sommmmmar imorgon!!

nu har jag nyss kommit hem, jag och mamma och varit ute i gånsta och sprungit. det gick bra, utom att jagfick skitont i hälsenorna eftersom att jag inte har riktiga spring skor. ska typ köpa det.

nu ska vi äta grillade hamburgare på trädäcket och lyssna på ted gärdestad. det känns verkligen som sommar nu! (y) gud vad härligt! fast imorgon börjar den typ på riktigt, för juni är det första sommar månaden.









några av hanns braiga sommriga låtar!


lollo sitter brevid mig.

tjena. idag har det varit en elt vanlig skoldag. efter skolan åkte jag och lollo till ICA och köpte varsin daim strut. så gott! och nu sitter vi här, men vi ska typ gå ut nu och prata ;) men ni får ha det så bra! :*




efter som att lollo inte får lägga ut bilder på sitt heddos så tar jag den här, bättre den en ingen alls ju?
 haha, men det är typ för typ nån månad sen :D


tillbaka till den gamla texten igen,

för jag trivs bätter med den ;)

jag orkar inte!

hejhej! igår somnade jag inte förns halv 2 och imorse skulle jag upp 8 efter som att det var match. jag har typ aldrig varit så trött i hela mitt liv. och sen är jag skolpolis imorgon!!! -.-.-.-.-.-.-.- aja, nu ska jag sluta klaga. idag har jag också kollat på pontus match och träffat emma&lollo. pontus och de van med 9-1 :D nu har de nyss åkt, så jag ska väll gå och kolla lite på tv nu.


kusinerna!

hejsan!
nu sitter jag hemma hos jonatan och samuel. samuel har spelat 3 matcher idag. de vann 2 och förlora 1. han var jätteduktig :) jag har stått i fjärdhundrabadskiosken lite idag också. burrr, tänk vad kallt att bada idag när det regna! :o aja, snart ska vi se wild kids :D pusspåer!


bjuder på en cool bild som jag hittade här från flygplatsen i kina.
hahah, vi körde tufftuff tåg genom hela flyggplatsen, alla stirra på oss!
gud vad jag saknar det!


det luktar mat i köket, muuuuums! :p

hej bloggen, idag efter skolan åkte jag hem till emma. vi kollade på film och pratde som vanligt :D ikväll ska jag bara vara hemma. riktigt skönt! är det nått bra på tv ikväll? nån som har nå tips?

 oh juste, imorn är det ju eurivision. ANNA GICK INTE VIDARE!? det har aldrig nånsin hänt förut, kul att titta nu? ah, hur kunde hon vinna? bajs också, fast så dålig var hon inte så att hon inte skulle gått vidare? aja, finns inget att göra nu /:
imorgon ska jag och pontus sova hos kusinerna, eftersom att mamma och pappa ska bort ;)
nu ska jag typ äta. pusssss!



haha, grymt gammal bild på mig, pontus, jonte&samuel. hahahah :D


rösta på mig!?

kom igen nu alla och rösta på mig i veckans blogg på evenlinas blogg! http://eeevelinaandersson.blogg.se haha, jag ligger typ sist :p men endå, antingen kommenterar ni bara, eller så trycker ni på "vem röstar ni på?" och sen trycker ni bara på fanny åhlin! snälla!? jag behöver er hjälp! :D


stockholm today :D

haha, nu sitter jag med louise brevid mig. alla skolpoliser ska till sthlm idag, TJOHO! :D vi får typ göra vad vi vill, men jag o lollo ska iallafall shoppa :D nu ska jag stänga av datorn, snart kommer jesper och hämtar oss, ha en super dag!



dagens outfit;
linne-jc
kofta-hm
jeanstights;KappAhl

nu sticker vi, puss!


älska, älska, älska!




åååh, gud vad jag tänker på sommaren av den! jag tänker typ på att man cyklar jätte fort, med vinden i håret. typ i en sommarklänning på väg till bresse och att det står en gubbe på vägen och spelar giatrr och ba; heey, heeeeey, heeey!  haha, är jag normal? svar nej. men den är bäst i början, jag tar alltid på högsta volym när låten spelas och sjunger så högt jag kan :D


träääänat!

