Åland

Är nu på Åland och firar påsk med släkten. Det är så fint här, husen man bor i, altanen med den egna jacuzzin och utsikten över havet!👇


Firar påsk i Östa


Drar till skolan


25 mars

Efter kvällens träning har jag ätit glass med hackad choklad och fruktsallad och kollat på Top Model finalen. Amerikanska versionen är verkligen mycket bättre, men jag har följt den svenska ändå. Imorgon i skolan fortsätter kulturveckan som började idag och eftersom att jag är med i elevrådsstyrelsen så är jag med och fixar med allting. Så imorgon ska jag vara värd för Hip-Hop dansen som är en av dagens workshops. 
Just nu sitter jag och läser mer om och längtar till mig min språkresa. Är också inne på my.ef.com och pratar med lite folk som ska åka samtidigt som mig. Nej nu börjar jag bli trött och det här börjar bli väldigt långtråkigt, men innan jag lägger ska jag kolla lite på favoriten Pretty Little Liars ett tag. Jag älskar verkligen den serien, rekomenderars starkt!

Mot Friends Arena

Är fortfarande super förkyld men febern är borta och det betyder att jag är på väg till VM kvalsmatchen i Friends Arena nu. Sitter i bilen och lyssnar på fotbolls låtar på högsta volym, grymt taggad!!


Disney Land

 

förkyld

Vaknade upp igår morse med världens dunder-förkylning som bara kommit på en natt. Eller jag har varit snorig och så hela vintern, men nu skar det i hela halsen och jag hade en väldig huvudvärk. Jag gick till skolan ändå igår och huvudvärken blev bara värre och värre hela tiden. På kvällen igår kom febern också, så jag stannade hemma från skolan idag. Vill så gärna gå på Sverige-Irland ikväll i Friends Arena som vi har biljetter till. Men det känns iallafall som att febern är borta nu, så jag hoppas på att kunna hänga med och att det inte blir värre! 

10 sanningar

♥ Jag ska åka på språkresa, själv, i sommar till Malta.
♥ Min största skräck är för ormar.
♥ Jag älskar att resa och upptäcka nya delar av världen. Jag samlar på besökta länder och jag vill se så många som möjligt. Hittills är jag uppe i 29 länder. 
♥ 3 serier jag älskar och är beroende av är 90210, The Vampire Diaries & Pretty Little Liars.
♥ Jag har aldrig någonsin slingat eller färgat mitt hår.
♥ När jag har sett en skräckfilm går jag alltid och är rädd, inbillar mig saker och drömmer mardrömmar i flera månader. 
♥ Så fort musik sätts på så kan jag inte vara stilla, utan börjar alltid dansa. Älskar verkligen att dansa.
♥ Jag ska antingen gå Ekonomi programmet här i Enköping eller Hotell - och Turism i Västerås på gymnasiet. (Om jag kommer in på någon utav de linjerna) 
♥ Jag vill jobba som reseledare
♥ Jag är raka motsatsen till en tidoptimist. Jag kommer nästan aldrig försent och om jag är påväg att göra det så får jag panik. Därför är jag alltid ute i god tid med att gå till skolan/träningar o.s.v. Jag kommer hellre 10 minuter innan än någon minut för sent. Det är nog för att jag hatar att stressa!
 
 

Fysikprov

 
Nu åker jag till skolan. Har nationella prov i Fysik idag...inte direkt det lättaste ämnet enligt mig. Får se hur det går, ha en bra dag allihopa!!

Jeansväst

Tror inte att jag har visat min jeansväst förut. Det var iallafall en av förra årets julklappar. Tycker att den är riktigt cool och jag längtar tills våren / sommarn så att jag kan använda den igen! Har bara haft den i Hong Kong än så länge. Västen kommer ifrån madlady

Chocoholic

När mamma och pappa kom hem ifrån Prag förra vekan fick de med sig lite smått & gott hem till mig, b.l.a chokladen nedanför ♥_♥

Hong Kong by night

Såååå häftigt ställe!!

nationella prov

Har haft 2 nationella prov idag i skolan, både i engelska och matte. Jag hade både mina på förmiddagen. Det var skönt att ha de gjort direkt, så kunde man bara ha studietid efter.
Nu på kvällen har jag dansat. Det var roligt, även fast en av danserna är ganska svår. Men det är bara kul med lite mer utmaning.
Ska fortsätta kolla på Barcelona - Milan på tv:n. Det har bara gått 5 minuter och Barca leder redan!! :-D 

skinnjacka

Precis när jag skulle gå ut och ta de här bilderna började jag helt plötsligt blöda näsblod och jag var tvungen att skynda mig efter som att solen höll på att gå ner. Så det fick bli avskärning vid huvudet. Men iallafall, i lördags köpte min bästaste mormor den här jackan till mig. Har så länge velat ha en skinnjacka och nu äntligen hittade jag en. Väntar bara på att det ska bli + grader igen ute, så att jag kan börja använda den!

Östa

Igår kom jag och Pontus hit till Östa med mormor och morfar. Jätte mysigt som vanligt! Ikväll ska vi spela kort, äta godis och kolla på finalen av melodifestivalen. Men först ska jag och mormor baka och åka in till Sala och kolla i affärer. Ha en fortsatt bra lördag allihopa ♥ 
Mormor och morfars dator = bild ifrån sommaren 2007!

Hello Goodbye

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hemma från skolan sen ett tag tillbaka. Skönt! Just nu sitter jag och kollar på lite klipp på youtube, från One Direction's senaste konserter. Åååh så bra, får rysningar ♥ Kan inte fatta att jag ska se de live. Helt ofattbart!
Ikväll blir det gymnastikträning. Tränade gymnastik hela helgen och det var jätte roligt. Hoppas det blir lika kul ikväll och hoppas på att vi har trampolin!  

4 mars

Ännu en måndag...suck. Åh vad jag inte är taggad för skolan idag.


Hong Kong

Några bilder jag tog på bussen (ganska svårt var det, eftersom att man rörde sig hela tiden) :
En dag tog vi en jätte trång slags linbana på marken ↑ som tog oss Victoria peak ↓ där vi kollade på utsikten
Varje bild tog flera timmar att ladda upp. Inte kul att blogga då. Kommer fler bilder när vårat wifi mår lite bättre.

wifi problem...som vanligt

Vårt wifi är så segt just nu så att det inte går att göra någonting. Försökte ladda upp lite bilder ifrån Hong Kong, men det gick inte. Jag försökte också fixa lite i stilmallen, men det funkade inte heller. Inte ens att mobilblogga fungerar, även fast man är på 3G. Det allra jobbigaste är att det inte går att kolla på Pretty Little Liars. Lät en video ladda en hel natt för att kunna  kolla på den dagen efter. Gissa hur mycket den hade buffrat och hur mycket jag kunde kolla? 15 SEKUNDER!! Vill bara kasta wifi:t i väggen, stampa på det, bryta av det på mitten, bränna ner det och typ spy på det.
                                                              

RSS 2.0