kärleksört


sista oktober

Imorgon börjar den näst sista månaden på året. Shit vad tiden går fort! Snart jul ju! Nästan iallafall. December är helt klart den mysigaste månaden på året. Snön (som kan vara mysig ibland), julkalender, alla förberedelser med pynt och pepparkakshus, julklappar, julmusik + min födelsedag! Iår är första året som jag inte kommer att fira jul i Sverige. Väldigt tråkigt, det ska vara snö på julafton. Men jag är ganska säker på att jag kommer ha det bra där borta ändå!

höstlov

Bild ifrån Milano. Det känns inte alls länge sen men oj vad små vi ser ut!
 
Andra dagen på lovet! Idag har jag lunchat med mamma och pappa på vita elefanten. Efter det gick jag och pappa upp på stan och köpte två par byxor till mig. Behövdes verkligen. Jag har även fikat på det mysigaste fiket i stan, Tant Gredelin.

omg

Det ända jag har gjort idag är typ att fangirla som en idiot. Först till little things som är helt underbar och som sagt det vackraste jag någonsin hört! Är helt kääär, har sträck lyssnat på den sen 8.15 imorse. Sedan får jag reda på det här:
  
Ni skulle bara veta hur mycket jag skrek/grät/skakade o.s.v. Kan inte fatta att det är sant, den här gången SKA vi ha biljetter!!! SÅÅÅÅÅ TAGGAD, AUSHNGNSPSÅWÄFL
 
 
 
 

LITTLE THINGS

 
♥Finaste låten jag någonsin har hört♥

stugan

Hittade en bild på mig och kusinis, ifrån i julas xp
Hej! Nu är vi allihopa här i östa. Jag, Pontus, pappa, mamma, mormor, morfar, Marcus, Clara och Max, + Rico. Tidigare idag var vi i Sala och jag fick 2 presenter till mitt rum. Eller jag fick dem inte idag, jag ska få dem på min födelsedag och ska glömma bort dem innan det. Ikväll ska vi säkert spela kort/när och fjärran, som vi brukar göra här :) 

ÖSTA

         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysigaste stället på jorden - mormor & morfars sommarstuga. Ska dit i helgen! :)

snart lov igen!

Haha, bilden är tagen på halloween förra året. Snart är det dags igen, shit vad fort tiden går! Jag kommer ihåg när man började i skolan efter sommarlovet och täkte att det var en evighet till hötlovet. Men nu är det också här, nästa vecka. Så himla skönt! Vi har inga mer lektioner innan det efter som att vi har elevensval idag och imorgon. Oh yeah!

SKOLFOTO 2012


 

gulleplutten

 

GRATTS PÅ 15 ÅRSDAGEN BÄSTA EMELIE

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Min lördagskväll:


film-maraton

I den här fåtöljen har jag tillbringat min dag. Jag har haft film-maraton med mig själv och svenska filmer...Har kollat på 'Jag saknar dig', 'Tusen gånger starkare', 'Rosa the movie' och 'Älska mig'. Grät till allihop, förutom tusen gånger starkare då. Jag har jätte lätt till att gråta till filmer, som t.ex. 'Hitta Nemo' och 'Toy story 3'. Så sorgliga :3

LONDON EYE


20 oktober

Bild ifrån lag-SM förra året!
 
Nu går det äntligen att ladda upp bild igen ifrån våran dator! 
Imorse väckte världens bästa pappa mig med frukost på sängen. Smoothie och grejer, gottigt. Idag har jag verkligen ingenting planerat, förut att jag tyvärr måste plugga engelska. Vi får se om jag hittar på nånting mer. Vi hörs senare, ha en bra dag :)
 

freeeeeedag

HEJ! Idag i skolan hade vi matte prov. Tror att det gick ganska bra iallafall och det var som tu var inte så stort prov som jag trodde. Idag är det fredag, wiiie! I kväll ska jag bara slappa framför tv:n med familjen. Har faktiskt ingenting planerat i helgen. Rätt skönt, efter två intensiva helger med gymnastik läger och fotbollscup så behöver man en som denna :D Vårt internet har inte funkat/varit det segaste i världshistorien. Vi har iallafall köpt en ny router. Har inte hunnit installera den än, men hoppas att det funkar bättre då, för det här måste vara det mest irriterande som finns! Btw så går det inte att ladda upp bild...

IPHONE SKAL

Hittade en sida med många snygga och coola iPhone skal. Beställde ett där ifrån för några veckor sedan. Lägger upp en bild sen när jag har fått det!

:'(

Igår kändes det som det kändes dagen efter att vi skulle ha sett Rihanna förra året. Jag var helt nere och deppig. Det var nämligen så att vi inte lyckades få några biljtter till One Direction's uppträdande på x factor i måndags. Typ störtgrinade i skolan. Blev så himla besviken :'''((( Och gissa vad!? Rihanna som vi skulle ha sett förra året (som blev insställt efter att vi setat väntat i globen) var den andra november, precis som det här skulle vara! 2 november är min otursdag...
 