HEEEEEEEEJSAN! nu har jag precis kommit ur et skönt varmt bad (y) träningen gick väll bra, utom att jag sträckte min ljumske. inte bra. och shit vad halt och lerit det var asså! haha, ramla typ hela tiden känns det som.

imorgon är det cabaré. det ska bli kul att titta på. nej nu måste jag gå och träna lite keyboard.
pusss.

 

haha, ¨såhär snygga var mina leggings när jag kom hem från träningen :D smart att ta vita va?


klippt mig.

idag var jag hos firssan och klippte mig. hon tvättade mitt hår också, så skönt! det blev bra, fast jag tycker det var ganska kort. fast hur mjukt och lent som helst vart det iallafal (y)





vad säger ni?
är det bara jag, eller är det kort?


vart tog solen vägen?

nä. idag var det ingen sol. istället spöregnar det (n) :'( uch, hatar regn! kul, precis idag när min brorsa skulle vara på enavallen hela dagen. aja, nu måste jag åka till skolan. får skjuts av mamma efter som att det regnar :L ha en bra dag!


minnen :')

hej!
nu sitter jag och kollar på massa gamla bilder. här bjuder jag på några;


från efter talangjakten.

klassresan, saknar!

emma, kommer du ihåg`? :D

:')

jag, emma&amanda.

när jag, foppa&amanda sov i tält.

skara cupen.<3 randiga gänget!


smaskar på en kaka :)

haha, ni läste rubriken. jag har nyss ätit mellis. jag var verkligen vrålhungrig! iaf, sen blev jag skit sugen på nått, snacka om att jag blev glad när jag hittade mina favo kakor singoalla i skåpet :D ingen bryr sig, jag vet. hahahah! aja, nu har jag inget mer att säga, ikväll blir det gymnastik avslutning ;)

haha, helt onödigt inlägg typ.



mmmm, herregud vad goda de är!
nån som håller med? :D


vet ni vad? :p

LOLLO ÄR HEMMA!! :D jag har saknat dig! du kommer väll till skolan imorn lollo? :D

biiiilder från bröllopet!

för er som inte visste så var det min faster och hennes man jonas som gifte sig ;D


jag i kyrkan.

jens, farmor&pappa

linda, jonas och gulliga wilda.

linda, jonas och gulliga wilda igen.

jag&pontus.

  
och så lite onödig bilder på brudparet som säkert ingen bryr sig om att kolla på, haha! :D


hemma hos mormor&morfar :)

godmorgon! okej, det kanske inte är morgon nu, men jag har nyss klätt på mig. jag vaknade redan halv 9 idag. jag somnade typ 1, så jag ville ju sova länge! :o jag gick inte upp förns 10 över 9, fast på den tiden somnade jag inte om. jag har börjat vaknat jättetidigt på morgonen, det gillas inte! aja, som ni kanske inte visste har jag sovit hos m&m inatt, är kvar fortfarande ;) idag vet jag inte vad vi hittar på, men nu ska vi fika, puss!


ps: bilder från bröllopet igår kommer senare idag :D


bilden är från sommaren-07.
i östa är det.
bjuuuuder! (y)


vinst!

vi vann matchen! :D 4-2, i första halvlek var vi mycket mycket bättre. det gick väll inte speciellt bra för mig, men spela roll, vi vann ju iallafall!
just nu gör jag ingenting, mamma ska sätta upp rullar i mitt hår så att jag blir lockig till bröllopet imorn. eftersom jag ska upp tidigt imorn ska jag väll lägga mig sen ;) det ska bli skönt, är så himla trött. godnatt på er!


snart sticker jag på m...

snart sticker jag på match! ska bara äta först.



yeeeah, 8 e bäst! ;)


inget bloggande igår!

hej!
jag han inte blogga igår, förlåt för det! 

nu sitter jag i sofan och kollar på nemo. haha, den är ju fett skön! speciellt doris :D idag var det ju uppvisning med dansen. det var så himla pinsamt! hela högstadiet var ju typ där! fast det var ju såklart kul också! (y) man blev hur svettig som helst asså!
efter det åkte jag hem till emma en kortis, för sen skulle hon till sin farmor och farfar. och nu sitter jag här. nej nu ska pontus ha datron -.- puss!


