Kräftfiske

Nu åker vi (familjen, Jonte & Samuels familj och farfar) till Linköping. Blir tvingad att följa med...fast det ska väll bli kul också. Att fiska kräftor är faktiskt roligt. Men förra gången vi var där hittade vi ormar i stugan. Om vi gör det nu åker jag hem. Finns inget wifi där heller men bloggar om jag kan använda internetdelning. Vi hörs! 

HAPPY BIRTHDAY LIAM

Happy Birthday Liam <3  | via Tumblr


Hejdå långa naglar

Var tvungen att klippa av mina naglar nyss eftersom att två hade gått av. 😭😭😭😭  uhuhuuuu hatar att ha korta naglar, det känns som att jag har kapat av en bit av fingrarna för att fingrarna ser så korta och knubbiga ut nu. Fast det är väll för att jag inte är van, har inte haft såhär korta på hela året. Jag tycker det är så himla obekvämt!

 

Hemma ifrån skolan!


THIS IS US

DAGEN ÄR HÄR! Idag ska jag äntligen se One Directions 3D film "This is us" på Sverige premiären på bio. Så tagggaaaad, åh vad kul Har längtat ihjäl mig!!! 
Skriker varje gång jag ser trailern, vilket har varit varje dag i typ 2 månader. 

Gummistövlar

Eftersom att vi ska till Linköping hela helgen och fiska kräftor i typ ett träsk var jag tvungen att köpa ett par gummistövlar idag som jag inte har ägt några på fler år. Dem är så roliga att gå runt med tycker jag och så luktar det så gott!! 
 
Skolan idag gick bra och vi får nästan alltid sluta ca. 10 min tidigare ifrån varje lektion eftersom att alla lektioner är så långa. Så hittills har vi slutat 15.50/15.55 istället för 5 över 4 varje dag. På fredag börjar vi halv 11 och slutar 14.00. Soooooft! 

Video Music Awards

Hej! Ikväll har jag tränat gymnastik och det gick bra emellanåt. När jag kom hem duschade jag, åt lite yoghurt och mackor som är ett måste för mig efter träning och sedan har jag kollat på reprisen VMA's som egentligen sändes kl. 2.00 inatt. Orkade inte vara uppe den här gången. Men One Direction vann iallafall för best song ever, bästaaaa :D 

Imorgon går jag i skolan från 8.45 till 16.05 som dem flesta andra dagar. Är inte van vid så långa dagar. Aja, fredagar är bäst iallafall så får väll längta till det!


25 augusti

Idag har varit en jätteskön dag. Har varit i fjärdhundra badet och solat och badat. Förra gången vi var där trodde jag skulle bli den sista för iår, men så blev det en till idag som också var mycket varmare och skönare. Satt ute och åt grillat till middag och det var skönt ute sent. Trodde att det var sommarlov, tills jag kom på att man ska upp kvart över 7 imorgon för att gå till skolan. Åh sommar, kom tillbaka ett tag till..! 

Gröna Lund

Nu tar vi tåget till Grönan med familj och släkt. Har inte varit där än i sommar och det är ett måste varje år. Ska bli så kul, längtar till katapulten, twister o.s.v. Karuseller ♥ Uppdaterar när jag är hemma! 

Blus

Igår kväll var jag hemma hos Lena för att fira henne och Moa som har fyllt år. Hade en riktigt rolig och trevlig kväll med massor av skratt. Har alltid lika kul med er! ♥
Hade på mig en blus som jag köpte i London. Älskar ljus jeansfärg tillsammas med vitt, det blir så somrigt och fräscht. Hade den till vita jeans. 
 
 

Löjtnantshjärta

 

Första dagen på gymnasiet idag

Hade sådan ångest igår kväll för orkade verkligen inte börja skolan. Sommarlovet har gått alldeles för fort. Allt det här jobbiga med att behöva hålla koll på vilken tid och dag det är, att ställa klockan, inte kunna vara ute hur länge man vill på kvällarna, läxor o.s.v. 
Första dagen var helt okej, vi gjorde mest lära-känna-varandra övningar och sådant. Känns som att vi har en bra klass än så länge, hoppas på att den är det! För er som inte vet så valde jag till slut ekonomi på Westerlundska. Nej nu ska jag fixa mig, ska ju upp 7.15 imorgon...Godnatt kära läsare!  

London, tredje dagen

 
 Vi började började dagen med att gymma på hotellets gym. (duktigt va?) Usch, har inte tränat mycket på lovet, längtar så mycket tills träningarna drar igång igen! Iallafall, så nästan det enda vi hann med den dagen var att kolla på fotboll. Emirates Cup på Emirates Stadium, först Porto vs. Napoli och sedan Galatasaray vs. Arsenal. Riktigt cool arena, den var så stor och fin. As coolt var det på Arsenal matchen!! 
När vi tagit tunnelbanan tillbaka till där vi bodde gick vi och åt på samma goda restaurant som dagen innan och sedan hem till hotellet. Åh vill tillbaka till London nuuuuu :(

Myskväll i min stuga


Shoppingtur

Var i Sthlm idag med Emelie och Hannah. Hade egentligen bestämt redan innan att jag knappt skulle köpa någonting, eftersom att jag precis har vart i London, men det blev lite saker iallafall. Höstkläder! Älskar färgen vinrött just nu. ♥

Gick förbi den här gigantiska skylten vid Hötorget. LÄNGTAR SÖNDER TILL FILMEN!!!


