nu så..


..badar pontus.

..bakar mamma, som inte vill vara med på bild, morotskaka.

..rensar pappa svamp.

..slappar molle i sacko-säcken. härlig stil där!


alla i familjen är aktiva utom jag och molle sitter vid datan och slappar! :D


svamp!

HEJ! nu är vi hemma från skogen, har typ aldrig sett så mycket svamp. plockade 5 fulla kassar med trattkantareller, man behövde inte precis leta om man säger så.
nu ska vi äta korv. hörssen!



snyyyygga!


3:a!

nu är jag  i östa. vi åkte direkt hit efter dans tävlingen, en 3:dje plats är jag jättenöjd med! :D:D:D det var bara det jag ville säga, ska rita med clara nu. puss!


SKOLFOTOT!!!!!

SKOFOTOT HAR KOMMIT! haha, jag rusade in i köket när mamma sa det. sen ringde jag as många, men det var bara jag som hade fått det? :p




jag blev as ful på gruppbilden :(


lite bättre på självbilden ;)

agnes ville se hur hon såg ut så jag tog en närbild på henne. jättesöt!

det är inte lätt att få bra bilder med webben


tränat!

nu är jag hemma from the traiiiiiining :p det gick bra, gjorde 2 mål. *stolt* haha nejdå. började och avslutade med att duscha i isande kallt vatten när jag kom hem, efter som att jag jag var så jäkla varm. skönt! nu ska jag fortsätta kolla på idol. puss&kram!


andreas weise som sjunger just nu.


reklam 2!

haha, reklam igen. daniel och erik tävlade inte mot varandra, utan med varandra mot 2 stycken från det nya laget "kalis". så de fick byta lag. aja, jag orkar inte berätta hela programmet, nu får kolla ist! (:

jag fattar inte, är det här deltagarna? jag känner inte igen nån, men det var den här bilden som kom upp när jag sökte på: robinson 2010.


reklam!

just nu är det reklam i robinsson. efter reklamen ska ledarna tävla mot varandra. hoppas på att erik vinner, för den andra är så snål + att erik hela tiden fölorat typ, eller hans lag :p aja, vi får se vad som häner, kanske bloggar mer i nästa reklam!


dans.

tjena mors, nu är jag hemma från danen. det gick bra på träningen idag. efter dansen var det mormor som hämtade mig och nu är jag hemma här med morfar och pontus. mormor och morfar har varit barn vakt eller vad man säger, efter som att pappa är på åland och mamma har sammanträde. nu ska jag duscha och sen se på robinson :D:D puss på er!

bild på mig och morfar från i modsommras.
vi hade 5 kamp, jag & morfar var ju bäst!
haha, vi kom sist x)


tack alla läsare!

jag vann på veckans blogg på hannahs blogg! wiiiiie, det trodde jag aldrig. tack alla som röstat på mig:

agens johansson.
emelie hillman.
någon elin.
mormor x)
emelie bolinder. (jag antar att det är hon, på namn stog det emelie den korkade, haha)

jag tror jag har glömt någon nu men aja.
det var visst bara agnes som hade blogg :D


snabbt inlägg!

hej nu är jag hemma från träningen. det gick väll helt okej, eller det gick bra. nej nu måste jag städa mitt rum, duscha och göra läxan. bara roliga saker! not..... -.-

 


27/10-10 15:47

nu är jag hemma från skolan. vi slutar 10 i 3 med idrott, men orkade inte stressa + att jag stannade och pratade med lollo och emelie på vägen hem en stund. därför kom jag inte hem förns nu ;)
ikväll blir det träning. gud vad roligt! :D jag vill verkligen bli klar med programmet idag, tror inte vi hinner det men vi får se :)


hemma från skolan nu.

nu är jag hemma från skolan. våran klass är med i ett projekt som heter "skapande skola". så det höll vi på med idag, vi ska typ göra en teater som kommer visas på tv aparaterna på skolan. vi kanske ska få visa upp den för nån annan skola, typ i v-rås så får de visa upp för oss. fett kul :D

har faktiskt ingen träning ikäll, sköööönt! då ska jag bara vara hemma och slappa :L


en helt annan sak bara, pappa skulle boka biljetter till idol iår igen, för det var så kul förra året.
men alla biljetter är redan slutsålda! :( och det var typ för 2 veckor sedan. förra året köpte vi de typ bara 2 veckor innan...