bara för att det inte ska bli ett tråkigt inläss, bjuder jag på den här jättegamla bilden!

dryyyyyyg träning!

jag ä helt sluuuut! ni ska bara veta hur varmt det är i den där hallen! när man går in där så forsas man av märme, typ som det känns när man går in i en bastu. man blir helt klibbig över hela kroppen. det var så sjukt jobbigt, + att vi bara var 6 st. då är det ju ännu jobbigare! jag drack en hel vattenflaska x) och snacka om att jag fick kramp när jag cyklade upp för den där dryga backen vid pilot backen eller? aja, nu är jag hemma. imorgon ska jag dansa hela dagen också, och på kvällen har jag fotbolls träning! palla!!! men nu ska jag äta, är vrålhungrig.


elevensval (;

hejallasomläserminblogg! nu är jag hemma från keyboaden
elevensval idag var jätteroligt. jag älskar verkligen att dansa! jag vill så gärna börja i STREET FEET, men som alla vet så hinner jag inte. muu på det!
aja, nu ska jag göra nått annat, senare blir det träning. jag orkar inte, men jag ska gå ändå!



bilden är från för 2 perioder sen det var elevensval ;)


nu är jag hemma från träningen!

nu har jag nyss kommit hem från träningen, det gick väll sådär för mig.

imorgon är det elevensval :D jag har dans. de ska också säga vilka som kommer på pallen imorgon i talanghakten!!! jag är helt säker på att vi inte gör det, men det blir ändå kul att höra. jag tror att de som höll på med diabolo, frida och några som sjöng och spela gitarr kommer på pallen. (för er som bryr sig :p) aja, nu ska jag sluta babbla om ingenting. pussis, (a)

hittar ingen bild.


ingen rubrik, läs inlägget istället!

hej sötnosar! nu har jag varit hemma från skolan ett tag. det gick bar hos tandläkaren, jag fick gå till nån special tandläkare för de skulle ta nån konsitg bild. man fick stå upp och hålla i några handtag och bita på en platsbit? x) haha, nu sitter i soffan och kollar på nått skit program, det finns ingenting bra ju! haha, senare blir det träning :) ska åka dit med emelie. vi hörs sen!

 


bjuder på 2 grymma bilder på mig o emelie! ;p


nyduchad! :D

hej på er, nu har jag kommit hem från träningen, ätit och duchat. det var riktigt jobbigt på träningen idag, för det var kock hett i idrottshuset! varmare än ute i solen, as vaaaarmt! och imorgon är det tisdag, neeeeej! orkar inte med skolan imorgon. hatar tisdagar, vi har världens tråkigaste ämnen då. fast jag ska iallafall till tandläkaren vid halv 11, då slipper jag lite. ;p haha, just nu sitter jag ute på trädäcket i bara morgonrock, så mysigt! fast nu ska jag gå in och kolla på tv. byyyyyyyyyyyyyyyye! :D:D




bilden är från ungefär ett år sedan,
jag vill vara brun!




inte mycket sömn inatt!

godmorgon! solen skiner, STOOOOR tummen upp! (y) gud vad skönt.
som sagt sov jag inte mycket inat, typ 7 timmar. jag hatar söndag kvällar! man kan ju aldrig somna? aja, nu är jag vaken. nu ska jag snart rulla till skolan. ha en bra dag! :*



jag just nu.
jag ser heelt muppad ut i webben? :o


emma är här!

nu sitter jag med emma brevid mig. vi har hoppatstudsmatta, pratat, haft picknick och pratat lite mer :) fast hon ska typ hem nu :( muuu, aja vi får se vad jag hittar på då. pusspåer!



bjuder på en gammal bild.
från dagen innan talangjakten i 5;an
väcks massa minnen!


godmorgon på er!

good morning!
nu är jag vaken. jag är ensam hemma för mamma, pappa och pontus är på fotbollsmatch. eller ja, pontus spelar. just nu gör jag 3 saker samtidigt, jag kolla på titanic för det går på tv, jag äter en macka och jag sitter vi datorn. visst är jag duktig? haha.
nej nu ska jag ta en till macka, puss
:)



bjuder på en bild från i somras.
jag vill ha sommar och jordgubbar!
varför kan det inte åtminstonde vara lika fint väder idag som igår?