Nyklippt

Blev så mycket lenare och mjukare och rakare längst ned, så skönt!


Grattis mamma

Gick upp vid 07.00 idag för att vara med och sjunga för mamma och ge frukost på sängen. Efter det gick jag och la mig igen, somnade om och när jag vaknade åkte jag ner på stan och klippte mig. När jag kom hem gjorde jag och Pontus en kladdkaka inför kvällen. Vid 17.30 kom släten på mammas sida + Jesper & Ida med familj.
Lite senare på kvällen gick jag ut för att träffa Moa & Hannah, det var så länge sen vi alla 3 träffades. Eller det känns som det iallafall. Vi hade jättekul hela kvällen, satt i min stuga och bara pratade, skrattade och mös. 
Grattis igen världens bästa mamma, du är den bästa man kan tänka sig. Älskar dig! 
 

London, andra dagen

Andra dagen i London tog vi en tunnelbana från Shepherd's bush som låg precis där vi bodde in till Oxford Circus. Vi gick på stan och kollade runt i massa affärer som typ Victoria's Secret (♥), kaotiska Primark och M&M's world vid Picadilly Circus som Pontus ville till. Senare på kvällen tod vi en buss till London Eye som vi åkte upp i, så cool utsikt därifrån! 

London, första dagen

När vi först landade på Gatwick i London tog vi ett tåg till Victoria Station och därifrån en taxi till vårt hotell Kwest.  Efter att vi checkat in gick vi ut på stan, köpte mat och satte oss och åt i en park. Vi gick sedan runt och kollade i området vi bodde i, där b.l.a Europas största shopcentrum låg. Utanför köpcentrumet såg vi en liten scen och en massa tjejer i min ålder, så jag gick fram till en tjej och frågade vad alla väntade på. Hon sa att alla väntade på 'The Vamps' och att dem skulle spela vid 20.00. Så på kvällen gick vi tillbaka dit för att se vad det var för något och det var helt hysteriskt!! Trodde jag skulle bli döv av alla skrik. Haha, det var så kul att se alla tjejer som fangirla och fick panik. Annars brukar det vara jag som är så och inte den som skrattar åt andra. Åh, om det ändå vore One Direction som spelade där...Iallafall så bodde dem där killarna ifrån The Vamps på samma hotell som oss, så när vi kom tillbaka dit stod typ 100 tjejer utanför för att försöka se dem. Alla ville gå in på hotellet men ingen fick, förutom vi som fick gå förbi alla eftersom att vi bodde där. När dem sedan kom in på hotellet kunde jag sitta där inne precis vid dem medan alla fans var tvugna att stå utanför. Så det var lite kul, fast tyckte lite synd om dem då. 

11 augusti

Dålig uppdatering dem senaste dagarna, har inte haft mycket tid.
Idag har jag typ bara slappat, vaknade väldigt sent. Har även kollat på Pontus lag som vann finalen av ep cupen mot ESK. 👍

Igår kväll åkte jag och min bästa Hannah på fest i örsa hos Snurran. Träffade massa nya människor, riktigt lyckad och rolig kväll var det!!


Noooo :'(


Shopping

En snabb överblick på det jag shoppade i London, + några få One Direction grejer och ett mobilskal. Så taggad till att få börja använda allting. Det är den enda andledningen till att jag längtar till hösten. Jag har världens bästa föräldrar som köpte allt detta till mig, tack tack tack! 

Färna

Idag åkte vi till sommarstugan med delar av pappas släkt. Vi har åkt båt och fiskat. Så mysigt här, stugan ligger precis vid vattnet. Imorgon ska jag åka ring om jag vågar...Senare på kvällen ska vi åka hem. Bara en snabbis alltså!

Sötaste kusin


I himmelen

Sitter nu på planet igen, fast är påväg hem den här gången. Inte alls lika kul...Åååh vill inte hem, inte än! Vill stanna i London :(


@ the restauraaaaant

Hej! Har varit dålig uppdatering under helgen men har haft fullt upp här i London. Längtar efter att lägga upp bilder och skriva om allt vi har gjort.

Idag har vi iallafall varit på Madame Tussauds och sedan åkt runt i en röd sightseeings dubbeldäckare och bl.a. kollat på Tower of London. Vi åkte sedan vidare och gick in på Harrods och nu sitter vi på restaurangen Carluccios och har precis ätit. Väntar nu på min panna cotta. Hoppas allt är bra hemma, jag har det super i denna häftiga och underbara stad! ☆


Jag älskar London


På planet

Sitter på planet just, (med gratis wifi!!) och taggar. Yes, resan haaaar böörjaaaat!

Skulle ha publicerats imorse


Mot London

Nu rullar bilen mot Arlanda. Bloggar när jag har wifi där borta. Ha det så bra hemma, puss!
 
 

Real Madrid vs. PSG

  

Packar 😍


RSS 2.0