28 mars

Ligger här och nöter one directions underbart fina låt I wish. Förlåt att jag kanske tjatar men dem, allihop, är min stora nya kärlek! Det är så att jag lider av direction infection och så kan jag helt enkelt inte hjälpa det. Bryr mig inte ett skit om ni tycker jag är töntig, så ni vet ;)

image description

 


18:50

Hej! Idag har jag varit och Lollo varit på kunskapsskolan och träffat politiker. Det var faktiskt kul! Efter det åkte jag, Emma och Lollo ner på stan och tog en fika. TrevligtTrevligt! Nu är jag hemma och det ända jag har gjort sen jag kom hem är att ligga i sängen, lyssna på one direction, spela bakery story och läsa lite hk. Nu ska jag fortsätta med det, ha det bra så länge!

image descriptionimage description

image description

 


KÄR

jag är kär, kär i one direction!

♥Liam är såååå snygg♥


Igår

Igår var det danstävling i Kolbäck. Vi kom 2:a. Emma åkte med oss, så efter följde hon med oss till Ikea och några andra affärer. Herregud vad jag skrattade, speciellt inne på stadium. Har alltid så roligt med dig, du är lycka!


♥på vädret!

Jag älskar vädret! Man kan vara ute i linne på dagarna utan att frysa det minsta. Äntligen är det vår på riktigt!

 


Nytt skal!


d.a.n.s

Nu åker jag ner till idrottshuset för att dansa. När jag kommer hem är det mer plugg som gäller...

SAKNAR

Stranden som tillhörde hotellet.
Jag får världens flashback när jag lyssnar på den här låten och kollar på bilder från curacao, efter som att vi nötte den på stranden. Man sitter och drömmer sig tillbaka. ÅÅÅÅH vad jag saknar värmen, ge mig sommar nu!!

Målar om rummet

Nu på eftermiddagen har jag och pappa målat om mitt rum. Från rosa till vitt, yeeeaaah!


bilder från resan del 4; undervattensbilder!

Oj vad snygg jag är på bilderna, oj vad äcklig plattfisken som jag råkade sätta handen på var och oj vad det är svårt att ta kort under vattnet!

ÖDLA

Såna här små ödlor fanns det gott om på curacao, fast det var bara den här som vi såg med den här knallgröna färgen. Kanske för att det inte fanns så många såna, eller för att de var så svåra att se bland bladen. Jag tycker den är cool iallafall!

17 mars

Förlåt för att jag har haft världens sämsta uppdatering i ungefär en vecka, det måste bli bättre!
Nu ska jag iallafall åka ner och träna gymnastik, uppdaterar när jag kommer hem :)

Grattis Lollo!!!

Idag är det så att min lära vän Louise fyller 15 år. Så efter skolan åkte vi ner till stan och tog en fika på café magnifik. Jätte mysigt! Och ännu en gång, grattis Lollo! Du betyder så mycket för mig <3


CUP

Hej! Idag har jag och pappa varit i Västerås för att fixa min telefon. Den var ju varit låst till Telia och det gjorde att jag inte kunde smsa/ringa eller få några smsa/samtal. Men nu har vi fixat så att det kommer börja funka igen! :D Om några dagar så.

Om ni inte visste det, så ska jag och mitt lag på cup imorgon!! TAGGAAAA! Det ska bli jätte kul, cupen är i Degerfors och vi ska bo på hotell. Tåget går halv 2 och det betyder att vi måste ta lite ledigt från skolan. Om det inte finns någon dator eller 3G där, så kommer jag inte blogga för ens på söndag när jag kommer hem. Bara så att ni vet. Ni får ha det så bra, puss!

Gårdagens lite halvt misslyckade frisyr ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1830557/images/2012/pic_193047881.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1830557/images/2012/pic_193047881.jpg" class="image">


UPPSALA

Nu ska jag snart cykla iväg till järnvägsstationen. Ska till Uppsala idag med skolan. Det ska bli kul, iallafall roligare än att sitta i skolan och jobba. Tar med mig kameran, puss!

21:57

Hej! Har inte bloggat på hela dan, så därför tänkte jag lägga upp ett snabbt inlägg här bara. Tänkte bara säga att vi ÄNTLIGEN har börjat göra om i mitt rum!!! :D Har tömt hela rummet, förutom sängen för den gick inte genom dörrhålet. Har fått taket målat och så har jag själv målat några bokstäver som jag ska ha på väggen svarta istället för vita. Det är ungefär det vi har gjort, men nu känns det as bra för att vi iallafall har börjat!

En vägg i mitt rum som det ser ut just nu. Nu när pappa har spacklat så har min gamla gula snygga tapet börjar komma fram ;)


3 mars

Om ca. en kvart ska vi hem till familjen Ytterbom. Vi ska äta där och kolla på melodifestivalen. Kanske gör jag och Ida en Rix Fm video också. Vi får se, men jag hoppas det. Vi hörs imorgon!


bilder från resan del 3; krokodilerna!

Jag var bara liiiite rädd för krokodilerna. Vi stannade med bilen vid vägkanten och gick ut till diket för att se de närmare. De var ju helt vilda, så jag var jätte rädd att de skulle komma någon bakifrån och hugga benet av mig!
Ps: bilden som är på mig lite högre upp, är tagen på ett ställe med ett staket mellan mig och krokodilerna. Den är alltså inte tagen vid diket, skulle aldrig kunna se sådär glad ut när jag var så rädd...

VÅÅÅR

trots att jag var suk igår, jag lyckades jag kravla mig upp ur soffan och gå ut. det första jag hör när jag kommer utan för dörren är fåglarna som kvittrar. det var nästan inte en enda snöbit kvar på hela gräsmattan och inte ett moln på hela himlen. + att det var första mars, det är vår på riktigt nu! :DDD kände mig faktiskt mycket bättre sen, när jag fått frisk luft. tog såklart med mig kameran också!

Till skolan idag!

Yes, idag ska jag gå till skolan. Febern är borta, har bara ont i halsen nu. Hoppas bara inte det blir värre, förra gången jag var sjuk gick jag dit för tidigt. Så febern kom tillbaka i skolan och jag fick åka hem igen. Fast jag tror inte det blir så, eller jag hoppas inte iallafall ;)

RSS 2.0