bilder från i förrgår.




cooling där!

herregud, ignorera mig totalt! ;o haha


när jag kom gav de mig en drink som de sa var mjölk, men det var typ apelsin och citron saft i också! skit äckligt ;s hahahaha
 

och till sist filmen vi såg ;)

absolut inte alla bilder, men det får räcka!


rensar ut lekstugan.

just nu håller vi på att rensa ut lekstugan. muuuu, jag fick den när jag fyllde 3, så det känns lite sorligt :( haha, nejdå. vi ska typ ha ett mysrum med sack-säckar och typ en tv och så.



alla de här sakerna har stått där inne i 9 år snart :p

 

helt tomt nu.



den här bilden på mig har också stått där inne hela tiden, haha :p

nej nu ska jag hoppa studsmatta (y) bloggar mer sen!

underbart väder!

nu sitter jag i en solstol i solen. verkligen sommar ärme här, så skönt! sitter i bara t-shirt, gud vad underbart! :D



fick lov att sätta mig i skuggan, för jag syndes inte i webben i solen.
och tro mig, så där vit är jag verkligen inte! :p


kollar tv och väntar på att talang ska börja.

nu sitter jag i sköna soffan. senare blir det talang, semifinal. nu ska jag byta kanal, haha. vi hörs!

 

haha, absolut driv bilder från min sida.



och så pontus som kollar på tv :D
nej nu börjar talang, pusssssssssssss.



guuud vad jag längtar!

de här orden och låten får mig att tänka på en enda sak, SOMMAR! att man typ ligger på stranden med en glass i handen.



sol
bad
myggbett
bruna ben
hängmatta
glass
fräknar
resa
sommarstuga
o.s.v...

gud vad hag vill ha allt det här nu!


sitter nu i sommarstugan! (y)

nu sitter jag här i östa, tumme upp! kom hitför typ 10 minuter sen, imorn ska vi åka hem. allafall, kvällen igår var suverän. först spelade jag match med 96;orna. vinst med 2-3. det gick inte alls bra för mig. aja, vi vann ju iallafall. sen åkte jag till emelie.p där lollo ch emelie.b var. vi kollade på "i taket lyser stjänorna" och åt godis :p halv elva gick vi ut och hoppade studsmatta. jag somnade sist av alla (som vanligt), men skit samma. bilder kommer när lollo har skickt de.

aja, nu ska jag gå ut och äta korv som morfar har grillat :D



som vanligt när jag sitter vid den här datorn blir det till att bjuda på en gammal bild.
den här är från thailand 07.
hahaa, jag putar typ ut med magen? jag tycker att ni ska vara nöjda med att jag bjuder på en sån här bild ;o


grattis julia! :D

     

hoppas du haft en suuperdag gumman, det är du verkligen värd. JAG ÄLSKAR DIG!
<3


västerås :)

hejj alla coola! (h)
förlåt för mycke dålig uppdatering de senaste dagarna, men internet har krånglat igen... -.-
nu kom jag nyss hem från västerås, 2 köp idag. för en gångs skull hittade jag det jag sökte;



skolavslutningsklänning; kommer jag inte säga vart jag köpte, haha det är så tråkigt när man har samma som nån annan.
ingen anna köper en sån här!
armband; New Yorker
halsband; fått av pappa (det hade jag redan)

tack mamma! (a)


snart träning.

tjenixen!
skola som vanligt idag, hatar tisdagar! alla ämnen är tråkiga typ ;o åkte hem direkt efter skolan och har setat här sen dess. nu sitter jag och chattar med agnes och jag skicka massa gamla bilder till henne, saknar tiden! :'( aja, nu är det snart träning. så nu ska jag typ sluta och sitta här och glo, vihörs!



jag imorse innan jag cyklade iväd till skolan ;)


ny kattegori-






vet inte varför, men den får mig att tänka på klassresan, sjukt sorglig i versen. väcks en massa minnen! :'(

iiiskallllllttt!