Något som gjorde min på bättre humör var dansträningen. Vi började med placeringar och med att bygga upp ett nummer. I lilla showgruppen som jag dansar i på tisdagar, dansar jag till 'Skinny Love' av Birdy (jätte fin och sorglig låt) och till Swedish House Mafias 'Antidote' (tagg låt). Så det är jätte kuuuuul. Ikväll blir det dans igen!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLBRORSAN

Efter som att blogg.se inte har funkat på datorn och fortfarande inte funkar så testar jag nu ifrån mobilen istället. Det blir lite efter, men som sagt så har det inte funkat. Grattis i efterskott Pontus! 😃🎉💙 (det funkar inte att ladda upp bilder :( )


NERVÖS

Nu åker jag till skolan...Har nog aldrig varit såhär nervös i mitt liv någongång. Tar på mig min turtröja och hoppas att det blir bra idag!

SOLSIDAN NU!


Fotbollscup

Hej! Idag har jag spelar fotbollscup i Västerås. Efter att ha gått upp 05.30 och spelat 3 matcher är jag helt slut. Har ont i huvudet. fötterna och benen o lite överallt. Cupen fortsätter imorgon, så jag måste lägga mig tidigt ikväll.
Nu är jag hemma hos mormor och morfar. Mysigt som vanligt. Nu ska vi äta lite choklad panacotta!

Söta lillkusinen sover bredvid mig i soffan 😊


GE MIG VÄRME

Usch vad kallt det är här i Sverige. Åååååh ta mig till nått varmt ställe, som på bilden. Orkaaaaar iiiinteeee 
kyla, och det är bara oktober än...

11 oktober

Gotland♥
Har nyss varit på gymnasieinformation på Westerlundska. Jag, Emelie och Emelie fick stå upp och det var så jäkla drygt. Fick grymt ont i ryggen, så vi gick efter en timme. Den linjen som jag vill gå finns inte ens i Enköping, så det var lite ovärt. Någon gång i november ska jag åka till John Bauer gymnasiet i Uppsala och i Västerås och kolla också (y) Imorgon är det fredag, yaaay!

10 oktober

70 dagar kvar till Hongkong och Filippinerna, längtar!
Hej! Kom hem ifrån skolan för ett tag sedan, slutar tidigt på onsdagar. Imorse var det så himla kallt, bara 1° och frost. Så jag tog min vinterjacka för första gången för att slippa frysa ihjäl.
Ikväll ska jag dansa och sedan blir det spelar möte med laget. Måste också plugga musik & franska, men ska försöka slänga in ett till inlägg. :)

 

8 oktober

Jag och Pontus i en karusell förra sommaren
Hej! Kom precis innanför dörren. Efter skolan har jag tränat gymnastik, vi tränade på rondat salto mesta av tiden, love it! Efter träningen har jag varit på möte med klassen och alla föräldrar, där vi pratade lite om klassresan och allt sånt. Vi bestämde inte nånting, men jag hoppas på Göteborg! Nu ska jag duscha och sedan lägga mig. Är fortfarande trött efter lägret. Godnatttttt!

Gymnastikläger

Över helgen har jag varit på gymnastik träningsläger i Bålsta. Vi har varit där och tränat med Håbogymnasterna. Det har varit väldigt roligt och jag har lärt mig flera nya saker.
Nu är jag däremot helt slut, sov inte mycket inatt. Skulle vara skönt att lägga sig 20.00 ikväll faktiskt . :P

Wilda sommaren 2011

 

 

Isak Danielson

 
 
Isak ifrån x factor är min drog just nu. Jag ÄLSKAR hans röst, lyssnar på hans covers om och om och om igen. Så himla bra!

Can't get you of my mind

The moment that we met, I didn't know yet
That I was looking at a face I'll never forget
Cause I, I can't get you of my mind❕


KLADDKAKSMUFFINS

Muffinsarna blev faktiskt jätte bra och kladdiga, även fast jag inte är så bra på att röra om och fast jag råkade ha i en aning för mycket socker. Hehe.....


3 oktober

Shit vad fort tiden går. Redan oktober! Nu är det höst på riktigt. Jag längtar tills alla fina färger på träden kommer, så att man får mycket nytt att fota.
I skolan har vi fått nya schema, alltså helt nya. Precis när man lärt sig det förra + att det här är sämre. Två sovmorgnar har tagits bort. :( 

x factor

Av alla program som går på tv just nu är x factor min favorit. Tycker att alla borde ta och kolla på det, 20.00 ikväll! Men iallafall, som ni kanske såg i en video några inlägg längre ner så ska One Direction komma till x factor här i sverige någon gång under hösten för att vara med och uppträda. Blev så chockad och glad och hyper och skrikig och svimmfärdig och allting på samma gång när jag hörde det, så jag var för skakig för att kunna skriva nånting mer till det inlägget. Det låter överdrivet - jag vet. Men sån är jag, iallafall när det gäller One Direction♥

tumblr_m0p86dD4b51rnw44qo1_500_large.gif

Går omkring och är så himla nervös i skolan, dem berättar när som helst vilken dag det är dem ska vara med och det gäller ju att vara först så att man får biljetter...Annars är mitt liv över ;)


RSS 2.0