bilder från resan del 1; parkerna!

det första hotellet vi bodde på i usa var dubbletree by hilton. det låg 5 minuter från flygplatsen, vilket var väldigt skönt. kom ju fram ca. 2 på natten, så då tänkte man att man bara skulle åka till hotellet direkt och sova. men nej, först får man stå i kö i 2 timmar för nån jäkla passkontroll. sen ska man hämta väskorna...SOM INTE KOM! de hade kommit till kina, eller var det madrid? de hade ingen koll alls på flygplatsen. då var klockan typ halv 4, så man var gaaaanska trött och ville bara där ifrån. men då var vi tvugna att berätta hur alla väskor såg ut och bla bla bla. sen när vi äntligen gick ifrån den sega gubben som skulle hjälpa oss, fick vi stå i kö i typ en timme till för att hämta ut nyckeln till hyrbilen som vi hade hyrt. för att sedan hämta bilden fick vi åka tåg till nått ställe. sen kom vi äntligen till bilen och åkte till hotellet. kom alltså fram till hotellet ungefär klockan 6 på morgonen.
ojojoj, mycket text. det går inte att förklara hur jäkla trött och irriterad man var på flygplatsen efter den dryga flygningen och så får man inte väskorna!! resan började alltså sådär...
efter en natt på dubbletree, åkte vi till huset. det var där vi gick på alla disney parker :D den första vi var på hette epcot center (fortfarande med samma kläder som man åkte i):
nästa dag var det ny park med nya kläder, magic kingdom:
slottet var så himla fint på kvällen!
sista parken vi var på var universal studios:
det fanns en likadan berg-och-dahlbana som den på bilden, som låg lite längre bort. enda skillnaden var att den var röd. allihopa åkte den...och ja - VI HÖLL PÅ ATT DÖ!
harry potter land
åkte världens högsta flumride och blev sådär blöta!
nu får det räcka med bilder för den här gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0