jag fryser ihjäl! jag cyklade nyss hem från nån sparbanken grejs på fanna IP. det spö regnade typ! jag fryser fortfarande om händerna, går inte bra att skriva. så nu sitter jag här med en varm värmekudde runt halsen (a) fett skönt, fast det är för att jag har världens träningsvärk också. gör så jääääkla ont! hela nacken, ryggen, axlarna och armarna. det är nog från träningen igår. nej, nu ska jag gå och ta ett glas sprite, puss! (:



jagjustnu.


iiiskallllllttt!

jag fryser ihjäl! jag cyklade nyss hem från nån sparbanken grejs på fanna IP. det spö regnade typ! jag fryser fortfarande om händerna, går inte bra att skriva. så nu sitter jag här med en varm värmekudde runt halsen (a) fett skönt, fast det är för att jag har världens träningsvärk också. gör så jääääkla ont! hela nacken, ryggen, axlarna och armarna. det är nog från träningen igår. nej, nu ska jag gå och ta ett glas sprite, puss! (:



jagjustnu.


åker till v-rås om 10 minuter!

yesbox, ann-sofie och jesper kommer och hämtar mig snart. hela laget + killarna ska till gymnastik hallen i västerås, DET ÄR SÅ SJUKT KUL DÄR! :D det finns en skumm-gummi grop, som man bara kan kasta sig i. man kan landa på mage, det spelar ingen roll för det gör inte ont eller nånting. nej nu måste jag stänga av, ha en underbar dag!

här är en bild på vårat lag och 2 andra lag från enköping i gropen;

 


bålsta ända från 7.30 imorse!

det stämmer, jag kom hem för drygt en timme sedan. den här tävlingen var som en fotbolls cup, först körde alla 28 lag! (snark -.-') sedan gick 10 lag vidare och körde igen. det var den drygast tävlingen jag varit med om! vi var nummer 8. det gick väll bra, nån som inte gjorde volt annars gick det bra. men sen fick vi sitta och vänta i 2,5 timme på ett sten hårt golv! jag fick så jäkla ont i rumpan och i hela ryggen ;o haha, det var fett drygt iallafall, sen gick vi inte vidare heller. satt där sådär länge helt i onödan. aja, det kan ju inte alltid gå bra! sen när jag kom hem var jag helt säkert på att kolckan var runt 6, men den var bara 10 över 2!? haha, senare ska jag se på wild kids och nån film som jag, pappa och pontus har hyrt och äta godis. myyyyyys :)

det här var med i tidningen idag; 




hemma från gånsta :D

hej på er!
nu är jag hemma från gånsta. vi sprang bara 2.1 km, för vi fick för oss att det var det vi sprang på midsommarlunken. men det var det inte, för vi sprang den på 11 min. ganska bra ändå, med tanke på att det var första gången jag sprang iår. aja, nu ska jag hoppa in i duchen.
puss finisar!


träning, träning och mera träning.

jag har räknat ut att när den här vecka är slut, så har jag tränat drygt 16 timmar! och då räknar jag inte med att jag går till och från skolan varje dag. inte för att det ger så mycket motion, men det är fett drygt när man har den där stora väskan.
snart ska jag ut och springa med julia också. det ska bli kul :D mitt rekord på 3,2 km, är 16 minuter. (jag har bara sprungit den en gång, men ändå) :p haha, jag kommer aldrig slå det nu, men mitt mål är att slå 20 minuter. önska mig lycka till?



bilden är vääldigt gammal. det är från när julia följde med mig till östa. måste göras om, eller vad säger du julia? :D


alla åkte nyss.

hej! idag efter skolan var jag med emelie x2 och lollo :D vi hoppade studsmatta och lite annat. nu har alla åkt hem. ska snart äta, sen blir det träning. som varje dag typ. haha, pannkaka blir det, wiiiie!!! (y)









haha shiit. såhär ser vårat klassrum just nu. ser inte direkt ut som att det blir klart i maj? :p 


ändrat rubrik!

nu har jag ändrat rubriken, hittade ingen super bra, men den här får duga ;)


sitter hemma hos mormor och morfar!

hejj sötnosar!
idag har jag varit i skolan (såklart), sen hämtade morfar mig. vi åkte och fikade, sen skjutade ham mig till keyboarden och nu sitter jag här :p mamma hämtar mig snart och sen blire räning ikväll igen. nu bara mååste det gå bra för mig, eftersom att vi har tävling igen på lördag. pusss!


som sagt var så är jag hos m&m, så jag bjuder på den här bilden som är för typ as-länge sedan! hahah :D

jag vill flytta!

asså shit, kolla vilket jäkla jättehus jag hittade! ;o fetttt cooooolt!