RÖSTA PÅ MIG!

nu är jag med på veckans blogg på hannah erikssons blogg. alla som röstar på mig får en länkning. hannahs blogg hittar ni här!


neeeeeeeeeeeej!

NEJ! jag blev verkligen ledsen när de sa att alice hade hoppat av idol. ändå sen de hittade henne har jag hejat stenhårt på henne. men jag ba; okej, då får jag väll heja på linda. så åker hon cokså ut!!!! aaaah, hur röstar svenska folket egentligen? :(


skön låt!

  fått en flaska i huvet
legat sövd på akuten
varit död i minuten
hela själen var bruten

blivit jagad av snuten
varit vilsen på djupet
jag har famlat i mörkret
men i dig såg jag ljuset

och för dig har jag låtsas
och dolt mina tårar
med dig blir jag mindre,
som gubben i lådan

jag vägrar att inse
du sviker mig alltid
jag gräver min grav för dig
jag är en soldat för dig


utklassning!

hejsan, nu ä jag hemma. första matchen vann de med 20-3 & i den andra vann de 15-4. riktigt bra! sen åkte jag ner till ilian för att kolla när hannah spelade match. såklart var det inte bara hannah som spelade, haha. de vann med 20-0! haha, shit vad bra de var, speciellt hannah som gjorde 3 mål (a) (vad jag såg, hon kanske gjorde nått innan) nej nu ska jag äta och en ringa hannah ifall vi ska hitta på nått.
 ha en fantastiskt dag! (:

haha, omg kolla vad jag hittade x)
jag och hannah dagen innan jag åkte till thailand, det kommer jag ihåg!


om du lämnade mig nu.





 


heja ehf!

nu drar jag ner i till i-huset för att se när min brorsa spelar sin första handbollsmatch, han börjarde förra veckan. :D


haha, bjuder på en cool bild på pontus från sommaren-09.

next-ROBINSON!

tjena mitt bena, nu är jag upp ur badet. gud vad skönt det var, jag frös typ ihjäl innan.

idag har skolan var helt okej, förutom maten. det var det äckligaste jag nånsin ätit i skolan faktiskt, ni vill inte vet vad det såg ut som...
jag tog iallafall macka och massa apelsiner :p
nej nu måste jag göra matte läxan, sen ska jag titta på robinson. jag tycker det är synd att det går på torsdagar, för det är ju på lördagar man vill se det! på vardagarna går det ju så mke annat .



tidigare idag när jag och molle myste i soffan :)


badtime!

nu ska jag ta en långt, varm, skönt härligt baaaad, vi hörs efter! :D


extreme home makeover!

hej, nu är jag hemma från en helt vanlig dag i skolan. vi hade inte sista lektionen, idrott, efter som att niklas skulle på nått möte och ingen kunde vara våran vikarie. fast jag ville ha idrott idag men aja. vi får typ slippa sista lektionen minst en gång per vecka efter som att våra lärare alltid är borta på nått (y)
nu ska jag fortsätta kolla på extreme home makeover, och sen kommer emma hit :D puss.


nu drar jag snart till skolan!


snacka om att jag bjuder på mig själv!


såhär blev lagfotot vi tog förra veckan:


<3


danstävling today!

godmorgom, sovit gott? själv vaknade jag redan halv 8 efter som att jag var så täppt att jag knappt kunde andas. jag är riktigt förkyld, men skit samma, jag ska ju tävla idag! är lite nervös, efter som att det är i enköping och då är det många som kommer och kollar, kuseiner, kompisar o.s.v. förvänta er inte att det kommer gå bra för oss, för vi har inte tävlat en enda gång iår så.... aja, det roligaste är att vara med! :D

haha, bilden är från km 2008 Ithink.


hemma från maxi.

hej på er, nu är vi hemma från att ha grattat clara som har fyllt år och från maxi som vi åkte till efter.
ikväll ska vi bara slappa, lördagsmyyyyys. det känns som att jag håller på att bli sjuk, har jätte ont i halsen och så :( så nu ska jag hämta värmekudden, puss.
ingenbild!


är det bara jag som tycker att låten är fett skön?


grattis pontus!

grattis pontus, hoppas du hade en bra 10 års dag älskade bror!




skyller på datorn!

