst på riktigt

Det är det här jag gillar med hösten - när solen lyser på träden och alla fina färger. Snart kommer det värsta, med regn, gråa färger överallt, kall vind, slask och allt annat som suger med hösten. Hoppas på att det är såhär så länge som möjligt, det är så himla fint ute nu! 

Älska ekonomi asså


Bästa ni


Firar kusin Clara 💝


Nytt

Bytte ifrån ljuslila till vinrött och svart eftersom att känns mer höstigt och passar bättre just nu. Mycket snyggare! Dock så är inte typsnittet på rubriken det jag vill ha det, men det jag fixade ifrån Apple-datorn verkar inte finns på andra datorer :(

Wickmans-mys


Mobilen funkar

MIN MOBIL ÄR IGÅNG IGEN!! 
Känns som att jag har varit utan den i en evighet, när det bara har gått 10 dagar. Men när man är van att ha den jämt är 10 dagar mycket. 
Det enda som behövde göras var att trycka in två knappar. De på Elgiganten kunde verkligen ingenting, de sa att jag behöver montera om hela mobilen osv. Sen åkte jag ner till Dialect här i Enköping och vips då var den fixad på 10 sek. Har alltså gått runt med den såhär hela tiden när jag kunnat fixat den själv hur lätt som helst. Men aja, nu är det gjort iallafall! 

Imorgon är det skola. Efter det åker jag direkt till Wickmans med Emelie, Moa och Hannah. På kvällen har jag gymnastikträning. Försöker slänga in ett till inlägg imorgon bitti, men det här blir det sista för ikväll, så godnatt! 💕 

6 oktober

Kommer inte på någontign att skriva. Vet ni hur jobbigt det är att vara utan mobil i en vecka? Måste verkligen lämna in den, NU! 
Igår efter tävlingen var familjen och åt middag hos mormor och morfar. Jag somnade i deras soffa kl. 22.00...var verkligen helt slut! Hade ju gått upp kl. 7.00 den morgonen och inte sovit mycket den natten. Så jag orkade verkligen inte hålla mig vaken. 
Bild från igår, vi kom inte sist vilket var vårt mål! Haha, men vi kom faktiskt 5:a på trampett och det var vi nöjda med (:

tävling

Är uppe 2 timmar tidigare idag på en lördag, än vad jag var igår när jag skulle till skolan. Alldeles strax ska vi åka mot Strägnäs för tävling. Vår första RM-tävling, så vi åker absolut inte dit för att komma på pallen. Vi gör det för att testa på en svårare nivå. Är jättenervös, men det går säkert bra (hoppas jag). Hörs när jag kommer hem! 

Nu:

 
Ska kolla på ett till avsnitt innan jag går och lägger mig. Aaah lyckan av att börja halv 11 imorgon!! 🙌

klassfoto


Oktober

Franska provet idag var det värsta någonsin typ. Ååh det var så svårt, har nov aldrig skrivit så lite på ett prov. Skönt att slippa tänka på det något mer iallafall, det varvet enda som var bra med det.

Efter skolan åkte jag och Hannah hem hit och kollade på One Tree Hill. Gud vad det är bra och spännande just nu. I början kollde jag bara på det för att Hannah tvingade mig, men nu när man är på säsong 4 är man fast och det händer massor.

Sen träningen ikväll då...bara de som själva håller på med gymnastik vet hur frustrerad och arg man kan bli på sig själv när man inte sätter en övning. Tillslut så sätter det sig psykiskt och så bara funkar det inte. Man får bara damp för att man gör samma fel hela tiden och för att hjärnan inte kan fatta att få kroppen att göra annorlunda. När man har lärt in någonting på ett visst sätt är det jättesvårt att ändra på det. Iallafall så är det tävling i helgen och det är en övning som jag bara ville sätta så att jag kan vara med på det varvet och jag vet inte hur många gånger jag har gjort den. Efter att ha försökt hela träningen och gjort den om och om igen i 1.5 timme, + massa andra träningar gick det äntligen. Lättnaden!! Man ska göra en övning flera tusen gånger inom gymnastik innan man kan säga att man kan den, eller hur var det? 

TVÅ DAGAR KVAR

 

Blogg Synas

Så förvånad och glad jag blev när jag loggade in på bloggen för någon dag sedan och såg att jag hade fått 15 kommentarer på mitt jack-inlägg. Hade köpt 'blogg synas' men jag trodde verkligen inte att det skulle bli så stor skillnad. Statistiken steg massor! Gud vad kul det vore att ha en känd blogg och få massor av kommentarer varje dag!

RSS 2.0