         

finns många fler, men orkar inte nu ;)

okej, jag kanske inte vill flytta eftersom att det ligger i trosa, men jag vill att huset ska komma hit! ;o


blååååbärspaj :L

det sitter jag och gottar mig med just nu. mumsfillebabba :D haha, om drygt en timme blir det träning. måste komma ihåg att lämna tillbaka dräkten som jag hade på tävlingen igår. nej, nu ska jag gå ut typ. pusspåer!

                   

haha, såhär ser vår fina tävlingsdräkt ut, dne är fett skön. det borde ju finnas nån där ute som bryr sig? :p


skola, happyface? :D

nja, inte direkt. men nu måste jag typ börja gå till skolan, efter som att min cykel har punka. (-.-') aja, puss!

  

låter flätorna sitta kvar. vet att de är lite rufsiga och inte alls lika fina som igår, men skit it! :D


bästavän är heeeeemma! (y)

tjoho, nu är bästavän hemma från kreta. har verkligen saknat henne. pratar med henne i telefonen just. ska kanske vara med henne imorgon. hopppppaaas! :D:D:D

       

ilu!


2 andra plaster! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

JAAAAAA! tävlingen gick rätt bra trotts allt. på prisutdelningen sa de först vilka som kom på pallen på matta. jag tänkte att där hade vi en liiiten chans att komma 3;a, men det gjorde vi inte. vi kom inte på pallen alls, så jag tänkte att vi inte skulle få nån medalj den här tävlineg heller. sen var det hopp. först sa de 3;an. det var inte vi. jag tänkte att det var 1 chans på 1000000 att vi skulle komma på pallen, så jag lyssnade inte ens vad se sa. jag satt och typ pillade på naglarna och sen hörde jag alla skrika i mitt lag. så jag ba; aha, wiiiiie! hahaha. VI KOM 2;A!? SHIIIT, det trodde jag verkligen aldrig, efter som att flera stycken ramlade och nån hoppade inte ens. alla var verkligen helt överspeedade och skrek typ hela tiden. och sen kom vi 2;a i fristående också! så jäkla lycklig! :D alla som läser det här tycker säkert att jag är hur himla fånig som helst, men jag blev så himla chokad och jag har varit med på typ 20 tävlingar i hela mitt liv och det har alltid känts lika omöljigt och jvi har aldrig fått medalj förut. ingen trodde heller nånsin att vi skulle få det nu. nu har vi lite bättre självförtroende på resten av tävlingarna. + att vi ba; shiiiit, vi ska tävla mot de där!? de är typ 15 ;o
och sen vann vi över de! :D TJOHO!

 


 haha, vi är bäst!


nu drar jag på gymnastiktävling i eskilstuna!

önska mig lycka till! det lär behövas...

  


nån som vet hur man får små bokstäver i rubriken!?

tacksam för kommentarer! :D

hemma från min första rugby match!

jag följde med pappa och pontus på rugby. haha, inte för att jag är intreserad eller nått. men det var rätt kul att titta på faktiskt, speciellt när de tacklades :D landskamp var det, europa cupen. sverige vann mot kroatien.
nu ligger jag i sängen med pappa och pontus brevid mig och kollar på tv. mamma är på kryssning. jag ska snart se på wild kids (: pussis.


svenska rugby landslaget.
hahahah :D


det blev inget :(

nej, jag och julia skulle ut och sprungit typ nu. men hon skulle bort, så vi hann inte. det var synd, men det blir förhoppningsvid imorgon istället, efter min gymnastik tävling.
juste, på tal om det, jag är redan nervös! jag vet att det inte kommer gå bra för mig, känner mig inte säker på det vi ska göra ;s aja, nu ska jag inte vara så negativ! 
nu ska jag borsta tänderna.
 gooooooood byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye! :D 


haha, snygg bild från igår!
jag älskar dig


RSS 2.0