(som vanligt, men p.g.a den så har jag inte kunnat blogga)

igår var det dansuppvisning från elevensval. det gick ganska bra för mig, gjorde nått steg fel, men vem gör inte det? det var mycket mer folk än vanligt så var rätt nervös. fast jag är ganska van att uppträda från gympan och dansen ;) iaf så var det hur kul som helst, fast varmt. höll på att svettas ihjäl! aja.

just nu är jag med hannus som har skaffat blogg! :D:D:D wiiiie, den hittar ni
här. hon har inte gjort så mkt än, men ändå. nu ska jag vara lite sicial med hannah. vi hörs senare!


hannah ville inte vara med på bild:(
 

men sen fick jag henne! MOAHAHAHAH!
(fast den blev suddig :( )


jag är dålig.

förlåt för en uuuusel uppdatering de senaste dagarna, men jag hinner verkligen inte!

allafall så har vi haft elevensval idag. lika kul som alltid! haha, har tagit dans varje gång :p så himla kuuuuuuuul! hahahahha. ikväll har jag ingen träning, skönt! är rätt trött efter att ha dansat hela dagen. imorgon blir det dans igen (y)







de här få bli dagens låtar, efter som att det är de vi dansar till!


jag ville bara säga...

..att jag är så himla glad för att det är elevensval den här veckan, får då får jag göra det jag älskar, DANSA! :D


det jag köpte.


kofta, @ gina

tröja, @ gina

sjal, @ flash

tröja, @ h&m

kunde ha sjalen till den här tröjan med :)

shorta, @ h&m

tröja, @ MQ


hela helgen i stockholm!

HEJ :D
jag kom precis hem från en super rolig helg i sthlm:

först igår när vi skulle åka så var tåget försenat i en och en halv timme -.- så vi fick åka till bålsta så hämtade pappa mig, mamma och pontus där. (pappa var redan i sthlmn) när vi kom fram checkade vi in på hotellet och så. sen gick vi ut på stan och shoppade :D efter några timmar åt vi middag.

efter det skulle pappa och pontus gå på NHL match i globen. de spelar typ 2 sånna varje år i sverige. eller de har gjort det i 3 år nu. allafall, jag och mamma gick på bio. jättemysigt att det bara var vi. tusen gånger starkare hette filme, rikitgt bra tycker jag!


trailer på filmen ;)

vi kom hem rätt sent, pappa och pontus kom kvart i 1 fast då sov jag, haha.

idag har vi gått på stan hela dagen igen och shoppat. det jag köpte kommer snart upp här på bloggen. när vi hämtat bilen i bålsta, skulle jag och mamma åka och tanka. när vi kom fram till macken märkte vi att det inte fanns någon tanklock! någon hade försökt ta bensin, men när de märkte att det typ inte fanns nån, tog de väll locket istället. så vi fick köpa ett nytt, för annars gick det ju inte att tanka. vilka idioter!
aja, nu är vi hemma. jag är as trött och har skavsår på hela fötterna. men aja, det har varit super kul!

typ rekord mycket text.


-.-'

vad är det för fel nu då? -.-' det går inte att logga in på facdebook och jag vet att det är rätt lösenord! vad trött jag blir!


facebook!!!

NU HAR JAG SKAFFAT FACEBOOK!
haha, lite efter. alla har typ haft det as länge men aja. nu är det bara att lägga till mig som vän!


emelie x2 in the house!

yeees, det stämmer. nu sitter jag här med emelie & emelie. vi var först hemma hos emelie, alltså persson och nu har vi åkt hem hit. skojsigt! haha, ikväll är de bugg träning. det ska bli kul. pusspåer!

hetingar!
:D:D:D:D


är med emelie! :)

tjoo allihopa, just nu är jag med emelie hillman. det var väldigt länge sen. ikväll kan jag inte gå på dubbelbuggen. BUUUHUU! :(:( måste ringa emma och säga det, för vi har spelar möte och ska ta lagfoto och då ska jag gå på det. nej nu ska jag hitta på nått med emelie, pussiiiiiis.




raaaaandingarna!


skrattanfall!

