På Malta

HEJ SVERIGE!
Jag har det jättebra här på Malta. Saknar alla goa vänner och familj hemma, men annars är allt perfekt. Vädret, människorna och t.o.m skolan är rolig! Gjorde detta som en utmaning mot mig själv och jag är verkligen glad att jag tog chansen att åka!

Tog bilden idag på båten, på vägen tillbaka ifrån huvudstaden Valletta ↓


Hejdå Sverige!


Grattis på 3 årsdagen Molle ♡♡♡


Selma Janson

Fick 2 nya klänningar av bästa mamma idag, en kort ifrån Serious Sally och en långklänning från Sisters Point. Köpte båda på Selma och ska självklart ha med dem till Malta, som jag åker till imorgon (!!!). Helt sjuuuukt, är så nervös!


Curacao

 Paradisön, ta mig tillbaka

Mysmiddag hos Lena ♡


summer gif | Tumblr
 

Glad midsommar ✽


Myser i stugan

Hej ifrån Östa! Jag Clara ligger här i soffan nu och läser våra tidningar, ska snart släcka. Imorgon är det midsommarafton och då ska vi göra kransar, gå till midsommarstången och dansa med Max och sedan plocka 7 blommor och lägga under kudden som vanligt. Det blir mysigt att vakna upp här imorgon så att man är här hela dagen. Vi blir kvar antingen till lördag eller söndag och om det är fint väder ska jag gå ner till sjön och bada någon dag. Hoppas på det! Nu ska jag släcka, godnatt 😘


Sommaren 2012

Bild ifrån förra sommaren. Kom hem ifrån Malta nu hörrni, så att vi kan åka ut med eran nya båt och åka bananbåt efter den också, såååå kul!!
 
Idag har jag och Pontus bakat inför imorgon, då det är Midsommarafton. Snart ska jag nog ner på stan och luncha med mamma och sedan gå och köpa det sista inför språkresan. Gaaah, börjar bli så nervös...

Blandade bilder ifrån starten av mitt sommarlov


18 juni

Vaknade strax efter 10 idag och sen dess har jag solat lite och börjat om från säsong 1 med the vampire diaries. Har tvingat Pontus att kolla med mig, men jag tror faktiskt han tycker det är rätt bra! Snart ska jag träffa Hannah och Moa, uppdaterar mera då! ✻


8 dagar kvar till Malta

 

Klänning

Den blåvit randiga saken ifrån inlägget under är min nya mys-klänning ifrån lager 157. Kommer använda den mycket hemma i sommar, till stranden och sådana saker. Den är så mysig att gå runt i, åh vad skönt det är att ha klänning på sig. Älskar't!


Nytt


Örebro

← Jag och sötaste kusin →
Pappa är i Örebor med jobbet, så då ska jag, mamma och Pontus komma upp till honom över helgen. Vi ska typ bara shoppa lite, äta hotellfrukost (♥) och gå ut och äta på nån restaurant ikväll. Mys helg!
 
 
 
 
 

Balen

Såhär såg jag ut på balen som var i måndags. Alla var så himla fina och det var en jätterolig och minnesvärd kväll! 

Skolavslutning 2013

 
SOMMARLOV

Kan inte fatta det!? Och att jag har gått ut 9:an...helt sjukt känns det! En sorglig avslutning var det igår, lyckades hålla inne alla tårar tills alla bilder var tagna. Jag fattade inte riktigt att det var sant, att vi hade slutat grundskolan, förns jag såg hela klassen gå där ifrån, alla åt varsitt håll. Började störtgrina och kunde såklart inte sluta sen heller. Åååååh, kommer sakna våran klass och allt vi har gjort tillsammans. Från FD, till 8 röd till 9B, det kommer kännas tomt utan er efter 10 år tillsammans! ♥

Skolavslutnings-outfit


Bal imorgon

~Nu när kameran är inne på lagning så får jag lov att ta med min gamla Olympus kamera~
Har försökt mobilblogga hela dagen för att visa min skolavslutningsklänning men det har inte funkat..Får försöka ladda in bilderna på datorn först istället. 
Just nu sitter jag och håller på med en sista uppgift som ska in till rektorn imorgon, som handlar om min tid på bergvretenskolan. Imorgon är det fotbollsmatch mot lärarna och sedan bal!! Längtar jättemycket, ska bli såååååå kul! 

Best day ever

Exakt en månad sedan idag. Vill tillbaka, nu nu nu
8/5-13 ♥

6 juni

Hejsan! Har varit ute hela dagen med Pontus idag. Vi har spelat fotboll, hoppat studsmatta med vattenspridaren under, solat och haft vattenkrig, haha. Nu på kvällen kom fjärdhundrafamiljen + Natta hit ett tag och vi åt grillat och sedan jordgubbar med glass, mummmms. Imorgon ska jag till Västerås :)
Oj shit vilken gammal bild jag hittade, känner knappt igen dig Moa!

National dagen


Värme

Nu ska jag lägga mig ute i sommarvärmen med musik, Frida tidningen och ett stort iskallt glas limedricka. ☀👌


Student

Eftersom att vi inte har någonting att göra i skolan längre så fick vi sluta vid 11.20 idag. Supernajs! La mig i solstolen ett tag när jag kom hem och solade bort min shortsrand som jag har fått.
Just nu är jag riktigt trött, kom nyss hem ifrån Wictor och Olivia, där det var studentfirande. Imorgon är det lov och på kvällen kommer troligtvis kusinerna hit. Skriver mer dåååå!

90210

Ska bara kolla lite mer innan det är dags för sängen. Godnatt världen ❦


Pumps

Efter skolan var jag ner på stan och köpte ett par skor till balen och skolavslutningen som Sko August hade beställt hem till mig från Uppsala. Från början kostade skorna 499:-, men nu var de nersatta till endast 100:-, riktigt kap!!


Måndag


Var hos Hannah hela dagen. Hon hade fixat så himla bra, super mysigt var det och hur gott som helst. Imorgon är det måndag, men det gör ingenting eftersom att vi inte har något plugg kvar att göra i skolan ☻


Brunch

Nu åker jag på brunch hemma hos Hannah med några andra. Bloggar mer senare, under dagen. Puss


Klassresa, Göteborg

Det här är några bilder jag tog (bara ifrån första dagen), eftesom att jag hade sönder systemkameran sen...Hatar fortfarande mig själv för det, men vi har iallafall lämnat in den på lagning nu. Det är därför det inte kommer några bra nya bilder nu, utan bara mobilbilder. Men iallafall, här är bilderna jag hann ta innan det hände:
♥ Perfekt helg ♥

RSS 2.0