ville bara berätta att jag hade världens skrattanfall idag i skolan. herregud, jag vet inte om jag har skrattat så mycket nån gång. det börajde på NO:n. det var inte bra att se en sån film när man var på skatt humör kan jag säga. när jag är på sånt humör skarrat jag åt allt, precis allt. alla stirrade på mig och tycket jag var helt knäpp typ, speciellt lärare :p sen krockade jag med en kille i caffeterian också, ännu roligare. folk blev nog ganska trött på mig. det roliga är är att om någon gör nått jag tycker är roligt, så börjar jag skartta. sen börjar jag skratta ännu mer om ingen annan skrattar och bara sitter och kollar på mig som om jag var världens knäppaste. hahahah! det var så himla kul när kjell tappade pennan. det var helt tyst i klassummet sen ba: pang, så tappade han pennan och ba oj x)x)x)x)x)x) snacka om att jag skratta! haha, fick så jäkla ont i halsen efter 2.5 timmars skratt! det var nära att jag kissade på mig några gånger...


oboy!

hej på er. vad görs? själv dricker jag ett stort glas oboy. goooottigott!

nu är jag hemma från skolan och keyboarden. det blåser typ torm ute :o
hur som helst har jag ingen träning ikväll. rätt skönt, då kan jag passa på och kolla på handbollsmatch. (flickor 97/96) nu ska jag sätta på tv;n. vi höres!


blev en bild från cypern förra hösten.
jag vill åka utomlands nu!

/fannyåhlin.


hinner inte!

nej nu måste jag verkligen åka till skolan, vi hörs efter. puss!


grattis!

GRATTIS NATHALIE HOLM! idag är det din dag, hoppas att du haft det bra gumman (a)


sötnos.


trött imorse!

gud vad trött jag var imorse när molle väckte mig redan vid halv 8 när jag kunde sova till 10 över -.- jag var så trött för att jag var vaken en timme extra i natt.
vid 5 vaknade jag av att det tjöt i hela huset! först trodde jag det var väckarklockan, men när jag hörde att mamma rusade upp förstog jag att det var telefonen. jag har ju en i mitt rum, så jag vart livrädd för det låter så jäkla högt! aja, det var nån som ringde och sa att larmet hade gått på pappas jobb? kunde de inte sagt det idag? aja skit samma nu. nu måste jag fixa mig. hadetbraidag!



bild från i somras.


visste ni att...?



jag kan göra masken med min tunga.

jag samlar på udda saker att äta. i min samling har jag: krokodil, älghjärta, antilop, struts, kanin gräshoppa o.s.v.

jag kunde alfabetet utantill när jag var 1,5 år. jag var lätt lärs när jag var liten (tidig med att prata men rätt sen med att gå)

jag suger på att åka skridskor.

jag älskar typ alla djur utom ormar och vissa insekter. så om någon vill döda en spindel säger jag typ; nej, stackars spindel! :o haha.

vi ska på bio nu så jag hinner inte mer!


2 gäddor :D

det fick vi på kroken idag. eller vi och vi, pappa och pontus. pappas var så liten så vi släppte tillbaka den.



pontus fick sin första gädda :)


klubbholmen om en stund!


kom hem från gymnastik lägret för en och en halv timme sedan. jag kunde inte vara med igår när det åkte till VGF hallen i västerås. det var synd :( det är så himla kul där! men kunde vara med idag iallafall.

om en stund ska familjen åka till klubbholmen. vi ska fiska och fika., jätte mysigt! nu ska jag bara sätta på mig varmare kläder. puss!


heeemmmmaaaaaa!

hej nu kom vi precis hem från cupen. vi har haft rikitgt roligt. :D jag är superduper trött, så jag berättar mer imorgon, om mathcerna och så. nu ska jag typ lägga mig efter som att jag har gympa läger imorgon -.- kommer aldrig orka, men aja. skriver mer imorgon.


candy!

nu är jag hemma från coop. jag, julia, bellan, foppa, hannah & hanna köpte godis och dricka. det är så vi laddar till cupen! haha, nejdå. nu måste jag verkligen packa. vi hörs på söndag. ha det bra!

TAGGA, TAGGA, TAGGA!


vakna tidigt idag.

good morning, vaknade redan halv 9 idag. rätt skönt att inte sova bort hela dagen. i eftermiddag ska jag, mamma och pontus åka ner till tant gredelin och fika. myysigt! :p efter det drar laget till sandviken runt 5. hinner nog slänga in något mer inlägg!

jag älskar det här fiket!
det är så mysigt och jättegott fika :D


RSS 2.0